Gezenti 2 yelizde gelmiş
İyi eğlenceler sanada şeker ramazanda tüm ahali burda olur
Ayşemm sen ben ceza verelim hatta
Malum sen öğretmensin ceza verebilirsin malum bende memurum alırım içeri
benoş ne gùldüm girer girmez kız sizden gelen ceza başım ùstuneyoldayız yelonun memlekete dogru. Ya bu tel cok gıcık bıseyde paylasamıyorum.. Sosyal niye hic gelmemiski bi sorsammıki:26: ayşemm
Cuma günü central a eğitime gidiyorum :) sen de yazdırabilirsin adını
Sosi gün içinde bizlerle dönmüş evine
ben geldim
kızlar kusura bakmayın izmirde günlerim çok yoğun geçti ondan pek gelemedim, dün gece geldik eve artık sizlerleyim ama
Canim benim ev hastaneye biraz ters. O yuzden randevulari hep cumartesiye aliorum artik.esimle gidiyoruz.
Sen git bakalim. Banada anlatirsin
Selam kizlar
gecici olarak evime geldim laptopu annemde biraktim geri gidicem diye
ben dustum sol kolum kuyruk sokumu kemigim belim ve sol diz kapagim pert
Orta sehpaya oturdum tasimadi kirildi birden ustundeki cayla birlikte dustum hem yandim hem sakatlandim allahtan bebege bisey olmadi ama cok kasildim galiba o an karnim piramit gibi oldu bebek tum gucuyle gobek deligime dogru toplanip bastirdicuma anneme gidicem yazarim yine opuyorum hepinizi
Selam kizlar
gecici olarak evime geldim laptopu annemde biraktim geri gidicem diye
ben dustum sol kolum kuyruk sokumu kemigim belim ve sol diz kapagim pert
Orta sehpaya oturdum tasimadi kirildi birden ustundeki cayla birlikte dustum hem yandim hem sakatlandim allahtan bebege bisey olmadi ama cok kasildim galiba o an karnim piramit gibi oldu bebek tum gucuyle gobek deligime dogru toplanip bastirdicuma anneme gidicem yazarim yine opuyorum hepinizi
Aysem bu sicakta su gitmesi cok kotu birsey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?