hee kucuk muuherkesin onda gozu var ztn bugunde hasta gibiydi hep sancilandi minik kiz.aksam uzeri kendine geldi. buyukte onu cok kiskanio. eline gecse parcalayacak
valla bende hicbir sey anlamadimmm, kizz findik gel hadiiii
Bugün iğne oldun mu peki?İğneyi ben yapacam göbeğime rastgee saplayacakmışım herhangibi yerine yarın çarş. Perş. Ve cuma yapıp ctesi ultrasona gidecem dozunu ayarladıı
gidince bakıp ona göre ayer çekecek
iğne hani şekerhastaları yapıyor yaa öle kalem ucuna iğneyi takıyon tek kullanımlık atıp ertesi gün diğer iğneyi takıyon kutuda 12 tane vardı 75 ml ayarladı
İğneyi ben yapacam göbeğime rastgee saplayacakmışım herhangibi yerine yarın çarş. Perş. Ve cuma yapıp ctesi ultrasona gidecem dozunu ayarladıı
gidince bakıp ona göre ayer çekecek
iğne hani şekerhastaları yapıyor yaa öle kalem ucuna iğneyi takıyon tek kullanımlık atıp ertesi gün diğer iğneyi takıyon kutuda 12 tane vardı 75 ml ayarladı
Eee büyüğün pabucu dama atılıyo kıskanması normal huysuZluğuda ondan zaten..
Bebeğe kendi annesinin bile nazarı değermiş..
Çörek otu takım canım nazara iyiymiş
Evet fundam cok fena kiskanio hemde. Eline gectigi halde parca pincik yapicakAyşemm zeynomu kıskanıyo minik bebişiiyaa ikiside çok tatlııa bebişe nazar değmesinn kıyamammm ya
Deemin eşime diyorumki ikiz olsa bi kızbi erkek kız bana oğlan sana be6ziyomuşş
şebek gibi sırıtıp durduuu
Ayy benoşş şulimonlu kek tarifini gördünmüü çok hoşuma gittiii:18:
Hakkat hani nerde kek kesin ben takip etmiyorumdur
İnşAllah gelecek sıpan be fundam. Önce hayırlısı olsun elbette ama ikizde pek güzel olur
Ayşem kız senin ki olunca napcak kız sıpa daha mı kıskanır ki
Yelizimmm ağlama seansların hayırlı olsun çocuk gibi oluyoruz değil mi bazen
Kizlar buarada aklima gelmisken yazayimm
Gecen ameliyattan yola cikarakk
Simdi ameliyattan sonra narkozun etkisi sersimligi 4-5 saat gecmiyo hep baygin olucamm.
Anca diren ve sonda cikarilip beni dogrulttuklari zaman yazabilirim size haberiniz olaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?