sen bunu hakettin benoşcanGünaydınnn tontişlerr
Yelizimmm kız yıprattın iyice kendini bırak artık olduğu kadar.. Anneciğinde nasılsa yardımcı olur.
Cumartesi hepimizin aklında olacaksın ve senden gelecek haberi bekliyo olacağız canım..
Ayşemm hiç olmadı hadi tableti unuttun şarjı niye unuttunneyse sağlık olsun..
Kız bu sene çok yapmam gibi ya du bakalım.. Ben hamarat değilim kız sizler benden daha iyisiniz yemek konusunda
Sosiden haber bekliyoru kına haberleri,
Fındık birazdan gelir nasılsa gidecek ya heyecanlıdır ? Rüyasında kadının şeysini görmüş olabilir
Twin derdi taşınma bu ara gelir
Eyşan arada uğruyo
Diğerleri unuttu nasılsa
Lizim i de ben unuttum amaözür dilerim kuzumm bide kimi yazmadım diye düşündüm
Günaydınnnnnnnn
Lizommm son günün bugün hadi gözün aydın artık ne kadar az kaldığını iyice anladık böle oluncaçanta neyin hazırlıklar bittimi
yeloooo buda sana ders olsun kışa doğru örtü ser koltuklarının üzerine mutlaka gerçi sen sölemiştin bi ara pahalı filan demiştin vardı niyetin ama neyse
kardeşinin doğumuna gittiğinde al bence ihmal etme ölçülerini alırsın yaptırırsın en güzeli
ayşe hanım gelemicekmişşşş pekiii
benoşummmm sorma yaaa geldim bi hışımla anlattım bizimkilere geçende o taşeron yakalamıştı ya bi lokma verd diyolar bide
ayyy ayyy ayyy benimde son günüm bugün evetttbide gelince aşılama yaptırıp tuttuğunu düşünün bayramda yoğuz sonra çıkış lizo gibi hayale bak
sen bunu hakettin benoşcan
bi gün girmeyince hemende unutuluyoz görürsünüz siz
bugün benim son günüm bida gelmicem işe
Günaydınnnnnnnn
Lizommm son günün bugün hadi gözün aydın artık ne kadar az kaldığını iyice anladık böle oluncaçanta neyin hazırlıklar bittimi
yeloooo buda sana ders olsun kışa doğru örtü ser koltuklarının üzerine mutlaka gerçi sen sölemiştin bi ara pahalı filan demiştin vardı niyetin ama neyse
kardeşinin doğumuna gittiğinde al bence ihmal etme ölçülerini alırsın yaptırırsın en güzeli
ayşe hanım gelemicekmişşşş pekiii
benoşummmm sorma yaaa geldim bi hışımla anlattım bizimkilere geçende o taşeron yakalamıştı ya bi lokma verd diyolar bide
ayyy ayyy ayyy benimde son günüm bugün evetttbide gelince aşılama yaptırıp tuttuğunu düşünün bayramda yoğuz sonra çıkış lizo gibi hayale bak
yok kız benim bu üşengeçlik ve sürekli hasta halimle zor birazbenim hastane çantam ve bebek şekerlerinin içine şeker koyup kurdaleyle bağlama işi kaldı. halılar yıkamaya gitcek ev temizlencek doktor 2 hafta sonra doğum olabilir dedi 3 kilo olmuş 40ı beklersen 4 ü geçer normal olması zorlaşır 39 da suni sancı verebiliriz dedi bisürü şey anlattı o anki şokla çoğunu hatırlamıyorum
sen yarınmı gidiyosun tatile ohh hadi sonunda şu sıcaklar hiç çekilmiyor kızgın kumlardan serin sulara bende istiyoruuuuuummmm
aşılama tutar tutmaz sendemi şutlucan kendini işten walla çalışmamanın hayali bile güzel inşallah fundamm gelsin bebiş
Yaaaa ama kasıt yok takdiri indirim sebeplerinden yararlanmak istiyorum
Ne güzel bende son işe son kez geleceğim günü 4 gözle bekliyorum
Bencede bişi yap et başına gelmeyen kalmıyo
Waayyy hayali bile güzel kızz inşAllah canım benim inşAllah
Yaaaa ama kasıt yok takdiri indirim sebeplerinden yararlanmak istiyorum
Ne güzel bende son işe son kez geleceğim günü 4 gözle bekliyorum
Bencede bişi yap et başına gelmeyen kalmıyo
Waayyy hayali bile güzel kızz inşAllah canım benim inşAllah
yaparsın canım onlar kolay ama ev işlerini halı malı mhabbetine aslaa diyorum kız sakın haaa bak az kalmışken ev işini düşünme lütfen canım birini çağır başında durursun
amaninnn çok az kalmış kızzzayy çok duygulandımmm daha dün gibi gebelik haberinize sevinip herşeyi paylaştık
ben pazar gecesi gidiyorum canım bizim turla ilgili bi sıkıntı oldu ama çok iyi oldu
evet canım boşversene ne kendimi paralayacam yeter bi tutsun hiiç kendimi strese sokamam valla inşallah olurda daha fazla uğraşmam :26:
benoşa bak nasılda adli kelimeler
