Ağlayakta gözden mi olak???

Herkes yatmiss :26:
Ne temizligi diyonuzz benim evde nereye bez sursen kömür isi kizlarr bikere yapilacak silme işini 3 kez yapmam gerekiyo anca paklaniyo yani hep oturdugum koltuktan bile cikan isi gorsenizzz
Kizlar eve erken geldim ama sabahtan oglene kadar kendimle eve getirecek bi kadin aradim mubarek hepsi randevuyla calisiyor cok dolulardı
temizlige devam ettim.koltuklar camlar perdeler vs vs yalniz parmaklarim bile aci cekiyor suanda
Bitek banyolar kaldi.onu da yarin aksama artikk
Bizim islerde bazi aksamalar oldu oyuzden kac gundur onlarla ugrasiyoruz cok gerildim ve saclarim ağardı desem yeridir nasil bi stres icinde oldugumu anlatamamm
Birakacam bu isleri bi cocuk olsaaa
Yarin sabah erzuruma gidiyoruz benim hastane yatışım yarin.ameliyat icin gerekli tetkikler yapilacak gene delecekler orami burami Sonra izinli cikicaz haftasonu icinn..
Cumartesi sabah da anam geliyor...

Sosyalim minik erkegimiz iyiymis hersey yolunda cok sukur gozun aydin devami da saglikli sorunsuz gelsin insallahh
Fundaaa gorduklerine cok güldümm kadindaki de masallah ne rahatlikk..yalniz onun umrunda degill olan sana olmuss
Olayi okuyuncaa Aklima firatin bi karikaturu geldi ona da cok gulerimm

Benosum aysemm twincann lizimmm hepiniz de iyisinizdir insallahh
Herkesi operim canlarrrr

Gunaydin canlarrr,evet benoss bugunde yagmurluymus zaten.
Sende ne guzelll yine malzeme hazirligina devam edionn. Masallah valla. Tam ornek alinacak ev hanimiii

Yelooom gece kusuu
Kiz mahvettin kendiniii.birak artik oldugu kadar
Anneciginde hayirlisiyla gelsin insallahh, senin icin cok dua edecem. Allahin izniyle ameliyatida atlatacaksin ve cok rahat uyanacaksinn

Fundoss bugun sonn. Yarin alemlere akiosunn:118: kafani dagilt iyicee. Haftaya enerjik,mutlu ve yarindan umutlu bi funda gormek istiyoruz

Sosiiiiii sizin kinada guzel gecmistir insallahhh. Cok oynamasaydinn,oglanda oynak olacak sonraa

Twinim,lizom sizede gunaydinnn.

Ben simdi anneme gidiorumm. Ama tabletimi ve tel in sarjini unutmusum o yuzden bugun cok gelemicem hepinizi operimmmm

Günaydınnn tontişlerr

Yelizimmm kız yıprattın iyice kendini bırak artık olduğu kadar.. Anneciğinde nasılsa yardımcı olur.
Cumartesi hepimizin aklında olacaksın ve senden gelecek haberi bekliyo olacağız canım..

Ayşemm hiç olmadı hadi tableti unuttun şarjı niye unuttun neyse sağlık olsun..
Kız bu sene çok yapmam gibi ya du bakalım.. Ben hamarat değilim kız sizler benden daha iyisiniz yemek konusunda

Sosiden haber bekliyoru kına haberleri,
Fındık birazdan gelir nasılsa gidecek ya heyecanlıdır ? Rüyasında kadının şeysini görmüş olabilir
Twin derdi taşınma bu ara gelir
Eyşan arada uğruyo

Diğerleri unuttu nasılsa

Lizim i de ben unuttum ama özür dilerim kuzumm bide kimi yazmadım diye düşündüm

Son düzenleme:
sen bunu hakettin benoşcan
bi gün girmeyince hemende unutuluyoz görürsünüz siz
bugün benim son günüm bida gelmicem işe

Günaydınnnnnnnn

Lizommm son günün bugün hadi gözün aydın artık ne kadar az kaldığını iyice anladık böle olunca çanta neyin hazırlıklar bittimi

yeloooo buda sana ders olsun kışa doğru örtü ser koltuklarının üzerine mutlaka gerçi sen sölemiştin bi ara pahalı filan demiştin vardı niyetin ama neyse
kardeşinin doğumuna gittiğinde al bence ihmal etme ölçülerini alırsın yaptırırsın en güzeli

ayşe hanım gelemicekmişşşş pekiii

benoşummmm sorma yaaa geldim bi hışımla anlattım bizimkilere geçende o taşeron yakalamıştı ya bi lokma verd diyolar bide

