Aaa merhaba canimm. Iyi gidiyo cok sukur. Benim son tarih 12 agustos. Centralda dogum yapicam insallah. Sen nasilsin nasi gidio. Son tarih ne zaman?
Son tarih 3 ama ben 23 temmuz gibi olur diye hissettim d. Tarihini de öyle yazdım hesap açarken bugün kontrol vardı dr 21 inden sonra alırız dedi bayramdan önce, epidural sezerya n olucak
Valla ertesı aya gldı ..d aynn cnm obur turlu daha zor olurdu
Benn geldimmm.
Fundoss sonunda senide gordukk. Fotolar cok hosss. Vala mekanlarda cok hosss
Benos solgar eniyisi ve en dogali. Afiyet bal olsunn,topak topak vitamin olsunn.
Yaa bu sosiii nerelerde. Hic bu kadar arayi acmazdi. Netinde sorun mu oldu acabaa:26:
Tatli ruyam hosgeldin. Bebeginde hayirli olsunn. Degisik bi hikayen varmiss. Allah eainle agzinin tadini bozmasin..
Walla sen şanslı gruptaymışsın desene
Ama güzel olmuş biz o cesarete gösteremedik nedense.. Gerçi nasipte varsa olur..
Benn geldimmm.
Fundoss sonunda senide gordukk. Fotolar cok hosss. Vala mekanlarda cok hosss
Benos solgar eniyisi ve en dogali. Afiyet bal olsunn,topak topak vitamin olsunn.
Yaa bu sosiii nerelerde. Hic bu kadar arayi acmazdi. Netinde sorun mu oldu acabaa:26:
Tatli ruyam hosgeldin. Bebeginde hayirli olsunn. Degisik bi hikayen varmiss. Allah eainle agzinin tadini bozmasin..
Senin doktorun disaridan gelio dimi cnm?
Normal dogum dusunmuyor musun?
Ole canm aynn ya .d vlla bn anlmdm kı bırden oluwerdı .d salk ocanda dktr kzdı uc ay bklycktn dye bnde dedm kmse blgı vermedı dye dedı cok dkkt et rsklı cnku dedı
Evet canim kahverengii sisede. Ben aksam yatmadan iciyodum. Zamanlamada super. Birde b12 ine baktir canim. Oda hamilelikte cok onemli. Benim cok dusuk cikmisti.hala igne oluyorum. Zaten saglik ocaklarinda bu testler yapiliyorHoşgeldin şekerimm
Walla sen ısrarla diyodun bu kez elimde olanı bitirince seni dinlemek istedim inşAllah iyi olur. Kahverengi şişede değil mi
Evet sosi gelmiyobence fırsat bulamıyodur.. Zaten bu arada senle ben demirbaşız
Normal olmucak ; hamilelik öncesi 2-3 tane siğil vardı geçti ama riskli bebeğe geçme riski olduğundan
Yoksa normal istiyodum ama vazgeçerdim bu aralar gene biraz kesip dikiş atıyorlarmış ya ne gerek var o zaman
Normal olmucak ; hamilelik öncesi 2-3 tane siğil vardı geçti ama riskli bebeğe geçme riski olduğundan
Yoksa normal istiyodum ama vazgeçerdim bu aralar gene biraz kesip dikiş atıyorlarmış ya ne gerek var o zaman
Yeterkiiste arkadasimizla arka arkaya hamile kaldik. Hatta bu kulupte ilk arkadaslarimdandir:)Araya girmeyim dedim ama dayanamadım
Bebeğini inşAllah sağlıkla alırsın kucağına..
Bence kötüye yorma olursa normal doğum en güZeli ama olmayıncada zorlamanın anlamı yok tabii..
Benim kuzenimde de dikiş var ama hiç pişman değil
Ben sabah aç karnına içiyodum.. Şimdi sabah içtim akşam yine mi içeyimEvet canim kahverengii sisede. Ben aksam yatmadan iciyodum. Zamanlamada super. Birde b12 ine baktir canim. Oda hamilelikte cok onemli. Benim cok dusuk cikmisti.hala igne oluyorum. Zaten saglik ocaklarinda bu testler yapiliyor
Evt bu ara topigi biz ayakta tutuyoruzz
Ramazanda herkes burda olurrr
Gunde bi tane iciyodum cnm. Bazen gece unutuodum ogle yemeginden sonra iciyodumBen sabah aç karnına içiyodum.. Şimdi sabah içtim akşam yine mi içeyim
Bide süt ürünleri ile alınmazmış bizim iş yerindeki hamile arkadaş öle demişti..
Ben normalde kan testi için perşembe doktora gidicektim ama gidemedim sonra da ağrıdan çıkamadım bu hafta aslında gitmem lazım ramazan gelmeden
Ayrıca inşAllah canım önce hayırlısı tabi ama normal doğum olur
Olsun artık olan olmuş inşAllah da güZel gider sen kötüye yorma.. Güzel olır herşey.. ı
Çalışıyormusun ?
Bende bilende yok ki neyse ben aç karna devM edeyim o zamanGunde bi tane iciyodum cnm. Bazen gece unutuodum ogle yemeginden sonra iciyodumsen yine iyi bilenlere sor canimm. Ben spontane kullandim biraz
Amin canimmm sogalasinn. Bakalim zaman ne gosterecekk:26:
Sende ramazan gelmeden kan ver cnm. Sabahtan ac karnina saglik ocagina gitsen bile olur.tiroid seker hemogram herseye bakilio saglik ocaginda.
Bende bilende yok ki neyse ben aç karna devM edeyim o zamannasılsa sahurda alıcam artık
Evet cuma gidiyim o zaman bakalım..
Bu arada daha var sana yorma kafanı hakkında hayırlısı.. Her an uyuyabilirim bilgine
Araya girmeyim dedim ama dayanamadım
Bebeğini inşAllah sağlıkla alırsın kucağına..
Bence kötüye yorma olursa normal doğum en güZeli ama olmayıncada zorlamanın anlamı yok tabii..
Benim kuzenimde de dikiş var ama hiç pişman değil
Cuma günü central a eğitime gidiyorum :) sen de yazdırabilirsin adınıAnladim cnm.hakkina hayirlisi olsun.
Ama yinede benim gonlum normalden yana. Sezaryanla arasinda daglar kadar fark var. Kadin yenileniyo en basta:) bu arada arkadasim 10 gun once centralde normal dogum yapti. Oda hastanenin hizmetinden cok memnun kalmis. Insallah bizdede hersey guzel gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?