Ben öle birini tanımıyorum kuzu
Gunaydin kizlar..
Kalbimiz ve dualarimiz yelizde. Bugun erzurumdan hayirli haberler gelecek insallah..
Kizlar aksam nasil uyudugumu bile hatirlamiyorum. Bu ara aksamlari cok tatli bi uyku bastiriyor.. o yuzden ansizin gidiorum aranizdan:)
Vala benosum benimkide gelince annemlere bu kadar rahat gidemicem. Cunku zeyno bana cok duskun. Benimde kucagimda surekli birini gorunce o zaman kesin depresyona girer cocuk
Sosii sen baya erkencisinnn
Twinin istanbul gezisi nasil gezio acabaa
Findik igneye bu aksam basliosun dimii
ayşemmmkız bende sızıyorum oturduğum yerde dünde sızmışım eşim kaldırdı hadi diye sözde beraber film izlicektik film bitmiş beni kaldırdı
yalnız gece 3 de ağrı ile kalktımmm eşim battaniye getirdi sımsıkı sarıldım ağrı kesicide verdi öle kıvranarak sızmışım yine
inşallah bugün olmaz ağrı neyin o kadarla kalır
yaa zeynoya yazık ama artık abla oldu en küçük en narin kıymetliyken bi anda pabucu dama e haklı kızbide masum masum bakması yokmu şuan düşünemiyorum onuuu
hele miniği zorla kucağına vermişler yaaa ordaki şaşkınlık
evet canım iğne bu akşam başlıyor çok merak ediyorum nasıl oluyormuş incecik ucu ve kısa e göbek deriside yağlı heralde zor olmaz
Ben uyuyamiyorum aysem malum gaz sancisi surekli karnim agriyor bugun ilac bitiyor cok sukur insallah uyurum bundan sonra
Fundos bende gobekten yapiyorum kiz acimiyor
Ben uyuyamiyorum aysem malum gaz sancisi surekli karnim agriyor bugun ilac bitiyor cok sukur insallah uyurum bundan sonra
Fundos bende gobekten yapiyorum kiz acimiyor
Gecmis olsun fundam. Ama agrinin aksam cikmasi isabet olmis. Ins. Birdaha olmazzz.
Kizz ayseyi ben kucagina verdim. Alissin diyee. Kucagindayken opup opup durduu
Yaa cocuk hakli tabii ustunlugu cok kisa surduu ama aysenin ustunlugu daha az surecek. Benimkide gelinceonun durumu daha fena. Ama ayse ile omer birbirine zarar vermez en azindan. Artik buyuk kiz ikisinin kafasini alirr birbirine vururr
Ins gobisin acimazz. Bak sosi demis ztnn
Sosim o gaz cok kotu. Sukur ilaclarin bitmiss. Bundan sonra misil misil uyursun insallah.
Sagol aysem soyle geceleri uyanmadan uyumayi cok ozledim simdiden ayy bi de su wc durumu yok mu 5 kez kalkiyorum kiz
Fundos kanamanin siddeti artti mi biraz:26:
Amann soyleme ztn bosverr. Sonucta hasta oluosun su anda.miktarinin bi onemi yok.sosyalimmm bu bilgiyi verdiğin iyi oldu daha rahatladım
kız evet ağrıyla beraber gece arttı ama çok yoğun değil 5-6 aydır hep böyle artık ilk 2 gün kahverengi çok az sonra artıp 3 ve 4. gün yoğun
ben bunu sölemedim doktora kıllanmasın diezaten yapası yoktu aşılamayı ısrarla bekle deyip durdu
ayşemm çocuk ömer gelince hepten neye uğradığını şaşırcak yazık yaa
Kizlar benim disarida biraz islerim var bugun gorusuruz
Kizlar benim disarida biraz islerim var bugun gorusuruz
Amann soyleme ztn bosverr. Sonucta hasta oluosun su anda.miktarinin bi onemi yok.
Bende hic unutmam. 10 yasindayken kardesim olmustu. O zaman onu cok kiskanmistim. Dusun 10 sene surdurdugun bi saltanat varama kardesimde cok emegim vardirr yari annesi sayilirimmm
sosyalim kolay gelsin çok yotrma kendiniiii
ayşemmm bencede söleseydim işler değişebilirdi
benim kardeşimle olayıma benziyor doğduğunda geldiler eve annemle yatıyolar çok kıskanmıştım
ama aşırı düşkündüm ben yaaa deli oluyodum ona küçükken
ayyyy kızlar içim kıpır kıpır zaman nasılda geçiyor aşılama tedavim başladııı
yelom napıyo acaba
Aynen bende cok duskundumm kimsenin kucagina vermezdimm
Ahh fundam zaman dedigin ne ki.. hele sayili gun su gibi akip gecio.
Bak asilama tedavin basladi bi bakmissin yumurtan bebis olmus sende gunleri saymaya baslamissin
Yeloo sabahtan ameliyata girecekti dimii.Allahim yardimcisi olsunn
inşallah canım şuan daha iğneyi vurmadan cumartesi ne göreceğimi merakla bekliyorummmmmm:18:
off evet yaa naptı acabaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?