- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
bencede etken benoşevliliğin ilk zamanı zayıflamak normal helede ama 2-3 ve devamı yıllarda kilo almak
pericim evin nasıl memnunmusun sevdinmiii eşinle aran nasıl bebişin nasıl büyümüştür iyice
Peri hoegeldinnn
Benay kiz kocani bi kandiramamissin
Yelizim ufak bi operasyonda bile oyle seyler imzalatiyorlar takilma sen
Disarisi cok sicakk ayrica asi yaoilan kolum dunden beri agriyor
Perican masallahh diyelim sen de yolu yarilamissin Allah tamamina erdirsin saglikla insallahh
Buarada senin erzulümdeyimmyarin ameliyatim var :26:
Yelo simdi sen yarina odaklan ve hep pozitif seyler dusun hersey cok guzel ol acak senin icinayrica senin bebeklerin cok beyaz ve cok guzel dogacaklar sanki kiz hepsi cirkin doguyor kocaman bi burun sismis gozler kirmizi burus burus
Amin canım inşallah.... Rabbim bütünnn sıkıntılarını kolayca atlatıp bu kervana katılmasnı nasip etsin senin de inşallah... Dermansız bırakmasın Rabbim...
Selam kizlarrr
beni birazcik affedin kendimi gezmeye verdim cok bunalmistim gunlerdir iyi geldi carsamba eve gidicem yazamayabilirim o zamana kadar
yelizim ins hayirlisiyla guzel sonuclarla girer cikarsin ameliyattan
cok okuyamadim hepinizi opuyorum tatli tatli:)
Lizim merak ettik kiz dogurdun sandim
ayy simdi eve girdimm. bugun kizlar cok yaramazdiii. hele buyugu deli etti beniii. benoss sana yollayabilirimmEvetttt benoşumm 1640suratsızı ne güldürdüm amaaa
diyokibi daha klomen deneyelim aşılamaya bel bağladın çok yüksek olma ihtimalli bi işlem 5eğil bak sonra üzülme dedim klomenle takip yapıp ilişki önereceğinize aşılaama yapın e peki dedi baktı sorun yok git iğneyi al gelde anlatim dedi zor buldummm
anlattıişte ctesi kontrole gidicem
ayy çok mutluyum dedim nasıl gülüyo
buz kapsüllü iğnii kutusuyla ne çabuk geldimmbişey olmasın diiyee
yelommm kistmi varmışş hay ben böle şansın
canım ikimizinsürecide mutlu sonlabitecekkkkk ben inanıyorum sende pozitif düşünnn
sabahtanmı ameliyat yarın tek yürek seninleyizzz
habersizbırakma sakınn
Fındıkk şimdi iğne ne iğnesi bi düzgün anlat sanki herkes aşılamayı biliyo
Suratsız güldü he gelişme var yani
Kız ayşe ben küçüğü isterimmaşallah sıpa bek tatlı büyüğünün seni çıldırtması normal teyZesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?