Ağlayakta gözden mi olak???

aynen öle hemde ne inat.. yapmayınca kızyor.. beni hiç dinlemiyorsun diye bak haklıyım diye o yüzden onun dediğini uygulayıp olmadığından bak benim dediğime geldin demekte güzel oluyor
aynen hayırlısı ile eylül gibi ya da eylüle kalmadan herkesten haber gelsin artıkda toplucak bi rahatlayalım..

Sosyal yoğundur şimdi.. düğün hangi gündü hafta sonu değil mi eğr bugünse kuafördedir.. teli de akıllı değil ki hepten deli onun ki :))

Ben geldim sarjim %54
Kiz nete girince cok hizli dusuo sarj. Sizinde oyle mii. Diger seylerde o kadar gitmio.
Benos saat basi gelicemmm
Bu arada gozunaydin canimmm. Beklenen misafir gelmisss.
Fundosss halaylar arda olacak dedigin gibi

Sosii yogundurr kizz

Sorma bana da hiç dayanmıyo
Ben bide herşeyi telden yapıyorum iyi bi pok ediyomuş gibi söylüyorum bide
Hergün bi kez fulleniyo şarjı akşama bi daha olabiliyo

Gel tabii bizi sensiz bırakma
Çok şükür geldi aslında hiç beklemiyodum haa serviste ağrı girmeye başladı eyvah geliyo galiba dedim tedariklide değilim daha var diye almıyorum bişi meğer çantamda varmış hani bi dönem kutu dağıttı ya ilgili firme o varmış altın bulmuş gibi oldum

olsun kız döngüde kısaldı yaaa çabucak gelir 3. deee
nasıl ağrılımı geçiyo rahatmı inşallah ağrın olmaz

yarındır heralde kızz düğün

şarj hep netten bitiyo zatiii artık hep şarjda teller
kız inşallahhhhh beklemek çok zor

hemde nasıl bi ağrı.. benim böle ağrım olmazdı.. resmen rahim bölgemi deşiyorlarmış gibi
geçen ay daha beterdi bu ay bi nebze daha az. ama kötü geçiyor.. saat ilerleyince izin alırım muhtemelen

hemde nasıl bi ağrı.. benim böle ağrım olmazdı.. resmen rahim bölgemi deşiyorlarmış gibi
geçen ay daha beterdi bu ay bi nebze daha az. ama kötü geçiyor.. saat ilerleyince izin alırım muhtemelen

ayyyy ciddimiiii ama olsun canım bana dr derdi iyidir ağrı olması yumurtaların çalıştığından
az kaldı zaten mesai bitimine hem yarında tatil iyi oldu aslında bugn olması
ağrı kesici almazmısın ben geçen sefer aprol fort aldım çok iyi geldi hiç ummazdım hafif diye

Ağrı iyidir ama kürtaj sonrası olan ağrı çok daha başka nedense.. Kasık ağrımıyo ki resmen rahim bölgesi ağrıyo doktora gitmeye korkuyorum nedense
Dediğin gibi Allah'tan bugünde yarın dinlenirim. Güya yaz temizliği yapacaktk pisimizle oturcaz ramazanda geldi çattı

Ağrı kesici içmek istemiyorum canım aşırı olursa alıcam ama ondan yok almam lazım

heeee bak o konuda bişey diyemem gitsenmi acaba canım yaaa sen hiç kontrole gitmedinmi sonrası
bi ne durumda baktırsan aslında :26:
amaaan çoluk çocuk yok ferah evin tertemiz olur kız uzun sürmez yelo gibi isimiz dumanımızda yok
sen bi güzel dinlen pazara geçer yaparsın nolcak kocişinde yapıyo nasılsa

Bi hafta sonrası gittiydim temiz dediydi bi daha gitmedim 2 ay oldu işte..

Zaten havaya baksana öle olacak yine yağmur başladı..

Uyudum biraz ağrıya dayanamadım.. Servis ile gitmek için.. İzin alcam tek gidicem metrobüs kalabalık yukarı kadar yürümesi var diye gittim içerde uyudum

Şimdi iyiyim ama

oo ozaman öleyse bence şimdi pürüpakkk
hava kötü kızzz yağmur şimşek off yaaaa yağmurda ıslanimde gök gürlemesin yürürken vurcak diye korkuyom heyer ağaç bide bizim orda inince hemen migr.. a girim eşimi beklim bari avm ye aslaa

ohhh iyi yapmışsınnnn bencede bende üşnirdim sen eve varana kadar mesai biterdi rahatça gidersinnn

kız ben o ağrı geçince kalkıyon yaa öle seviyom ki o hali rahatlamışş böle hafiflemişş ağrı gidiyo

Sorma bende şimşek olayıdann korkuyorum.. Yağmur yğsın bende oturuyum balkonda çay bişiler yiyip içeyim çok seviyorum ama istanbulda yaşayamadım onu hiç

