Ağlayakta gözden mi olak???

Aha tripcanda geldi

Fındıkçım kesin tek sen takip ediyon bakıyorım şimdi kimmiş o

Gunaydin kizlar..

Kalbimiz ve dualarimiz yelizde. Bugun erzurumdan hayirli haberler gelecek insallah..

Kizlar aksam nasil uyudugumu bile hatirlamiyorum. Bu ara aksamlari cok tatli bi uyku bastiriyor.. o yuzden ansizin gidiorum aranizdan:)

Vala benosum benimkide gelince annemlere bu kadar rahat gidemicem. Cunku zeyno bana cok duskun. Benimde kucagimda surekli birini gorunce o zaman kesin depresyona girer cocuk

Sosii sen baya erkencisinnn

Twinin istanbul gezisi nasil gezio acabaa

Findik igneye bu aksam basliosun dimii

Günaydın benim canım arkadaşlarımmmm

bugün kalbimiz yelizimiz için atıyorrr herşey çok güzel olacak artık

ayşemmm kız bende sızıyorum oturduğum yerde dünde sızmışım eşim kaldırdı hadi diye sözde beraber film izlicektik film bitmiş beni kaldırdı
yalnız gece 3 de ağrı ile kalktımmm eşim battaniye getirdi sımsıkı sarıldım ağrı kesicide verdi öle kıvranarak sızmışım yine
inşallah bugün olmaz ağrı neyin o kadarla kalır

yaa zeynoya yazık ama artık abla oldu en küçük en narin kıymetliyken bi anda pabucu dama e haklı kız bide masum masum bakması yokmu şuan düşünemiyorum onuuu
hele miniği zorla kucağına vermişler yaaa ordaki şaşkınlık

evet canım iğne bu akşam başlıyor çok merak ediyorum nasıl oluyormuş incecik ucu ve kısa e göbek deriside yağlı heralde zor olmaz

Ben uyuyamiyorum aysem malum gaz sancisi surekli karnim agriyor bugun ilac bitiyor cok sukur insallah uyurum bundan sonra
Fundos bende gobekten yapiyorum kiz acimiyor

Ben uyuyamiyorum aysem malum gaz sancisi surekli karnim agriyor bugun ilac bitiyor cok sukur insallah uyurum bundan sonra

Gecmis olsun fundam. Ama agrinin aksam cikmasi isabet olmis. Ins. Birdaha olmazzz.

Kizz ayseyi ben kucagina verdim. Alissin diyee. Kucagindayken opup opup durduu
Yaa cocuk hakli tabii ustunlugu cok kisa surduu ama aysenin ustunlugu daha az surecek. Benimkide gelince onun durumu daha fena. Ama ayse ile omer birbirine zarar vermez en azindan. Artik buyuk kiz ikisinin kafasini alirr birbirine vururr

Ins gobisin acimazz. Bak sosi demis ztnn

Sosim o gaz cok kotu. Sukur ilaclarin bitmiss. Bundan sonra misil misil uyursun insallah.

Sagol aysem soyle geceleri uyanmadan uyumayi cok ozledim simdiden ayy bi de su wc durumu yok mu 5 kez kalkiyorum kiz
Fundos kanamanin siddeti artti mi biraz:26:

Sagol aysem soyle geceleri uyanmadan uyumayi cok ozledim simdiden ayy bi de su wc durumu yok mu 5 kez kalkiyorum kiz
Fundos kanamanin siddeti artti mi biraz:26:

sosyalimmm bu bilgiyi verdiğin iyi oldu daha rahatladım
kız evet ağrıyla beraber gece arttı ama çok yoğun değil 5-6 aydır hep böyle artık ilk 2 gün kahverengi çok az sonra artıp 3 ve 4. gün yoğun
ben bunu sölemedim doktora kıllanmasın die zaten yapası yoktu aşılamayı ısrarla bekle deyip durdu

ayşemm çocuk ömer gelince hepten neye uğradığını şaşırcak yazık yaa

Amann soyleme ztn bosverr. Sonucta hasta oluosun su anda.miktarinin bi onemi yok.

Bende hic unutmam. 10 yasindayken kardesim olmustu. O zaman onu cok kiskanmistim. Dusun 10 sene surdurdugun bi saltanat var ama kardesimde cok emegim vardirr yari annesi sayilirimmm

Kizlar benim disarida biraz islerim var bugun gorusuruz

sosyalim kolay gelsin çok yotrma kendiniiii

ayşemmm bencede söleseydim işler değişebilirdi

benim kardeşimle olayıma benziyor doğduğunda geldiler eve annemle yatıyolar çok kıskanmıştım
ama aşırı düşkündüm ben yaaa deli oluyodum ona küçükken

ayyyy kızlar içim kıpır kıpır zaman nasılda geçiyor aşılama tedavim başladııı

yelom napıyo acaba

Aynen bende cok duskundumm kimsenin kucagina vermezdimm

Ahh fundam zaman dedigin ne ki.. hele sayili gun su gibi akip gecio.
Bak asilama tedavin basladi bi bakmissin yumurtan bebis olmus sende gunleri saymaya baslamissin

Yeloo sabahtan ameliyata girecekti dimii.Allahim yardimcisi olsunn

inşallah canım şuan daha iğneyi vurmadan cumartesi ne göreceğimi merakla bekliyorummmmmm:18:
off evet yaa naptı acabaaa:26:

inşallah canım şuan daha iğneyi vurmadan cumartesi ne göreceğimi merakla bekliyorummmmmm:18:
off evet yaa naptı acabaaa:26:

Bu kadar sikma kendini ama tedavini olumsuz etkileyeceksin. Su anda senin icin en onemli sey rahatlik
Benimde cumartesi doktorum var. Alttan muayene edecek galiba bakalim ne diyecekk.

Lizonunda son 1 haftasi kaldi galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…