benoşum genelde çokk istediğim şeyler hep gç olur bakalım hem umudum var hemde çok heves yapmamak istiyorum sonra g.t olcam die
ama işte özel sektör oluncada al çantanı çık muhabbeti
emeklilik ne zamandı sizin
yok kız ben yapmıcam zaten anneciğim yapar başkasından hayır yok :44: yaa fundoş böyle geçiyor zaman işte sizinde güzel haberlerinizi alıcaz bi bakmışız ki doğurmuşsunuz. sosyoş bile yolu yarıladı yeterki dua edelim gelsin inatçı bebişler
haklısın be canımmm zaten o güzel haberi alınca tüm o üzüntüler geçip yok yere taktım diyomuşsun ama işte gelde anlat bunu şuanki halime
evet yaa sosyalimin bile az kaldı
hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin inşallah da yaz çıkmadanama hepimiz kalsak şöle kimseyi arkada bırakmadan benoş yeliz twin ve ezo ile beraber ne güzel olurrrr
aşılama vesile olcak nasibin bu yazdır inşallah benoşumda korunmayı bırakır bırakmaz gelcek yaramaz yelizcana da ameliyatı vesile olcak 2 tane gelcek onatwin ve ezoya da bi an önce gelir minikler inşallah
yaa twinin gerçek ismi ne dua ederken twin diye dua etmiyim
fundoşum ben şu bilgisayarımı boşaltım tutanaklarımı dosyalarına yerleştiriyim öğleden sonra izin alıp gitmeyi düşünüyorum biterse işim uğrarım öpüyorum güzel yanaklarından
yaparsın canım onlar kolay ama ev işlerini halı malı mhabbetine aslaa diyorum kız sakın haaa bak az kalmışken ev işini düşünme lütfen canım birini çağır başında durursun
amaninnn çok az kalmış kızzzayy çok duygulandımmm daha dün gibi gebelik haberinize sevinip herşeyi paylaştık
ben pazar gecesi gidiyorum canım bizim turla ilgili bi sıkıntı oldu ama çok iyi oldu
evet canım boşversene ne kendimi paralayacam yeter bi tutsun hiiç kendimi strese sokamam valla inşallah olurda daha fazla uğraşmam :26:
benoşa bak nasılda adli kelimeler
benoşum genelde çokk istediğim şeyler hep gç olur bakalım hem umudum var hemde çok heves yapmamak istiyorum sonra g.t olcam die
ama işte özel sektör oluncada al çantanı çık muhabbeti
emeklilik ne zamandı sizin
kıız hadi sonradan ekleme/düzeltme yaptıgından iyi hal indirimi uyguluyorum sana cezan 24 saat boyunca övgü ve sevgi sözcükleriyle şımartıp pohpohlamak
kızlarr herkes ne çok bıkmış işten kimse sevmiyormu işini
bende hep el becerileri gerektiren bi iş istemişimdir hiiç sıkılmadan severek yapardım kesin
Benosumm benim bi kucuk cantam var. Tabletimi sarjlarimi ona koyuyorum. Onu arabaya koymaya unutmusumbu aksamda annemde yemege kalicaz. Ablamin oglunun d.gununu kutlayacaz. Butun gun burdayim o yuzden sarji aksama kadar yettirmeliyim
Findik senin tribini yerim kizz
Lizo hadi bakalim. Allah kolaylik versin. Son gunlerin cok rahat gecer insallah.Ama doktorun bana sezaryanci gibi geldi. Arkadasimin dr uda cocugun kilosu onde beklemeyelim falan. Normal zor olur demiss. Sonra kiz suphelenio baska bi doktora gorunuo. Ve doktor ultrasonda gorulen kilo tam dogru sonucu vermez. Bekleyelim sen normal dogurursun demiss. Ve kiz normal dogum yapti.
O yuzden iyice emin ol cnm. Doktorlarin sezaryan yapmak icin en buyuk bahanesi bu.
Birde bu ara cevremde cok hamile var. O yuzden hepsinden bisey duyuyorum
Hepimizi güldürsün inşAllah canım..ayyy benoşş ne güldüm yazdıklarınaaaa allah seni hep güldürsün inşalaaahhh
veeeeeee çoook güzel bi haber buuu hemde 30 günohhh şimdi başlıyonuzmuuuuu
yoksa bi adet sonramı hadiii bu yaz damgasını vuracak haberlerrrr
Hepimizi güldürsün inşAllah canım..
Ben bu ay istiyorum ama eşim istemiyo 3 ü bekliyo.. Bende ok dedim artık napıyım adam inatçı.. Ramazan geldi dedi oruç olucan olsa bebeğe zarar dedi.. Onu geçtim bursadaki doktoru çok benimsedi o ne derse onu yapıyo 3 adet dedi diye yok illah beklenecek ya bişi olursaymış
Bende bunla uğraşıyorum işte
İnşAllah temmuz son adetle başlıycaz rabbim ne zaman nasip ederse. Ama ben inanıyorum ki bu yaz hepimizin olacak
40 dan aşağı düştüm diye çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?