amiiinntopluca gülcez inşallahhhhhh
adam inadım inat diyo yapcak bişey yok kırma bari
benimde içimden bi ses öle diyo kız eylül gibi halaylar ardarda
evet canım döngünün kısa olmasıda avantaj çok uzundu inşallah hep öle devam eder
hem düzenli olmasıda güzel
sosyal nerelerde halaaa
Ben geldim sarjim %54Kız gidiyon diye buraları boşlarsan karışmam
akşamda alemlere akmaktan gelmen sen biliyorum
kafanı iyice boşalt canım. hiç düşünme.. aşılamayı da bence çok düşünme dediğin gibi benimde çok istediğim bişi olmuyor.. hiç düşünmemek lazım
bende sıpam olsa da hiç çalışmasam diyorum sı.. m memurluğuna diyorum bazen
kız hiç girme emekliliğe çok var be gülüm her türlü yaşı bekliycez nasılsa bekliyoruz diye hiç aklımda tutamıyorum o da 55 mi bilmiyorum ki kaç
oyyy canım lizimm, biricik lizimm, tripcan lizimm, sevgi pıtırcığı lizimm, sıpasını bekleyen lizimmm
şimdilik bu aşk sözcükleri sana yeterli olabileceğine kanaat getirdim
al benden bi tane daha.. aynen bende senin gibi düşünüyorum ve halaa yanlış bir işte çalıştığım kanaatindeyim.. hayır işimi seviyorum yanlış anlaşılmasın çok şükür ama bence ben burda harcanıyorum
ben iç mimar yada bi benay akkaya olabilirdim
o bu değil de ayşecan kardeş bugün yoksun işte tüm sorun burda
ama telefin olur nasılsa affedildin
Bu arada kızlarrrr başıma ne geldi biliyon mu :)
geçe ay kadar olmasa da onun biraz daha hafifinden ağırmla birlikte çok şükür ki regl olmuş bulunmaktayım.. vatana millete hayırlı olsun çok mutluyum
tam tamına 30 gün sonra geldi yaşasııınnnn
Ben geldim sarjim %54
Kiz nete girince cok hizli dusuo sarj. Sizinde oyle mii. Diger seylerde o kadar gitmio.
Benos saat basi gelicemmm
Bu arada gozunaydin canimmm. Beklenen misafir gelmisss.
Fundosss halaylar arda olacak dedigin gibi
Sosii yogundurr kizz
aynen öle hemde ne inat.. yapmayınca kızyor.. beni hiç dinlemiyorsun diye bak haklıyım diye o yüzden onun dediğini uygulayıp olmadığından bak benim dediğime geldin demekte güzel oluyor
aynen hayırlısı ile eylül gibi ya da eylüle kalmadan herkesten haber gelsin artıkda toplucak bi rahatlayalım..
Sosyal yoğundur şimdi.. düğün hangi gündü hafta sonu değil mi eğr bugünse kuafördedir.. teli de akıllı değil ki hepten deli onun ki :))
Ben geldim sarjim %54
Kiz nete girince cok hizli dusuo sarj. Sizinde oyle mii. Diger seylerde o kadar gitmio.
Benos saat basi gelicemmm
Bu arada gozunaydin canimmm. Beklenen misafir gelmisss.
Fundosss halaylar arda olacak dedigin gibi
Sosii yogundurr kizz
olsun kız döngüde kısaldı yaaa çabucak gelir 3. deee
nasıl ağrılımı geçiyo rahatmı inşallah ağrın olmaz
yarındır heralde kızz düğün
şarj hep netten bitiyo zatiii artık hep şarjda teller
kız inşallahhhhh beklemek çok zor
hemde nasıl bi ağrı.. benim böle ağrım olmazdı.. resmen rahim bölgemi deşiyorlarmış gibi
geçen ay daha beterdi bu ay bi nebze daha az. ama kötü geçiyor.. saat ilerleyince izin alırım muhtemelen
ayyyy ciddimiiii ama olsun canım bana dr derdi iyidir ağrı olması yumurtaların çalıştığından
az kaldı zaten mesai bitimine hem yarında tatil iyi oldu aslında bugn olması
ağrı kesici almazmısın ben geçen sefer aprol fort aldım çok iyi geldi hiç ummazdım hafif diye
Ağrı iyidir ama kürtaj sonrası olan ağrı çok daha başka nedense.. Kasık ağrımıyo ki resmen rahim bölgesi ağrıyo doktora gitmeye korkuyorum nedense
Dediğin gibi Allah'tan bugünde yarın dinlenirim. Güya yaz temizliği yapacaktkpisimizle oturcaz ramazanda geldi çattı
Ağrı kesici içmek istemiyorum canım aşırı olursa alıcam ama ondan yok almam lazım
heeee bak o konuda bişey diyemem gitsenmi acaba canım yaaa sen hiç kontrole gitmedinmi sonrası
bi ne durumda baktırsan aslında :26:
amaaan çoluk çocuk yok ferah evin tertemiz olur kız uzun sürmez yelo gibi isimiz dumanımızda yok
sen bi güzel dinlen pazara geçer yaparsın nolcak kocişinde yapıyo nasılsa
Bi hafta sonrası gittiydim temiz dediydi bi daha gitmedim 2 ay oldu işte..
Zaten havaya baksana öle olacak yine yağmur başladı..
