gleit gelen olabilir cnm. bende gideyim ondan alayim. o daha iyiymis zaten. yaa eczanedeen almaya utaniyor insan
evet canım ondan.. valla onu benim eşim aldı :))) ben alamam zaten onu.
geçmişi silemiyorum ayşecan profilim in yüz karası
gleit gelen olabilir cnm. bende gideyim ondan alayim. o daha iyiymis zaten. yaa eczanedeen almaya utaniyor insan
birkac gune alisirsinbanada oyle olmustuu
dalga geçme kııs
ayy inşallah egitimde sizden ayrı kalmayayim
ben msj yazarken yoktu sonra sosyalcan tarif etmişti birine hemen yaptım bi baktım çıktııı pis suratsızlar
ama ne uğraşmıştım 1-2-3sonra fazlasını da görünce böyle oldum
bende bugun alayimmfiyatina baktim netten 15 liraymis
Ay sorma bende silmek istiyom bazı şeyleri olmuyo
kızzz sen hala jelmi konuşuyon kapanmadımı o mevzuuuu
ben gidip eczaneden hayatta alamammm gittigidiyordan söle gelsin şeker
bende bi markete gidim boya bakim saçımı boyatmadım sedoşun yöntemini kullancam bu akşam inşallah tutar
Ayy Inİnşallah egitimde sizden geri Kalmayayim
anam bebegi bile kolay ypldan yapacak bizim hatun
ayy bu gitti almaya heraldeee baktım netten üzerinde resmen vajina kayganlaştırıcı yazıyo puuuuu
evet canımsorununu cozmussun ya ona bak tatlim hadi bunun icin bi halay cekelimm
Ay sorma bende silmek istiyom bazı şeyleri olmuyo
kızzz sen hala jelmi konuşuyon kapanmadımı o mevzuuuu
ben gidip eczaneden hayatta alamammm gittigidiyordan söle gelsin şeker
bende bi markete gidim boya bakim saçımı boyatmadım sedoşun yöntemini kullancam bu akşam inşallah tutar
yok kiz burdayim
zaten farkli eczaneye giderim. gozluk falan takarimm
Kızlar bugün 6gun var diye gebelik testi yaptım dayanamadım ama negatif beta
Bende gebelik testi için aynı mantık farklı eczanelere gittim tanımasınlar diye.. Arkamdan halaa olmamış derditmeyim
yok kiz burdayim
zaten farkli eczaneye giderim. gozluk falan takarimm
ayy bu gitti almaya heraldeee baktım netten üzerinde resmen vajina kayganlaştırıcı yazıyo puuuuu
Pissleerçatladım gülmekten çatlaklar yaa
cadı ya gözlük takarım diyorşener şenin nikah şekerini almak için girdiği kılıkları deniyormuş ayşoo
en iyisini yapıyorsun canım :) Allah nazarlardan saklasınkızlar hepınıze cok tsk ederım cok saolun darısı sıze ıns ama erken sevınmek ıstemıorm ısteyım yazamıorm aksam yazarım optm sızı cok
kızlar hepınıze cok tsk ederım cok saolun darısı sıze ıns ama erken sevınmek ıstemıorm ısteyım yazamıorm aksam yazarım optm sızı cok
Bende gebelik testi için aynı mantık farklı eczanelere gittim tanımasınlar diye.. Arkamdan halaa olmamış derditmeyim
kızlar hepınıze cok tsk ederım cok saolun darısı sıze ıns ama erken sevınmek ıstemıorm ısteyım yazamıorm aksam yazarım optm sızı cok
kizlar dun ovu testini saat 3 te yaptim. simdi yapsam olur muuu
ay napayim sed kimligim aciga cikmamali
biraz sonra almaya gidecdm:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?