Ağlayakta gözden mi olak???

bencede etken benoş evliliğin ilk zamanı zayıflamak normal helede ama 2-3 ve devamı yıllarda kilo almak

pericim evin nasıl memnunmusun sevdinmiii eşinle aran nasıl bebişin nasıl büyümüştür iyice

Canım valla eşimle tek taşıdık hala daha yerleşmeyen yerler var ama şükür istediğim ev olduğu için o da mutlu ben de mutluyum... Eşimle şükür aramız iyi artık ne istesem söylesem çok tepki vermiyor çok ılıman oldu nedense Bayrama da ailemin yanına gitmek için izin aldım bişi demedi :) Bebeğim de iyi şimdilik şükürler olsun sağol teyzesi... 14 ünde kontrolüm var doktor yola gitmeden önce bir göreyim dedi seni ve bebeği... Artık her gün her daim hissetmezsem çok kafama takıyorum mesela dün akşam illa ki yatmadan baya bi tekmelerdi hiç tık yok iyice karnımı mıncıkladım uyuyosa da uyansın diye çok minik bir iki pıt etti ama moralsiz uyudum sonra sabah yarım saat uğraştım oğlumla iyice hissetmeden evden çıkmadım iyice psikopat oluyor insan canım ya... Gece bazen uyandıkça oğlumla öyle isim isim dua ediyoruz sizlere de ....

Peri hoegeldinnn
Benay kiz kocani bi kandiramamissin
Yelizim ufak bi operasyonda bile oyle seyler imzalatiyorlar takilma sen
Disarisi cok sicakk ayrica asi yaoilan kolum dunden beri agriyor

Perican masallahh diyelim sen de yolu yarilamissin Allah tamamina erdirsin saglikla insallahh
Buarada senin erzulümdeyimm yarin ameliyatim var :26:

Fundam elbetteki heyecanlan ama sana daha once kac kez dedim şu olmazsa bittim ben lafina bi tovbe et yaa
Yaa millet 5. Tup bebek deniyoo haline sukret ve sadece umutlu ol yanii biz daha yolun basindayiz onlari dusununcee
Allah da yolun basinda versin insallah bebeklerimizi hayirla ve sagliklaa

Benosumm napim kizz kagitta oyle yaziyo

Buarada dr muayeneye cagirdi.Sag yumurtalikta nur topu gibi bi kistim varr.Benim hormonlar azmis durumda ben size diim bu kistler bitmiyo hicc :26: onu da alacaklar yarin.Bide açık ameliyat kesinleşti

Kizlar bi de dr bana ne dedi biliyomusunuz.Benim şuphem;daha once oldugun kist ameliyatinda bunlar acip;yapisiklikgin fazla oldugunu gorup bi islem yapmadan kapatmis olabilirler dedi.cunku bebeklikte patlamiş olan apandisit genelde buyuk tahribata yol acar oyle actim temizledim tamam artik hamile kalabilirsin denemez kolayca dedi.Ama yine de en kesin kendim ameliyatta bakinca anlarim ne oldugunu dedi
Ya sizce boyle birsey olabilir mi?Bence okadar da Allahsiz olamazlar ne diyim.Oyle birseye curet edebilirler mii

Yaaa kizlar benim katımda tup bebek ve yeni dogan bolumleri var.koridorda habire minik daha yeni dogmus yavrularla karsilasiyorum cok cirkin ve cok kirmizilarr

Yelo simdi sen yarina odaklan ve hep pozitif seyler dusun hersey cok guzel ol acak senin icin ayrica senin bebeklerin cok beyaz ve cok guzel dogacaklar sanki kiz hepsi cirkin doguyor kocaman bi burun sismis gozler kirmizi burus burus

Perican masallahh diyelim sen de yolu yarilamissin Allah tamamina erdirsin saglikla insallahh
Buarada senin erzulümdeyimm yarin ameliyatim var :26:

Amin canım inşallah.... Rabbim bütünnn sıkıntılarını kolayca atlatıp bu kervana katılmasnı nasip etsin senin de inşallah... Dermansız bırakmasın Rabbim...

