Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalim sanada değişiklik oldu ne güzel..

Ayşemm su kesintisi kadar zor bişi yok evde.. Elektrikte kötü oluyo ama su daha bi zor hele yaz günü inşAllah gitmez..

Sosi ben uyuyakaldigim icin her turlu dus giremeyecekmisim ztn bu kadar sikinti yapmama hic gerek yokmuss.

Gunaydinn sosii,beniii

Sosyalim sanada değişiklik oldu ne güzel..

Ayşemm su kesintisi kadar zor bişi yok evde.. Elektrikte kötü oluyo ama su daha bi zor hele yaz günü inşAllah gitmez..

Sosi ben uyuyakaldigim icin her turlu dus giremeyecekmisim ztn bu kadar sikinti yapmama hic gerek yokmuss.

Gunaydinn sosii,beniii

Ben izindeyim aysem kizzz bebek buyudukce wc olayida siklasiyor degilmi dun gece 1 bardak su ictim yatmadan 3 kere wc ye gittim gece

Burada uni hastanesi yapiyor benayim yinede sen orada sor bakalim testin adi trombofoli paneli diye bir sey:26:

Yarın doktora gidicem pıhtılaşma testi de istiyorum diycem tabi tamam dermi demez mi bilmiyorum da ola ki tamam dedi sadece kan mı vericem napacaklar

En az 2 dusuk yada kurtaj dersen bu test yapiliyor canim bi de sadece kan veriyorsun baska bir sey yapmiyorsun

Günaydın canlar
Sosyalim tatil bitmiş fotoları gördüm göbişine maşallah
Lizom cnm geçmiş olsun ınss kötü bişeyin yoktur dikkat et kuzum kendine az kaldı şurda kazasız belasiz

Ayşemmm benosum fundam yelizim lizom

Kızlar ben hala ev yerlestriyorum daha ayakkabılar duruyo

En az 2 dusuk yada kurtaj dersen bu test yapiliyor canim bi de sadece kan veriyorsun baska bir sey yapmiyorsun
Kız zaten benim ki kürtaj herhalde yapar bakalım ne diycek

Günaydın şekerr
Kolay gelsinn zor iş ev toplama taşıma yerleştirme.
Ama bitincede rahat etcen ne güzel darısı başımıza

Bence sende koy resim de görelim tek malum öz yemeğimiz ile olmaz ki seninkide gayet başarılı olmuş kız beğendim maşallah sana

Sağol canom valla ev fazla büyük nasıl temizliycem bu evi bilmiyorum
Kuzum telimde foto yok yoksa aticaktim pc den tele atıym eklerim tatlım ..
Evet cnm baya guzel olmuştu hemde kocaman ptats bulmuştum ..
Cnm dr a mi gideceksin ..

Bnde dün dra gittim sirtimda küçük çaplı 3 tane fıtık varmış bide kanımda normalden 5 kat fazla enfeksiyon varmış antibiyotik yazdı dr

sağol twinim sendende foto bekliyoruz

Gunaydin herkese kirmizilar geldii

sağlık olsun herşeyin bi zamanı var kuzum

benayım işte 1 kürtajı bu testleri yaptırmak için yeterli bulmuyorlar ama sen yinede bi konuş bakalım özelde yaptırmaya kalkarsan zaten çok para istiyorlar

Gunaydin herkese kirmizilar geldii

Canım üzülme hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor elden..

kızz deme öle olsun varsın.. rabbim bana da yaşatsın o mutluluğu, ben kocaman bi ev istiyorum her odasının büyük olduğu
tutarsın bi kadın arada sırada olur biter boşversene
tamam bekliyoruz fotolarını,
Hadi gene iyisiniz meb bakanı tatilinizi 4 gün öne çekmiş

Ayrıcada geçmiş olsun canım.. dikkat etcen bundan böyle beline..
Bende yarın gidcem bakalım ne çıkacak. çok üşüyorum muhtemelen kansızlık çıkacak ya bakalım bi hele bi kan veremde tabi doktor isteyecek mi bilmem

o zaman bende iki tane oldu derim napıyım.. yaptırmak istiyorum işte.. ne var ne yok çıksın ki ona göre önlem alalım diyorum.. anlatırım nasılsa yarın

Nasılsınızzzz?????
Sosyal, Liz, Yelo, Twin, Ayşe, ve geri kalan diğer kıymetli arkadaşlarım

hoşgeldin canım.. napıyor senin paşa

hoşgeldin canım.. napıyor senin paşa

Hoşb.. canım ya 8 gündür taşınmadır felan bittim valla hala daha yerleşemedim tam tek kaldım bi de gelen giden de olmadı yardım eden de olmadı.. Paşam da ne bilim yavrum dört dönüyor içerde artık annesine kuvfetli tekmeler atıyor gece bile uyandırıyor Sen nasılsınnnnn canımcım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…