Bu kadar sikma kendini ama tedavini olumsuz etkileyeceksin. Su anda senin icin en onemli sey rahatlik
Benimde cumartesi doktorum var. Alttan muayene edecek galibabakalim ne diyecekk.
Lizonunda son 1 haftasi kaldi galibaa
sıkmak değilde düşünmeden edemiyorum elimde değilll
alttanmııı açılımamı bakacak vay anasınııı
sondan geriye sayoyoruz artıkkk
yani 36 haftalik olacam nerdeyse. o yuzden bakabilir.tahmin sadecekiz baksa iyi birde parmak atacakmis
gecen normal dogumlari izledim netten,orasi nasil aciliyor yaa sonrada hemen eski haline gelio. Rabbimin mucizesi..
tatli bi heyecan olsun ama sakin kendini kasmaa fundamm. tum dualarimiz seninle,hakkina en hayirlisi olacak insallahh
oyy maşallaahhh bişey kalmadı artıkkk
neeeee
izledinmiiii ben izleyemiyorum düşüp bayılırım heralde bidefa tesadüfen görmüştüm başka bi video izlerken yabancı bir kadın doğururen hiç çekinmemiş paylaşmışlar kocası çekmiş
pattt diye bebiş çıktı geldiii
inşallah seninkide öyle olur ayşem ve bence öylede olacak çok cesursun ve hep normal doğumdan yanasın doktorda sakonca görmezse normal gibi gözüküypor senin
tabi son dakika bebiş hareket edersede olmaz değilmii
hayırlısı ile lizoda sende sorunsuz doğurcaksınız kızz hadi gelsin ilk bebiş yavuz ulaşımızsonrada ömer paşa
Gunaydin canlarimm
fundosum ignelere carsamba basliyomusun hadi hayirlisi olsun ins sifan olur canim
Birazdan esim almaya gelecek hastaneye gitcez opuyorum hepiniziii
Gunaydin canlarimm
fundosum ignelere carsamba basliyomusun hadi hayirlisi olsun ins sifan olur canim
Birazdan esim almaya gelecek hastaneye gitcez opuyorum hepiniziii
ben gecen kac video izledim hemdee
valla cesaretliyim ama bakalim bebisinde keyfine kalioruz birazhayirlisi neyse oyle olsun diorum ama sonuna kadar bekleyecem normal icin. tabi bi sikinti olmazsa..
amin canim benimmmm.sonrada sizinkiler siraya girecekkkkk
bu akşam başlıyorum lizomm
dönünce haberdar et biziii bide bebişle dönüyomuşsunuz
hadi güzel haberler getir
yaa sezeryandan daha sağlıklı ve daha can acıtıcı aslında tamam onda uyuyorsun ama kesiyolar dikiyolar
normalde gecici bi ağrı
ben eşimin kuzeninden çok etkilenmiştim yaa tam 1 sene çektim dedi notmalden
çok yırtmışlar ve dikişler hiç iyileşmemiş hep iltihaplı kalmış ondan ikinciyi sezeryan yaptı ve çok memnun
Sen dinleme onlari sosyalimmSagol aysem
Gecen dr da sira beklerken bi kadinla konustum 2. Bebegiymis bana dedi k7 sakin normal dogum yapma sezeryan en rahati en guzeli dedi
garnım ağriiiiiiyyyymidem bulaniiiyyy
Ayy kızlar giriyorum ama yazmadan çıkıyorum deli oldum
Meraktanda öldüm yelizdn haber yok .. Rabbim yardımcısı olsun..
Bende normal doğumdan yanayım kızlar herşey kısmet
Fundoss nasil oldun. Bi sokulse rahatlayacanda
Hosgeldin benoss,daha haber yok. Yeliz ogleden sonra gelebiilir heralde:26:
Merakla beklioruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?