Ağlayakta gözden mi olak???

ya çok geçimsiz bir kadın herhalde baksana ordada tartışma çıkmış aaa
neyse gittimi şimdi boşver ne sıkıyorsun canını kadın gitmiş işte
bak keyfine kız siz bayramdadamı burdasınız
oruçlu oruçluda gezilmez anam

Aynen çirkinde olsak çekinip koyalım nasılsa benim koca olur yanımda

Bende öleyim sabah zor kalkıyırum sahura kalktığımızdan

ayşeeeeeeeeeeem huu duydunmu ilk buluşma gerçekleşiyor
anam doğru yaaa eşin olcak ayy çok güzel yaaa nihayet

Hemen hizli hizli okudumm geldimben biraz uyumusumda yine

Twin kadikoydemisinn kiz bana cok uzak degilsin haa bende uskudar taraflarindayimm. Oranin manzarasi cok guzeldirrr.

Neee benosla fundoss gorusuomuu . Ay cok heyecanlii. Ama bende istiom yaaa. Arabam olsaydi twini de alir yaniniza gelirdimm.

Kizz funda ne alemsinn normalde pisirik bi tip deilsindirr niye arayamadin kizii ben onceden esime gerekli aciklamayi yaparim. Beni ararsaniz rahat olunn

Beniii helal olsunn catir catir aramiss

Sosiii senide opuyorumm cankuss

Hazir istanbulda 4 kisi olmusken su twinin kaynanasini bi dovunde instagrama koyun kizlar
Bu arada benay ve funda hanim bence bugun bulusmayin baksaniza cok paspalmissiniz once bi kuafor bakim falan yaptirdiktan sonra bulusabilirsiniz
Benay belki tanimadiklari numara ya ondan acmamislardir

ya hadi sizde buluşunnn ama twinin kocası sorun görüştüğümüzü bilmiyorkiii

ayşemmm biz tanışalım senle ömere gelirizzz

kız yok ne pısırığı yaa
ama şöle bişey var belki bilmiyor kocası görüşütğümüzü kız zor durumda kalmasın die yaaa
ayy tamammm mesaj alındı seni arayabilirim ozaman

beni arar tabi mahkemede çalışıyo kız neler görüyooo hergün cesur yürek

nee sosyalll
bakımmı kuaförmüüü
o değilde ben uzaktan görüp huu m.... diyomuşum ay o ilk an çok komik olur he

Ayy evet yaa sizde olaydınız pek güzel olurdu ama inşAllah doğuma..
Kız ne utancam kızarsa kocası ayıp eder şurda yıl olacak bi hukukunuz var yani

He yaa bak oda olabilir bi durum..

Bu arada tanımadık numara deyince beni geçen akşam biri aradı açtım neyse kimsin falan beni aramışsın diyo yok dedim si kimi aradınız siz beni aramışsınız dedi yok yanlış olmuş dedim kapadım tabi kocacım hemen sinirlendi falan
Ertesi sabah 8 de ni msj canım balım çiçeğim vs. Kelimeler eşime söyledim köpürdü aradı açmadı falan neyse boşver dedim
Bugün sabah gene 8 de aynı msj
Benden aradık açmadı. Eşimden aradık meşgule Aldı eşim msj attı eşime maj atıp duruyosun bi daha attıpında kendini savcılıkta bulursun diye du bakalım yarın atacak mı

o şekilde çok zararlı ayşemmm ben kullanmıyorum onuu ısıtınca bile bişeyi midem bulanıyor

Kizz sicak olmasa ben kadikoye giderimm. Modaya cikarim. Yan masalarina otururum ama bu havada mumkun degill.

Nee cesur yurek mii ahh funda yaaa

Kizz ben cikar cikmaz yazarim hemen sizee tabi aksi bi durum olmazsa

Evet ilk tanisma ani cok komik olacakkk benosun esi bile merak ediodur artik ne zaman nerde tanisacaginizi

Anladim cnm haklisinn.bende aramakta tereddutte kalabilirdim Allahtan cesur yurek benomuz varr

Off actiona gelll benosun sanal sapigi olmus
Banada bikac defa buna benzer olaylar olduuu hatta bikeresinde sapigin biri igrenc sesler cikarmisti midem bulandi nasil kapatacagimi bilemedim. Ulkemde okuz cok maleseff

Kizz findaaa zararli ama bazen oyle ise yariyorki. Cok nadir kullaniorum. Birde onun arkasini disari gelecek sekilde yerlestirecekmissin. Arkasi cok tehlikeliymiss

Son düzenleme:
Mikrodalganin belli bi suresi car kizlar o dk ya kadat zararli degil diye biliyorum ben:26: ayrica benim mikrodalgam yok
Soguk tuzlu su hemen deniyorum fundos
Benayy sapigin mi var kiz ayy gerizekaliya bak sen

Kızzz tekten olsam ağzına tükürürümde eşim var şimdi olmuyo adamda şaşırdı nasıl sinirleniyo ama elinden bişi gelmiyo

Ayşemm otur oturduğun yerde her yere koşuyon ağırdan al

Eşime dedim akşama funda ile bulaşcaz oda nerden çıktı diyo
Görsün oda daha iyi olur

Bu arada tuzlu suya direk koyuyonmu kız etleri bişi olmaz mı mikrop neyim dışarda çözülmezmiş ya hani et grubu

Buzdolabi posetiyle koyariz herhalde yani ben oyle anladim direk tuzlu su biraz tuzlu olmaz mi:26:

Mikrodalganin belli bi suresi car kizlar o dk ya kadat zararli degil diye biliyorum ben:26: ayrica benim mikrodalgam yok
Soguk tuzlu su hemen deniyorum fundos
Benayy sapigin mi var kiz ayy gerizekaliya bak sen

Evt cnm belli kriterlerde kullaninca zararinida azaltioruz. Ama her zaman buna uyabiliyor muyuzz hayirr
Ya simit saraylarindada hemen mikrodalgaya atiolarr simitleri pogacalariii.

Tuzlu suyu bilmiodumm. Bundan sonra bende oyle yapayimm

Ayyy ne guzell ya bunlar ciddi ciddi bulusuyorrr. Foto koymadan inanmayizz. Hemen bi selfie yapin. Senin adamda cok komik benosss

Tamam peki oturuomm beniii

Ya yarim saatte wc ye gidiom. Bu kadarda olmazkiii pofff

Oruclu arkadaslar beni affetsinler bugun canim deli gibi tereyagli tost istedi ama bende tost makinasida yok bi zahmet bana alin dermisim saka saka
Benimkinin aradim haftasonu muhakkak tost makinasi alalim deyince adam hay Allahim dedi teli kapatti arazideymiste sinirler tavan yapmis

kızz adam neye çattığını farkında değil bilmiyoki ileri gitse enselicekler karı koca mahkemeci
ayşemmm benimde başıma geldii şirket hatytımdan geçen sene hemen gizli noya kapattılar ama ağlamıştım o sesleri duyunca adam inliyodu pis pis şeyler sölüyoduuu kesin kısa süreli çalışan işçilerden biriydi
bende o kızgınlıkla çok kötü konuşmuştum

arkasını nasıl kız anlaamdım

oda nerden çıktımı ayyy

yok kız buzdolabı poşetinde oluyo ya misal öle koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…