Uyudum biraz ağrıya dayanamadım.. Servis ile gitmek için.. İzin alcam tek gidicem metrobüs kalabalık yukarı kadar yürümesi var diye gittim içerde uyudum
Şimdi iyiyim ama
oo ozaman öleyse bence şimdi pürüpakkk
hava kötü kızzz yağmur şimşek off yaaaa yağmurda ıslanimde gök gürlemesin yürürken vurcak diye korkuyomheyer ağaç bide bizim orda inince hemen migr.. a girim eşimi beklim bari avm ye aslaa
ohhh iyi yapmışsınnnn bencede bende üşnirdim sen eve varana kadar mesai biterdi rahatça gidersinnn
kız ben o ağrı geçince kalkıyon yaa öle seviyom ki o hali rahatlamışş böle hafiflemişş ağrı gidiyo
Sorma bende şimşek olayıdann korkuyorum.. Yağmur yğsın bende oturuyum balkonda çay bişiler yiyip içeyim çok seviyorum ama istanbulda yaşayamadım onu hiç
Kıızzz avm de ne var gir korkma bi daha olmaz adamlar güyaa arama yapıyo
evet kızz çok ürkütücüü
yağmurda uyumakta çok güzelll bizim giriş kat ya bide çim yeşillik hani heryer camı açıp o ses ve kokuyla uzanmak çok seviyorum
yokk kızzz orda arama yok sorunda o yaa avm dedimse 3 katlı butik tarzı biyer kocaman bi avm değil bizbizeyizondan zaten olayların yanıbaşındaydım herkeşi tanıyom
bizim mahallede işte kuaförümde orda yanlarına hemen sıvıştım onlarda merakla nolmuş diyo ayy çok komikti dünn
Aaa evet seninde o şansın var ne güzell
Bende öle severim yeter ki izlencek bi yer olsun..
Kızz çok heyecanlı olur bizim iş yerinde çok oluyo ya herkesi bi görsen izlenecek yere koşuyo kafalar aşağı sarkmış bi halde izliyo millet o yüzden bilirim o halleri
yaa yazın güzelde benoş kışın rutubet oluyo bazen iyi değil en güzeli ara kat güneş alan bi daire
aa evettt sizin orda çok olur doğruuuu
he kızzzz nolmuşşş diye merak ediyolar yaa bideee bende olaya vakıf anlatıyorum
bide kokoş kadınlar aaa ne ayııııp yapıyolar dedim çamaşırına kadar indirdi nasıl yaniii hadi canım diyo dedim evet vaj.. gördük ayol
anam bu ne böle bi güneş açıyor bi yağmur havanında çivisi çıktııı kız dün haberde diyorki ist. en büyük fay hattının üzerinde olası depremde kimse müdahale edemez yanii topumuzzzevellallah
hortumu gördünüzmü tuzlada olan ne korkunç yaaa
neyse pazara kadar düzeliyomuş hava
offf 6 olsada gitsemmm içim içime sığmıyoo
Canlarim napiosunz
Benosum gelmiş kırmızılar hadi bi dahaki ay korunmayin sizde gelsin minik
Fundam Ayşem sosyalim yelizim lizom
Kızlar çok yorgunum belim ayaklarım kopuyo topluyorum yine bi yerlerden bişey çıkıyo off off ay tasinmayn kizlarr sakın
Bu aralar gelemeyebilrm gerci beni soran olmuyo pek :26: :26:.. ptesi tasiniyoruz sonunda ..
Müsait olursam yazarım yine öptüm hepinizi
Canlarim napiosunz
Benosum gelmiş kırmızılar hadi bi dahaki ay korunmayin sizde gelsin minik
Fundam Ayşem sosyalim yelizim lizom
Kızlar çok yorgunum belim ayaklarım kopuyo topluyorum yine bi yerlerden bişey çıkıyo off off ay tasinmayn kizlarr sakın
Bu aralar gelemeyebilrm gerci beni soran olmuyo pek :26: :26:.. ptesi tasiniyoruz sonunda ..
Müsait olursam yazarım yine öptüm hepinizi
Ayol
Kız düzelsin yaz mı kış mı belli değil..
İçine sığmaz tabi tatil gibisi var mı ayol
Böle diye diye getircen depremi fındık işte o zaman ben gelip seni bi daha sallıycam şiddetimde öle 10. Un üzerinde olacak
Kızzz suuusss
Yarın akşam bizde arkadaşa yemeğe gidiyo sizin oralara yakınöz... Da evi
Kızz sen hergün bi kez geliyon nasılsa bu ara herkes tripcan
Ev taşıma zor iş ama bana heyecanlı geliyo nedense hele bide daha büyük bi evse gidilen
İşelerini toparla nasılsa gelirsin canım.. Zaten bu hafta durgun olur buralar fındık elebaşısı yok ya
Kız gelemem diye yazayım dedim yarın da temizlik yapılacak bu arada o bi kere de gelemem diye beni hemen topa tutmayın diye yazayım dedimKızz sen hergün bi kez geliyon nasılsa bu ara herkes tripcan
Ev taşıma zor iş ama bana heyecanlı geliyo nedense hele bide daha büyük bi evse gidilen
İşelerini toparla nasılsa gelirsin canım.. Zaten bu hafta durgun olur buralar fındık elebaşısı yok ya
kız olurmu öle şey sen hep gel ihmal etme edince evet haklısın affetmiyoz tavana asıyoz hemen
kız kim dedi sana taşın kendi evin bideçekersin böle tatilde eziyeti
hadi iyi taşınmalar twinim şimdiden hayırlı olsun yeni ev uğurlu gelsinde miniğide getirsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?