Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlarrr nasilsinizzzzzz
Yaaa cok yogun geciyo gunlerr ramazan girmeden bol bol gezelim sonra biyere cikamicaz diyee sabah aksam gezmedeyiz
Oyuzden pek telefona yapişamiyorum
Bide telefon hep kardesimde zatenn :26:
Sizi de cok ozledim o ayriii
Pek yakinda donecegimm
Cok cok opuyorum hepiniziii

Gezenti 2 yelizde gelmiş

İyi eğlenceler sanada şeker ramazanda tüm ahali burda olur

Ayşemm sen ben ceza verelim hatta
Malum sen öğretmensin ceza verebilirsin malum bende memurum alırım içeri

benoş ne gùldüm girer girmez kız sizden gelen ceza başım ùstune yoldayız yelonun memlekete dogru. Ya bu tel cok gıcık bıseyde paylasamıyorum.. Sosyal niye hic gelmemiski bi sorsammıki:26: ayşemm

Gezenti 2 yelizde gelmiş

İyi eğlenceler sanada şeker ramazanda tüm ahali burda olur

Ayşemm sen ben ceza verelim hatta
Malum sen öğretmensin ceza verebilirsin malum bende memurum alırım içeri

benoş ne gùldüm girer girmez kız sizden gelen ceza başım ùstune yoldayız yelonun memlekete dogru. Ya bu tel cok gıcık bıseyde paylasamıyorum.. Sosyal niye hic gelmemiski bi sorsammıki:26: ayşemm

Gunaydin tontislerr.
Bu sabah zorla uyandimmmm.
Yelooo hosgeldinn. Zaman nasii gecio anlamazsin simdii ramazan gelmeden bol bol gezin. Biz hep buradayiz ztnn
Benoss bu seferlik affedelimmm. Mazaretleri kabul edildiii
Fundoss
Sosiiiyi bende merak etmeye basladim. Fundos istersen bi yaz.

ben geldim

kızlar kusura bakmayın izmirde günlerim çok yoğun geçti ondan pek gelemedim, dün gece geldik eve artık sizlerleyim ama

Hoşgeldik sosiii yoğun olurr tabi düğün nasıldı çok oynadın mı ayşemm iyi oturmalar sana.. Bende akşama yerimi alırım nasılsa

Selam kizlar
gecici olarak evime geldim laptopu annemde biraktim geri gidicem diye
ben dustum sol kolum kuyruk sokumu kemigim belim ve sol diz kapagim pert
Orta sehpaya oturdum tasimadi kirildi birden ustundeki cayla birlikte dustum hem yandim hem sakatlandim allahtan bebege bisey olmadi ama cok kasildim galiba o an karnim piramit gibi oldu bebek tum gucuyle gobek deligime dogru toplanip bastirdi cuma anneme gidicem yazarim yine opuyorum hepinizi

Aahh be lizimm çok büyük geçmiş olsun.. çok şükür bebişe bişi olmamış.. Allah daha beterinden saklasın ama yaşadığında az bişi değil
Soluna düşmüşsün anlatına bakalırsa kötü olmuş.. Çay nereyi yaktı onu merak ettim ama
O esnada kendini kasman normal kendini düşünmezsin ki yazık bebiş bile hissetmiş.
Dikkat et bundn sonra

Kizlar oynadim ama cok degil, dugunde iyiydi bayagi eglendik
Lizim cok gecmis olsun canim Allah korumus:18:

Cok gecmis olsun canim. Sen agir canlisin sehpalarda ne isin var canim Allah korumus senide bebeginide. Bundan sonra daha dikkatli ol canim.

Sosyalimm guzel gecmesine cok sevindimm. Enerjini bosaltmissindirr:)
Bizdede sular gidecek galiba. Evdeki butun siseleri,kovalari doldurdum korkumdan

Sosyalim sanada değişiklik oldu ne güzel..

Ayşemm su kesintisi kadar zor bişi yok evde.. Elektrikte kötü oluyo ama su daha bi zor hele yaz günü inşAllah gitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…