Kıızzz avm de ne var gir korkma bi daha olmaz adamlar güyaa arama yapıyo

evet kızz çok ürkütücüü
yağmurda uyumakta çok güzelll bizim giriş kat ya bide çim yeşillik hani heryer camı açıp o ses ve kokuyla uzanmak çok seviyorum

yokk kızzz orda arama yok sorunda o yaa avm dedimse 3 katlı butik tarzı biyer kocaman bi avm değil bizbizeyiz ondan zaten olayların yanıbaşındaydım herkeşi tanıyom
bizim mahallede işte kuaförümde orda yanlarına hemen sıvıştım onlarda merakla nolmuş diyo ayy çok komikti dünn

Aaa evet seninde o şansın var ne güzell
Bende öle severim yeter ki izlencek bi yer olsun..

Kızz çok heyecanlı olur bizim iş yerinde çok oluyo ya herkesi bi görsen izlenecek yere koşuyo kafalar aşağı sarkmış bi halde izliyo millet o yüzden bilirim o halleri

yaa yazın güzelde benoş kışın rutubet oluyo bazen iyi değil en güzeli ara kat güneş alan bi daire

aa evettt sizin orda çok olur doğruuuu
he kızzzz nolmuşşş diye merak ediyolar yaa bideee bende olaya vakıf anlatıyorum
bide kokoş kadınlar aaa ne ayııııp yapıyolar dedim çamaşırına kadar indirdi nasıl yaniii hadi canım diyo dedim evet vaj.. gördük ayol

anam bu ne böle bi güneş açıyor bi yağmur havanında çivisi çıktııı kız dün haberde diyorki ist. en büyük fay hattının üzerinde olası depremde kimse müdahale edemez yanii topumuzzz evellallah

hortumu gördünüzmü tuzlada olan ne korkunç yaaa

neyse pazara kadar düzeliyomuş hava

offf 6 olsada gitsemmm içim içime sığmıyoo

Canlarim napiosunz
Benosum gelmiş kırmızılar hadi bi dahaki ay korunmayin sizde gelsin minik
Fundam Ayşem sosyalim yelizim lizom

Kızlar çok yorgunum belim ayaklarım kopuyo topluyorum yine bi yerlerden bişey çıkıyo off off ay tasinmayn kizlarr sakın
Bu aralar gelemeyebilrm gerci beni soran olmuyo pek :26: :26: .. ptesi tasiniyoruz sonunda ..
Müsait olursam yazarım yine öptüm hepinizi

Ayol

Kız düzelsin yaz mı kış mı belli değil..
İçine sığmaz tabi tatil gibisi var mı ayol

Böle diye diye getircen depremi fındık işte o zaman ben gelip seni bi daha sallıycam şiddetimde öle 10. Un üzerinde olacak
Kızzz suuusss

Yarın akşam bizde arkadaşa yemeğe gidiyo sizin oralara yakın öz... Da evi

Kızz sen hergün bi kez geliyon nasılsa bu ara herkes tripcan

Ev taşıma zor iş ama bana heyecanlı geliyo nedense hele bide daha büyük bi evse gidilen

İşelerini toparla nasılsa gelirsin canım.. Zaten bu hafta durgun olur buralar fındık elebaşısı yok ya

kız olurmu öle şey sen hep gel ihmal etme edince evet haklısın affetmiyoz tavana asıyoz hemen

kız kim dedi sana taşın kendi evin bide çekersin böle tatilde eziyeti
hadi iyi taşınmalar twinim şimdiden hayırlı olsun yeni ev uğurlu gelsinde miniğide getirsinn

tamam tamammm gelmesinnn

bize dğil size yakın kız orası tam orta daha doğrusu bizde öbür gıçtayız servis e-5 den mi gidiyor sizin yoksa temdenmi temdense bizim evin ordan geçiyonuz bahçeşehirde bizim ev

kızz bende seviyorummm herşey yenileniyo bide el atmışken temiz dzenli aktarıyon ya yeniden bi düzene giriyor aynen ev büyükse hele ferah ferah yerleştir iş derdinde yokkk two söylenmeeee

ben yokken çok kaynatmayın ben es geçtiğimde üzülüyom konuları fransız kalıncaaa

yelo ameliyat olcakkk :26: aklımız onda olur h.içi

o cadıda işe sardı geliyomu bak

aa erzurumdaydıııı

Son düzenleme:
Kız gelemem diye yazayım dedim yarın da temizlik yapılacak bu arada o bi kere de gelemem diye beni hemen topa tutmayın diye yazayım dedim
benosum trip değil inan bazen okuyorum yazdıklarınızı twini soran yok :26: uzuluyom kız
Bi hafta da orda eşyaları yerlestir fln off 7 sinde de ist a gelioz

Sağol kuzum amin inş ss yeni ev uğurlu gelir ..
Sorma rahat edicegim yerde Senin nazarin degdi haa tatil de tatil dedin
Bahanem var tavana asmayin hemn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…