ayyy ayyy ayyy benimde son günüm bugün evettt bide gelince aşılama yaptırıp tuttuğunu düşünün bayramda yoğuz sonra çıkış lizo gibi hayale bak

yok kız benim bu üşengeçlik ve sürekli hasta halimle zor biraz benim hastane çantam ve bebek şekerlerinin içine şeker koyup kurdaleyle bağlama işi kaldı. halılar yıkamaya gitcek ev temizlencek doktor 2 hafta sonra doğum olabilir dedi 3 kilo olmuş 40ı beklersen 4 ü geçer normal olması zorlaşır 39 da suni sancı verebiliriz dedi bisürü şey anlattı o anki şokla çoğunu hatırlamıyorum
sen yarınmı gidiyosun tatile ohh hadi sonunda şu sıcaklar hiç çekilmiyor kızgın kumlardan serin sulara bende istiyoruuuuuummmm
aşılama tutar tutmaz sendemi şutlucan kendini işten walla çalışmamanın hayali bile güzel inşallah fundamm gelsin bebiş

sen bunu hakettin benoşcan
bi gün girmeyince hemende unutuluyoz görürsünüz siz
bugün benim son günüm bida gelmicem işe

Yaaaa ama kasıt yok takdiri indirim sebeplerinden yararlanmak istiyorum

Ne güzel bende son işe son kez geleceğim günü 4 gözle bekliyorum

Bencede bişi yap et başına gelmeyen kalmıyo

Waayyy hayali bile güzel kızz inşAllah canım benim inşAllah

yaparsın canım onlar kolay ama ev işlerini halı malı mhabbetine aslaa diyorum kız sakın haaa bak az kalmışken ev işini düşünme lütfen canım birini çağır başında durursun
amaninnn çok az kalmış kızzz ayy çok duygulandımmm daha dün gibi gebelik haberinize sevinip herşeyi paylaştık

ben pazar gecesi gidiyorum canım bizim turla ilgili bi sıkıntı oldu ama çok iyi oldu
evet canım boşversene ne kendimi paralayacam yeter bi tutsun hiiç kendimi strese sokamam valla inşallah olurda daha fazla uğraşmam :26:

benoşa bak nasılda adli kelimeler
benoşum genelde çokk istediğim şeyler hep gç olur bakalım hem umudum var hemde çok heves yapmamak istiyorum sonra g.t olcam die
ama işte özel sektör oluncada al çantanı çık muhabbeti
emeklilik ne zamandı sizin

kıız hadi sonradan ekleme/düzeltme yaptıgından iyi hal indirimi uyguluyorum sana cezan 24 saat boyunca övgü ve sevgi sözcükleriyle şımartıp pohpohlamak
kızlarr herkes ne çok bıkmış işten kimse sevmiyormu işini
bende hep el becerileri gerektiren bi iş istemişimdir hiiç sıkılmadan severek yapardım kesin

yok kız ben yapmıcam zaten anneciğim yapar başkasından hayır yok :44: yaa fundoş böyle geçiyor zaman işte sizinde güzel haberlerinizi alıcaz bi bakmışız ki doğurmuşsunuz. sosyoş bile yolu yarıladı yeterki dua edelim gelsin inatçı bebişler

haklısın be canımmm zaten o güzel haberi alınca tüm o üzüntüler geçip yok yere taktım diyomuşsun ama işte gelde anlat bunu şuanki halime

evet yaa sosyalimin bile az kaldı
hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin inşallah da yaz çıkmadan ama hepimiz kalsak şöle kimseyi arkada bırakmadan benoş yeliz twin ve ezo ile beraber ne güzel olurrrr

aşılama vesile olcak nasibin bu yazdır inşallah benoşumda korunmayı bırakır bırakmaz gelcek yaramaz yelizcana da ameliyatı vesile olcak 2 tane gelcek ona twin ve ezoya da bi an önce gelir minikler inşallah
yaa twinin gerçek ismi ne dua ederken twin diye dua etmiyim
fundoşum ben şu bilgisayarımı boşaltım tutanaklarımı dosyalarına yerleştiriyim öğleden sonra izin alıp gitmeyi düşünüyorum biterse işim uğrarım öpüyorum güzel yanaklarından

bende çok umutluyum canım yaa ama burada okuyorum aynı sorundan sebep aşılama yaptırıp negatifi gören o zaman ya olmazsa diyorum işte
bencede benoş çok yakında tekrar kalacak çok güzel dinlendi çünkü rahim inşallaaah çok sağlıklı gelicek bu defa miniği
yelizin zaten tüp olcak en kolayı gibi geliyo bana
twin ilk..r canım sanki sölesek nolcakta işte sölemiyo

oyy toplan canımmm hadi kolay gelsinnn tamam ihmal etme olurmu bende haftaya giremem çok akşam girerim heralde ama haberleşelim nolur
bilgisayardan yazmak gibisi yok telden zorlanırsan.. unutma bizleri inşallah çok rahat bir doğum geçirirsin canım sağlıkla oğlunu kucağına alırsın iyiki varsın