Selam kizlarrr
beni birazcik affedin kendimi gezmeye verdim cok bunalmistim gunlerdir iyi geldi carsamba eve gidicem yazamayabilirim o zamana kadar
yelizim ins hayirlisiyla guzel sonuclarla girer cikarsin ameliyattan
cok okuyamadim hepinizi opuyorum tatli tatli:)

Yelo simdi sen yarina odaklan ve hep pozitif seyler dusun hersey cok guzel ol acak senin icin ayrica senin bebeklerin cok beyaz ve cok guzel dogacaklar sanki kiz hepsi cirkin doguyor kocaman bi burun sismis gozler kirmizi burus burus

Amin canım inşallah.... Rabbim bütünnn sıkıntılarını kolayca atlatıp bu kervana katılmasnı nasip etsin senin de inşallah... Dermansız bırakmasın Rabbim...

He kizz benimkiler pamuk gibi cikacaklar
Yalnizz ben bugune kadar yeni dogan bebeklere ne dokundumm ne de bakabildim severekk.cunku hep igreniyorum
Ve fobim yani kendi cocugumu kucagima verdiklerinde ya tiksinir de dokunamazsam diye :26:

Ya bu doktor icimi karartti benimm.cok yapisiklik varsa yok organlar zarar gorur yok bagirsak zedelenirr.ozaman devam etmem kapatirim falann.Ulen tamam herturlu ihtimal var anliyoruz da fikirlerini kendine saklasan da yeri gelince olaylar gelişince gerekirse soylesen olmaz mi

Perican amin canmm.Allah hepimize herseyin hayirlisini nasip etsinn.bu cabalarimizi da hayirli sonuclandirsin insallahh

Lizimm goruyoruzz f..de gez valla masallahh.Gun senin gunundur
Sagol canm amin insallah oyle olurr

Benimde bu sabah aklima geldi yelizim aha dedim lizo girmiyor kesin dogurdu diye dusundum
Kendi cocugun farkli olur herhalde kiz fobin falan kalmaz verin benim yavrumu uleynn dersin bagirirsin
Bence yarin icin hersey yolunda gidecek sen hosu bosuna kurma simdi kafanda

Yeliz zaten senaryo yazmakta üstüne yoktu doktoda maşallah iyi koz vermiş yazıyo gene bizim kız
Demeyin öle yaa tabiki çok zor bi durum senin yerinde bende olsam hep böle düşünebilirsiö ama kendimize yaparız canım.. Kötüyü düşünme sakın iyi düşün iyi olsun ne kadar zor olsada. Doktorunda densizliği söyleyince eline ne geçiyosa..

Fındık ne yaptı acaba

Evetttt benoşumm 1640 suratsızı ne güldürdüm amaaa
diyokibi daha klomen deneyelim aşılamaya bel bağladın çok yüksek olma ihtimalli bi işlem 5eğil bak sonra üzülme dedim klomenle takip yapıp ilişki önereceğinize aşılaama yapın e peki dedi baktı sorun yok git iğneyi al gelde anlatim dedi zor buldummm
anlattıişte ctesi kontrole gidicem
ayy çok mutluyum dedim nasıl gülüyo

buz kapsüllü iğnii kutusuyla ne çabuk geldimmbişey olmasın diiyee

yelommm kistmi varmışş hay ben böle şansın
canım ikimizinsürecide mutlu sonlabitecekkkkk ben inanıyorum sende pozitif düşünnn

sabahtanmı ameliyat yarın tek yürek seninleyizzz
habersizbırakma sakınn

ayy simdi eve girdimm. bugun kizlar cok yaramazdiii. hele buyugu deli etti beniii. benoss sana yollayabilirimm ama aksamina iade edersinn.
sosyalim gelemedim ama aklim sizdeydiiiii
fundammm noldu simdiii daha ayrintili anlat kizz. igneyi ne zaman vuracak. cumartesi kontrolde ne yapacakk

evet yelizim bugun namazlarimdada senin icin dua ettim. goz acip kapayana kadar bitecek insallah. doktorun dediklerinede kulak asmaa, nur topu gibi bebislerin gelecekk hemde anasi gibi citi piti olacakkk

Fındıkk şimdi iğne ne iğnesi bi düzgün anlat sanki herkes aşılamayı biliyo

Suratsız güldü he gelişme var yani

Kız ayşe ben küçüğü isterim maşallah sıpa bek tatlı büyüğünün seni çıldırtması normal teyZesi..

hee kucuk muu herkesin onda gozu var ztn bugunde hasta gibiydi hep sancilandi minik kiz.aksam uzeri kendine geldi. buyukte onu cok kiskanio. eline gecse parcalayacak

valla bende hicbir sey anlamadimmm, kizz findik gel hadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…