Ağlayakta gözden mi olak???

sizi hiç bırakmaya gelmiyor sayfa atlıyosunuz hemen

yaaa seddddd cok guldurdun benii. Allahta seni bat gununde guldursun insallahh

aynen bu dediklerini uygulayacamm

bu sıralar hamile gibiyim ya uykuya doymuyorum bi halsizlik hiçbişey yapasım yok yum yum günleri yaklaştı galiba :26:

Pissleer çatladım gülmekten çatlaklar yaa

cadı ya gözlük takarım diyor şener şenin nikah şekerini almak için girdiği kılıkları deniyormuş ayşoo

hehehehehhehehehe
oyyyyyyy yarıldım gülmekten yaaaa cadılar siziiii
yaaa şey çok kötü yazık hala hamile kalamamış der gibi bakıyolar sanki

kızlar hepınıze cok tsk ederım cok saolun darısı sıze ıns ama erken sevınmek ıstemıorm ısteyım yazamıorm aksam yazarım optm sızı cok

polleeen , aslında belirtilere takılmıyorum ama :93: bize belirtilerini yazar mısııınn ? farklı bir şey oldu mu hiç canım

Son düzenleme:
Aceleci davraniyorum farkındayım ama ne bilerti hiç bişey yok esimde bu ay hamilesin gibi icime doguyo diyo rüyamda da hamileyken gördüm kendimi karnimi severken uyandım ya:44:

sen biraz daha bekle cnm. bat gununde yaparsin..

hehehehehhehehehe
oyyyyyyy yarıldım gülmekten yaaaa cadılar siziiii
yaaa şey çok kötü yazık hala hamile kalamamış der gibi bakıyolar sanki

bende cok guldum. hep sed baslatiyor ama

bu sıralar hamile gibiyim ya uykuya doymuyorum bi halsizlik hiçbişey yapasım yok yum yum günleri yaklaştı galiba :26:

bende öyleyim cnm , hatta şuan da iğne batığı gibi bir sızı hissediyorum :26: ama benim yum. günlerimde geçti bugün 20. gün :))
hayırlısı olsun

bende öyleyim cnm , hatta şuan da iğne batığı gibi bir sızı hissediyorum :26: ama benim yum. günlerimde geçti bugün 20. gün :))
hayırlısı olsun

benim kasıklarda falan bişey yokta çok halsiz ve uykusuz hissediyorum kendimi dün akşam bide bugün sabah bi uyumuşum serviste var yaaa ooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…