Ağlayakta gözden mi olak???

Bu kadar sikma kendini ama tedavini olumsuz etkileyeceksin. Su anda senin icin en onemli sey rahatlik
Benimde cumartesi doktorum var. Alttan muayene edecek galiba bakalim ne diyecekk.

Lizonunda son 1 haftasi kaldi galibaa

sıkmak değilde düşünmeden edemiyorum elimde değilll
alttanmııı açılımamı bakacak vay anasınııı
sondan geriye sayoyoruz artıkkk

sıkmak değilde düşünmeden edemiyorum elimde değilll
alttanmııı açılımamı bakacak vay anasınııı
sondan geriye sayoyoruz artıkkk

yani 36 haftalik olacam nerdeyse. o yuzden bakabilir.tahmin sadece kiz baksa iyi birde parmak atacakmis
gecen normal dogumlari izledim netten,orasi nasil aciliyor yaa sonrada hemen eski haline gelio. Rabbimin mucizesi..

tatli bi heyecan olsun ama sakin kendini kasmaa fundamm. tum dualarimiz seninle,hakkina en hayirlisi olacak insallahh

oyy maşallaahhh bişey kalmadı artıkkk
neeeee
izledinmiiii ben izleyemiyorum düşüp bayılırım heralde bidefa tesadüfen görmüştüm başka bi video izlerken yabancı bir kadın doğururen hiç çekinmemiş paylaşmışlar kocası çekmiş
pattt diye bebiş çıktı geldiii

inşallah seninkide öyle olur ayşem ve bence öylede olacak çok cesursun ve hep normal doğumdan yanasın doktorda sakonca görmezse normal gibi gözüküypor senin
tabi son dakika bebiş hareket edersede olmaz değilmii
hayırlısı ile lizoda sende sorunsuz doğurcaksınız kızz hadi gelsin ilk bebiş yavuz ulaşımız sonrada ömer paşa

Gunaydin canlarimm
fundosum ignelere carsamba basliyomusun hadi hayirlisi olsun ins sifan olur canim
Birazdan esim almaya gelecek hastaneye gitcez opuyorum hepiniziii

ben gecen kac video izledim hemdee
valla cesaretliyim ama bakalim bebisinde keyfine kalioruz biraz hayirlisi neyse oyle olsun diorum ama sonuna kadar bekleyecem normal icin. tabi bi sikinti olmazsa..

amin canim benimmmm.sonrada sizinkiler siraya girecekkkkk

Gunaydin canlarimm
fundosum ignelere carsamba basliyomusun hadi hayirlisi olsun ins sifan olur canim
Birazdan esim almaya gelecek hastaneye gitcez opuyorum hepiniziii

bu akşam başlıyorum lizomm
dönünce haberdar et biziii bide bebişle dönüyomuşsunuz
hadi güzel haberler getir

yaa sezeryandan daha sağlıklı ve daha can acıtıcı aslında tamam onda uyuyorsun ama kesiyolar dikiyolar
normalde gecici bi ağrı

ben eşimin kuzeninden çok etkilenmiştim yaa tam 1 sene çektim dedi notmalden
çok yırtmışlar ve dikişler hiç iyileşmemiş hep iltihaplı kalmış ondan ikinciyi sezeryan yaptı ve çok memnun

evet normalden bazilari hic memnun kalmiorr oda sans iste fundamm. o yuzden ne hayirliysa oyle olsun diorummm

hosgeldin sosiii evet hava fenaaa:18:

Sagol aysem
Gecen dr da sira beklerken bi kadinla konustum 2. Bebegiymis bana dedi k7 sakin normal dogum yapma sezeryan en rahati en guzeli dedi

Sagol aysem
Gecen dr da sira beklerken bi kadinla konustum 2. Bebegiymis bana dedi k7 sakin normal dogum yapma sezeryan en rahati en guzeli dedi
Sen dinleme onlari sosyalimm arada istisnalar cikio.
Hem dogal yol varken neden karnimizi kat kat kestirelim. He dogal yollardan gelmezse son care o zaten.
Arkadasim 1 ay once normal dogum yapti. Sabahina hastaneye gormeye gittim ve imrendim. Kiz surekli ayakta ne bi agru bi sizi..
Seni kimse etkilemesin canim. Normal dogum kolay demiorum ama her bakimdan normal dogum daha saglikli. Kadin yenilenio bi kere.rahim tertemiz oluo.

Bende normal dogumdan yanayim aysem sezeryan istemiyorum dedigin gibi artik son care olarak bakiyorum

Ayy kızlar giriyorum ama yazmadan çıkıyorum deli oldum
Meraktanda öldüm yelizdn haber yok .. Rabbim yardımcısı olsun..

Bende normal doğumdan yanayım kızlar herşey kısmet

Ayy kızlar giriyorum ama yazmadan çıkıyorum deli oldum
Meraktanda öldüm yelizdn haber yok .. Rabbim yardımcısı olsun..

Bende normal doğumdan yanayım kızlar herşey kısmet

Fundoss nasil oldun. Bi sokulse rahatlayacanda

Hosgeldin benoss,daha haber yok. Yeliz ogleden sonra gelebiilir heralde:26:

Merakla beklioruzzz

ya kızlar bence akşama kadar haber alamayız kendine gelmeside sürermiş yaa bayağı
teli açıkmı acaba bana vermişti yazsam kardeşindemidir ki şimdi sorun olmasın değilmi..

bende dr. ne derse ona bırakacam çok korkmama rağmen normal doğum ağır basıyo

ayşemmm sanki biraz rahatladım gibi kız bitiyo birden bi bıçak saplanıyor sankii çok fena
hemen dünya başıma yıkılıyo çok kötü bir ağrı
aprol fort aldım o kesti gibi bide çok şekerli açık çay içtim bi gevşeme geldi kanamada arttı
ablaya diyorumk iateş basıyo menepozamı giriyosun yoksa diyo ay dedim zaten azaldı ilk iki gün hemen coşma normal o diyo

yok sosyalim faceden yazdım iyiyim yaz yeter haber ver dedim :44:

Kız numarası varsa arasana ne olacak kardeşi ile konuşur öğenirsin çok merak ettik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…