Benosumm benim bi kucuk cantam var. Tabletimi sarjlarimi ona koyuyorum. Onu arabaya koymaya unutmusum bu aksamda annemde yemege kalicaz. Ablamin oglunun d.gununu kutlayacaz. Butun gun burdayim o yuzden sarji aksama kadar yettirmeliyim

Findik senin tribini yerim kizz

Lizo hadi bakalim. Allah kolaylik versin. Son gunlerin cok rahat gecer insallah.Ama doktorun bana sezaryanci gibi geldi. Arkadasimin dr uda cocugun kilosu onde beklemeyelim falan. Normal zor olur demiss. Sonra kiz suphelenio baska bi doktora gorunuo. Ve doktor ultrasonda gorulen kilo tam dogru sonucu vermez. Bekleyelim sen normal dogurursun demiss. Ve kiz normal dogum yapti.
O yuzden iyice emin ol cnm. Doktorlarin sezaryan yapmak icin en buyuk bahanesi bu.
Birde bu ara cevremde cok hamile var. O yuzden hepsinden bisey duyuyorum

Kız gidiyon diye buraları boşlarsan karışmam
akşamda alemlere akmaktan gelmen sen biliyorum

kafanı iyice boşalt canım. hiç düşünme.. aşılamayı da bence çok düşünme dediğin gibi benimde çok istediğim bişi olmuyor.. hiç düşünmemek lazım
bende sıpam olsa da hiç çalışmasam diyorum sı.. m memurluğuna diyorum bazen
kız hiç girme emekliliğe çok var be gülüm her türlü yaşı bekliycez nasılsa bekliyoruz diye hiç aklımda tutamıyorum o da 55 mi bilmiyorum ki kaç

oyyy canım lizimm, biricik lizimm, tripcan lizimm, sevgi pıtırcığı lizimm, sıpasını bekleyen lizimmm
şimdilik bu aşk sözcükleri sana yeterli olabileceğine kanaat getirdim

al benden bi tane daha.. aynen bende senin gibi düşünüyorum ve halaa yanlış bir işte çalıştığım kanaatindeyim.. hayır işimi seviyorum yanlış anlaşılmasın çok şükür ama bence ben burda harcanıyorum
ben iç mimar yada bi benay akkaya olabilirdim

o bu değil de ayşecan kardeş bugün yoksun işte tüm sorun burda
ama telefin olur nasılsa affedildin

Bu arada kızlarrrr başıma ne geldi biliyon mu :)
geçe ay kadar olmasa da onun biraz daha hafifinden ağırmla birlikte çok şükür ki regl olmuş bulunmaktayım.. vatana millete hayırlı olsun çok mutluyum
tam tamına 30 gün sonra geldi yaşasııınnnn

ayyy benoşş ne güldüm yazdıklarınaaaa allah seni hep güldürsün inşalaaahhh

veeeeeee çoook güzel bi haber buuu hemde 30 gün ohhh şimdi başlıyonuzmuuuuu
yoksa bi adet sonramı hadiii bu yaz damgasını vuracak haberlerrrr

Hepimizi güldürsün inşAllah canım..

Ben bu ay istiyorum ama eşim istemiyo 3 ü bekliyo.. Bende ok dedim artık napıyım adam inatçı.. Ramazan geldi dedi oruç olucan olsa bebeğe zarar dedi.. Onu geçtim bursadaki doktoru çok benimsedi o ne derse onu yapıyo 3 adet dedi diye yok illah beklenecek ya bişi olursaymış
Bende bunla uğraşıyorum işte

İnşAllah temmuz son adetle başlıycaz rabbim ne zaman nasip ederse. Ama ben inanıyorum ki bu yaz hepimizin olacak

40 dan aşağı düştüm diye çok sevindim

amiiinn topluca gülcez inşallahhhhhh
adam inadım inat diyo yapcak bişey yok kırma bari

benimde içimden bi ses öle diyo kız eylül gibi halaylar ardarda
evet canım döngünün kısa olmasıda avantaj çok uzundu inşallah hep öle devam eder
hem düzenli olmasıda güzel

sosyal nerelerde halaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…