tamam tamammm gelmesinnn
bize dğil size yakın kız orası tam orta daha doğrusu bizde öbür gıçtayızservis e-5 den mi gidiyor sizin yoksa temdenmi temdense bizim evin ordan geçiyonuz bahçeşehirde bizim ev
kızz bende seviyorummm herşey yenileniyo bide el atmışken temiz dzenli aktarıyon ya yeniden bi düzene giriyor aynen ev büyükse hele ferah ferah yerleştir iş derdinde yokkk two söylenmeeee
ben yokken çok kaynatmayın ben es geçtiğimde üzülüyom konuları fransız kalıncaaa
yelo ameliyat olcakkk :26: aklımız onda olur h.içi
o cadıda işe sardı geliyomu bak
aa erzurumdaydıııı
tamam tamammm gelmesinnn
bize dğil size yakın kız orası tam orta daha doğrusu bizde öbür gıçtayızservis e-5 den mi gidiyor sizin yoksa temdenmi temdense bizim evin ordan geçiyonuz bahçeşehirde bizim ev
kızz bende seviyorummm herşey yenileniyo bide el atmışken temiz dzenli aktarıyon ya yeniden bi düzene giriyor aynen ev büyükse hele ferah ferah yerleştir iş derdinde yokkk two söylenmeeee
ben yokken çok kaynatmayın ben es geçtiğimde üzülüyom konuları fransız kalıncaaa
yelo ameliyat olcakkk :26: aklımız onda olur h.içi
o cadıda işe sardı geliyomu bak
aa erzurumdaydıııı
yaaa dert edip durmaa gül gibi işin varrrr tatilin varrr ağlamaaa
kız sizin kiminiz var istanbulda geliyonuz hemen aceleniz hem ramazan :26:
anam buda ne alıngan olmuş ağlıyo hemen kızdırıyoz seni benoş şaka yaptııı
evinin tadını çıkar zevkle taşı döşe bıdık ağlama
Evet e5 den gidiyo şimdi k.kmecedeyiz
Hımm bi gün geçeriz o taraflardanda daha pazara gelicem düşün..
Ayy evet yaa naptı ki acaba hiç girmedide tahlil falan yaptırcaktı
Twincannn olur mu hic oyle seyy. Ben bazen sira sira yazarken atliorumm. Yoksa ssnde bu topigin demirbaslarindan oldun artik. Yerin ayri unutmaabu arada kolay gelsin cnm tasinmak cok zor
Benoslaa fundoss topigi ayakta tuttu bugunn onlara alkis gelsinnnnn
Çıktın mi kızzaaa evett pazartürkkk kız gel bigünde buluşalım talan edelim
yazsakmıki bi acaba gelip özet geçer gerçiii
ben ufaktan kaçam 10 gece gibi geçerim
Ay Sağol kuzum utandım şimdi
Canlarim benim
Sağol cnm yorgunluktan ayaklarım zonkluyo resmen ..
Evet bugün baya yazmışlar haa
aaa evett pazartürkkk kız gel bigünde buluşalım talan edelim
yazsakmıki bi acaba gelip özet geçer gerçiii
ben ufaktan kaçam 10 gece gibi geçerim
Twincannn olur mu hic oyle seyy. Ben bazen sira sira yazarken atliorumm. Yoksa ssnde bu topigin demirbaslarindan oldun artik. Yerin ayri unutmaabu arada kolay gelsin cnm tasinmak cok zor
Benoslaa fundoss topigi ayakta tuttu bugunn onlara alkis gelsinnnnn
Kizlarrr selammm
sabahin 5 inde ciktikk hastaneye gittikk kayit yaptilar odayi actilarr 5 tup kan aldilar kalp şeysii eko mu nee cektiler akcigerr filmi vs vss
Sonra biz izinli cikiş aldik pazartesi sabah tekrar gitmek uzeree
Sonra oglen tam cikacakken hadi bi hocayla da goruselim dedikk adam demesin mi ben de sizi aratacaktım bugun keske gelmeden arasaydınızz benim haftaya Ankarada işim cikti bi seminer mi nee haftaya yokumm
Asistanin haberi yokmuş işe bakk
Anamm ameliyatta iptal oldu
Ayy bi uzuldum bi uzuldum anlatamam
Neysee 8 temmuza gün aldik tekrardan7 temmuzda yatış yapacaz yine ayni tetkikleri yapicaklar
Anam yoldaa alisveris yapip eve geldimm cok yorgun ve uykusuzum :26:
Herkes iyi mii gecmisi okumadim dahaa
Fotolar tamamdir kizlar
Kiz instagram sarji etkilemiyor. Arada girip bakiorum onaSosemmm resimlerii gör6ce girip sölim dedimmm ne tetlısınızzz aksine sende çok benzettimmmhele kaşlar aynıı kardeşinde çok hoşş
ve çok mutlu görünüayorr hayırlı olsun şimdidernnn
kızzz ortamm bizimkilerin ora sankiii hey gidi izmirr sokaklarıı çatılarııgüzel bee çok doğall
keşkebayramdaolsann gö5üşürdükkk
Bizim iki casus hemen beğenmiişş şarjı olmayandaaa kusur kalmazzzz
Ayşeeeeee minnikk beni öldürüyooo alıp içime sokasım mis gibi kokusunu içime çekesim varrr allahım nazarlardan saklasınnn o nedirölee
Sosemmm resimlerii gör6ce girip sölim dedimmm ne tetlısınızzz aksine sende çok benzettimmmhele kaşlar aynıı kardeşinde çok hoşş
ve çok mutlu görünüayorr hayırlı olsun şimdidernnn
kızzz ortamm bizimkilerin ora sankiii hey gidi izmirr sokaklarıı çatılarııgüzel bee çok doğall
keşkebayramdaolsann gö5üşürdükkk
Bizim iki casus hemen beğenmiişş şarjı olmayandaaa kusur kalmazzzz
Ayşeeeeee minnikk beni öldürüyooo alıp içime sokasım mis gibi kokusunu içime çekesim varrr allahım nazarlardan saklasınnn o nedirölee
Kiz instagram sarji etkilemiyor. Arada girip bakiorum ona
Cok tatli dimi. Icim gidio ona bakinca. Rabbim nazarlardan korusun.hepimize oyle tatli bi kiz versinn insallahh
Sosimm fotolae on numaraaa. Kardesinde cok tatliymis senin gibiiii
Yelomm seni pek bi uzulmus gordumhayirlisi olsun cnm. Bir an once olsunnda sende rahatlaa. Uzadikca icinde dahada buyutursun cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?