Ağlayakta gözden mi olak???

İğneyi ben yapacam göbeğime rastgee saplayacakmışım herhangibi yerine yarın çarş. Perş. Ve cuma yapıp ctesi ultrasona gidecem dozunu ayarladıı
gidince bakıp ona göre ayer çekecek
iğne hani şekerhastaları yapıyor yaa öle kalem ucuna iğneyi takıyon tek kullanımlık atıp ertesi gün diğer iğneyi takıyon kutuda 12 tane vardı 75 ml ayarladı

hee kucuk muu herkesin onda gozu var ztn bugunde hasta gibiydi hep sancilandi minik kiz.aksam uzeri kendine geldi. buyukte onu cok kiskanio. eline gecse parcalayacak

valla bende hicbir sey anlamadimmm, kizz findik gel hadiiii

Eee büyüğün pabucu dama atılıyo kıskanması normal huysuZluğuda ondan zaten..
Bebeğe kendi annesinin bile nazarı değermiş..
Çörek otu takım canım nazara iyiymiş

Bugün iğne oldun mu peki?
Bide hepsi aynı saatte mi olacak

Ayy hakkat çok heyecanlı ve meraklı

himmhadi bakalim o igneler sifa olsunn bebis olsun insallahhh
cumartesi gunude dollenme kismini mi yapicakkk

Yok 3. Günü başla dedi yarın cumaya kadar
akşamları yapacam
kızz yok ne döllemesiii yum galişimine bakcak 4 gündeki bide baktı yaa ult. Ne kadarbüyüyo ona göre doz ayarı
10 gün sonra olur gibi:
Benim heyecan gitti dr a gidene kadardıı

Ayşemm zeynomu kıskanıyo minik bebişii yaa ikiside çok tatlııa bebişe nazar değmesinn kıyamammm ya

Deemin eşime diyorumki ikiz olsa bi kızbi erkek kız bana oğlan sana be6ziyomuşş
şebek gibi sırıtıp durduuu

Ayy benoşş şulimonlu kek tarifini gördünmüü çok hoşuma gittiii:18:

Evet fundam cok fena kiskanio hemde. Eline gectigi halde parca pincik yapicak

Ikizlerin olsa ne sirin olur kizz. Hele ikiside kiz olursa pembis pembis elbiseler alirsin bide kafaya bant
Allahim hayirlisini versin fundamm

Hadi cumartesi kontrolde cok guzel gecsin insallah..

Aysemm sagol canm Allah dualarimizi kabul etsin inşallahhh
Sag koluma damaryolu taktilar inanilmaz aciyo suann.Bide kolumun ustune bi igne yapti agladimm acisindan.Az once de geldi kan aldi ama elimin ustunden.ona da agladim.Aglama seanslarimiz baslamistiirr hadi bakalimm
Solla yazmak ne zor beee
Hepiniz sagolun kizlarrr

Ahh yelommm deme öle kızz üzülüyoinsan yaa
Aneygeldimicanımm

yürüyüş yaptık geldik çok serin ama kanteriçinde kaldımm ve çok yoruldumm

ayşeemm benoşun takıldığı sayfalardaaa

Hakkat hani nerde kek kesin ben takip etmiyorumdur

İnşAllah gelecek sıpan be fundam. Önce hayırlısı olsun elbette ama ikizde pek güzel olur

Ayşem kız senin ki olunca napcak kız sıpa daha mı kıskanır ki

Yelizimmm ağlama seansların hayırlı olsun çocuk gibi oluyoruz değil mi bazen

Yaa ben gelip kendi rizamla ameliyat olcam diyorum ama ben aci esigi cok cok dusuk biriyim bu igne olaylari beni mahvediyo
Kardesim yanimda bugun annem hic yorulmasin dedim esim de döndu aksam eve sabah gelcek.Yazik o da hem niyetli hem uykusuzdu sahurdan beri uyumadi cok zorlandii
Annem yarin ameliyata gelir sonra kalir yanimda bi kisi kalabiliyorr
Ben simdi kadin beni boyle gorup uzulcek diye uzuluyorum
Ayy yine aglayasim geliyoo

Yaa kiskanmak demisken her cocuk ustundeki ilgi bolununce krize giriyo.Benim bi kucugum oldugunda 3 yasindaydum ama ona neler yaptigimi cok net hatirliyorumm berbattim
Kardesim kaşa gittiginde;amcamin cocugu var 4-5 yaslarinda cok severiz onu.kardesimin karnina uzun uzun bakip sonra pat diye kendini onun kucagina atiyomus
Bide gizlice besikten yataktan dusurenler varr misal benn

Kizlar buarada aklima gelmisken yazayimm
Gecen ameliyattan yola cikarakk
Simdi ameliyattan sonra narkozun etkisi sersimligi 4-5 saat gecmiyo hep baygin olucamm.
Anca diren ve sonda cikarilip beni dogrulttuklari zaman yazabilirim size haberiniz olaa

Gulumse diye biri kızzz

yelooo gevşeee dediğin gibi ailenii zaten üzülüyorbide senin tavırların dahada üzer
kızz beşikten atmakmıı yaaa kıskançlık yapıncada çok tatlı oluyolarr bıcırıklarr
o kucak meseleside yarış haline giiiriyolar yaa bide sen birini severken öteki kıskanır

Biz senden gelecek haberi bekliyo olacağız canım benim.. Sen iyi olda varsın biraz geç olsun yazman..

Sesin için yarın hepimiz tek yürek bekliyo olucaz..
Ayrıca da çok yaramaz bi çocukmuşsun senden korkulur olduğunu biliyoduk ama bu yazdıklarınla tescilledik

Benim hiç kardeşm olmadı o yüzden bilemiycem bu durumları

meraktanölecezzz
sen iyi oldaa napalım kızz bekleyecez güzel haberinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…