Ağlayakta gözden mi olak???

Aaa merhaba canimm. Iyi gidiyo cok sukur. Benim son tarih 12 agustos. Centralda dogum yapicam insallah. Sen nasilsin nasi gidio. Son tarih ne zaman?

Son tarih 3 ama ben 23 temmuz gibi olur diye hissettim d. Tarihini de öyle yazdım hesap açarken bugün kontrol vardı dr 21 inden sonra alırız dedi bayramdan önce, epidural sezerya n olucak

Benn geldimmm.
Fundoss sonunda senide gordukk. Fotolar cok hosss. Vala mekanlarda cok hosss

Benos solgar eniyisi ve en dogali. Afiyet bal olsunn,topak topak vitamin olsunn.

Yaa bu sosiii nerelerde. Hic bu kadar arayi acmazdi. Netinde sorun mu oldu acabaa:26:

Tatli ruyam hosgeldin. Bebeginde hayirli olsunn. Degisik bi hikayen varmiss. Allah eainle agzinin tadini bozmasin..

Hoşgeldin şekerimm
Walla sen ısrarla diyodun bu kez elimde olanı bitirince seni dinlemek istedim inşAllah iyi olur. Kahverengi şişede değil mi
Evet sosi gelmiyo bence fırsat bulamıyodur.. Zaten bu arada senle ben demirbaşız

Walla sen şanslı gruptaymışsın desene
Ama güzel olmuş biz o cesarete gösteremedik nedense.. Gerçi nasipte varsa olur..

Ole canm aynn ya .d vlla bn anlmdm kı bırden oluwerdı .d salk ocanda dktr kzdı uc ay bklycktn dye bnde dedm kmse blgı vermedı dye dedı cok dkkt et rsklı cnku dedı

Hosbulduk aysecımm cok saol cnm bnm amiiinn oyle braz dgsk vlla

Ole canm aynn ya .d vlla bn anlmdm kı bırden oluwerdı .d salk ocanda dktr kzdı uc ay bklycktn dye bnde dedm kmse blgı vermedı dye dedı cok dkkt et rsklı cnku dedı

Olsun artık olan olmuş inşAllah da güZel gider sen kötüye yorma.. Güzel olır herşey..

Çalışıyormusun ?

Evet canim kahverengii sisede. Ben aksam yatmadan iciyodum. Zamanlamada super. Birde b12 ine baktir canim. Oda hamilelikte cok onemli. Benim cok dusuk cikmisti.hala igne oluyorum. Zaten saglik ocaklarinda bu testler yapiliyor

Evt bu ara topigi biz ayakta tutuyoruzz

Ramazanda herkes burda olurrr

Normal olmucak ; hamilelik öncesi 2-3 tane siğil vardı geçti ama riskli bebeğe geçme riski olduğundan
Yoksa normal istiyodum ama vazgeçerdim bu aralar gene biraz kesip dikiş atıyorlarmış ya ne gerek var o zaman

Araya girmeyim dedim ama dayanamadım
Bebeğini inşAllah sağlıkla alırsın kucağına..
Bence kötüye yorma olursa normal doğum en güZeli ama olmayıncada zorlamanın anlamı yok tabii..

Benim kuzenimde de dikiş var ama hiç pişman değil

Normal olmucak ; hamilelik öncesi 2-3 tane siğil vardı geçti ama riskli bebeğe geçme riski olduğundan
Yoksa normal istiyodum ama vazgeçerdim bu aralar gene biraz kesip dikiş atıyorlarmış ya ne gerek var o zaman

Anladim cnm.hakkina hayirlisi olsun.
Ama yinede benim gonlum normalden yana. Sezaryanla arasinda daglar kadar fark var. Kadin yenileniyo en basta:) bu arada arkadasim 10 gun once centralde normal dogum yapti. Oda hastanenin hizmetinden cok memnun kalmis. Insallah bizdede hersey guzel gecer.

Yeterkiiste arkadasimizla arka arkaya hamile kaldik. Hatta bu kulupte ilk arkadaslarimdandir:)

Evet benos normal dogumda herkese kesik atilio.kimine cok kimine az. Ama karninin kesilmesinden bin kat daha iyidirr. Ama tabi normal dogumda sadece istemekle olmuyor. Herseyin yolunda gitmesi lazimm. Ben hep normal olsun diyorum ama bakalim kismetimde ne var.

Ben sabah aç karnına içiyodum.. Şimdi sabah içtim akşam yine mi içeyim

Bide süt ürünleri ile alınmazmış bizim iş yerindeki hamile arkadaş öle demişti..

Ben normalde kan testi için perşembe doktora gidicektim ama gidemedim sonra da ağrıdan çıkamadım bu hafta aslında gitmem lazım ramazan gelmeden

Ayrıca inşAllah canım önce hayırlısı tabi ama normal doğum olur

Gunde bi tane iciyodum cnm. Bazen gece unutuodum ogle yemeginden sonra iciyodum sen yine iyi bilenlere sor canimm. Ben spontane kullandim biraz

Amin canimmm sogalasinn. Bakalim zaman ne gosterecekk:26:
Sende ramazan gelmeden kan ver cnm. Sabahtan ac karnina saglik ocagina gitsen bile olur.tiroid seker hemogram herseye bakilio saglik ocaginda.

Bende bilende yok ki neyse ben aç karna devM edeyim o zaman nasılsa sahurda alıcam artık

Evet cuma gidiyim o zaman bakalım..

Bu arada daha var sana yorma kafanı hakkında hayırlısı.. Her an uyuyabilirim bilgine

Bende bilende yok ki neyse ben aç karna devM edeyim o zaman nasılsa sahurda alıcam artık

Evet cuma gidiyim o zaman bakalım..

Bu arada daha var sana yorma kafanı hakkında hayırlısı.. Her an uyuyabilirim bilgine

Yaa o zaman doktor bana ac tok bisey demedi. Kafama gore takildim,vitamin diye

Bende simdi dusa girip uyuyacam. Bugun epey yoruldum. Neyse ev temizlenmis olduu
Seni opuyorumm benosummmmm yarin gorusuruzz

Yok canım ya ondan değil de siğilden dolayı önermiyolar, dr söylemeden öncede araştırdım
Geçmiş olsa bile rahimde olup olmadığı bilinmegiği için doğum esnasında bebeğe geçme riski olabiliyor muş

Cuma günü central a eğitime gidiyorum :) sen de yazdırabilirsin adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…