Cnm kv de burdaydi ya kardeşnn ayağı kırık diye gelmişlerdi ..dün tartışma çıkmış evde evden çıkmış eşimi aradi beni gel al diye bizde paldir kuldur kalktik gidioduk ki vazgeçti diğer kardesi dönecek diye onla beraber dün gitti d.bakira..giderken eşim gitme kal yanimizda ucak bileti yansın dedi bu da bi düşündü yok dedi Tmm dedi ısrar etmemiz i beklio bide
Aynen çirkinde olsak çekinip koyalım nasılsa benim koca olur yanımda
Bende öleyim sabah zor kalkıyırum sahura kalktığımızdan
Hemen hizli hizli okudumm geldimben biraz uyumusumda yine
Twin kadikoydemisinn kiz bana cok uzak degilsin haa bende uskudar taraflarindayimm. Oranin manzarasi cok guzeldirrr.
Neee benosla fundoss gorusuomuu . Ay cok heyecanlii. Ama bende istiom yaaa. Arabam olsaydi twini de alir yaniniza gelirdimm.
Kizz funda ne alemsinn normalde pisirik bi tip deilsindirr niye arayamadin kiziiben onceden esime gerekli aciklamayi yaparim. Beni ararsaniz rahat olunn
Beniii helal olsunn catir catir aramiss
Sosiii senide opuyorumm cankuss
Hazir istanbulda 4 kisi olmusken su twinin kaynanasini bi dovunde instagrama koyun kizlar
Bu arada benay ve funda hanim bence bugun bulusmayin baksaniza cok paspalmissiniz once bi kuafor bakim falan yaptirdiktan sonra bulusabilirsiniz
Benay belki tanimadiklari numara ya ondan acmamislardir
Aysemm hosgeldinnuykucu sirinn
Kofte yapacam eti cozunduremedim iyi mi
Hemen hizli hizli okudumm geldimben biraz uyumusumda yine
Twin kadikoydemisinn kiz bana cok uzak degilsin haa bende uskudar taraflarindayimm. Oranin manzarasi cok guzeldirrr.
Neee benosla fundoss gorusuomuu . Ay cok heyecanlii. Ama bende istiom yaaa. Arabam olsaydi twini de alir yaniniza gelirdimm.
Kizz funda ne alemsinn normalde pisirik bi tip deilsindirr niye arayamadin kiziiben onceden esime gerekli aciklamayi yaparim. Beni ararsaniz rahat olunn
Beniii helal olsunn catir catir aramiss
Sosiii senide opuyorumm cankuss
He yaa bak oda olabilir bi durum..Hazir istanbulda 4 kisi olmusken su twinin kaynanasini bi dovunde instagrama koyun kizlar
Bu arada benay ve funda hanim bence bugun bulusmayin baksaniza cok paspalmissiniz once bi kuafor bakim falan yaptirdiktan sonra bulusabilirsiniz
Benay belki tanimadiklari numara ya ondan acmamislardir
ya hadi sizde buluşunnnama twinin kocası sorun görüştüğümüzü bilmiyorkiii
ayşemmm biz tanışalım senle ömere gelirizzz
kız yok ne pısırığı yaa
ama şöle bişey var belki bilmiyor kocası görüşütğümüzü kız zor durumda kalmasın die yaaa
ayy tamammm mesaj alındı seni arayabilirim ozaman
beni arar tabi mahkemede çalışıyo kız neler görüyooo hergün cesur yürek
nee sosyalll
bakımmı kuaförmüüü
o değilde ben uzaktan görüp huu m.... diyomuşum ay o ilk an çok komik olur he
Ayy evet yaa sizde olaydınız pek güzel olurdu ama inşAllah doğuma..
Kız ne utancam kızarsa kocası ayıp eder şurda yıl olacak bi hukukunuz var yani
He yaa bak oda olabilir bi durum..
Bu arada tanımadık numara deyince beni geçen akşam biri aradı açtım neyse kimsin falan beni aramışsın diyo yok dedim si kimi aradınız siz beni aramışsınız dedi yok yanlış olmuş dedim kapadım tabi kocacım hemen sinirlendi falan
Ertesi sabah 8 de ni msj canım balım çiçeğim vs. Kelimeler eşime söyledim köpürdü aradı açmadı falan neyse boşver dedim
Bugün sabah gene 8 de aynı msj
Benden aradık açmadı. Eşimden aradık meşgule Aldı eşim msj attı eşime maj atıp duruyosun bi daha attıpında kendini savcılıkta bulursun diye du bakalım yarın atacak mı
Mikrodalganin belli bi suresi car kizlar o dk ya kadat zararli degil diye biliyorum ben:26: ayrica benim mikrodalgam yok
Soguk tuzlu su hemen deniyorum fundos
Benayy sapigin mi var kiz ayy gerizekaliya bak sen
Kızzz tekten olsam ağzına tükürürümde eşim var şimdi olmuyo adamda şaşırdı nasıl sinirleniyo ama elinden bişi gelmiyo
Ayşemm otur oturduğun yerde her yere koşuyon ağırdan al
Eşime dedim akşama funda ile bulaşcaz oda nerden çıktı diyo
Görsün oda daha iyi olur
Bu arada tuzlu suya direk koyuyonmu kız etleri bişi olmaz mı mikrop neyim dışarda çözülmezmiş ya hani et grubu
Ayy evet yaa sizde olaydınız pek güzel olurdu ama inşAllah doğuma..
Kız ne utancam kızarsa kocası ayıp eder şurda yıl olacak bi hukukunuz var yani
He yaa bak oda olabilir bi durum..
Bu arada tanımadık numara deyince beni geçen akşam biri aradı açtım neyse kimsin falan beni aramışsın diyo yok dedim si kimi aradınız siz beni aramışsınız dedi yok yanlış olmuş dedim kapadım tabi kocacım hemen sinirlendi falan
Ertesi sabah 8 de ni msj canım balım çiçeğim vs. Kelimeler eşime söyledim köpürdü aradı açmadı falan neyse boşver dedim
Bugün sabah gene 8 de aynı msj
Benden aradık açmadı. Eşimden aradık meşgule Aldı eşim msj attı eşime maj atıp duruyosun bi daha attıpında kendini savcılıkta bulursun diye du bakalım yarın atacak mı
Off actiona gelllbenosun sanal sapigi olmus
Banada bikac defa buna benzer olaylar olduuu hatta bikeresinde sapigin biri igrenc sesler cikarmisti midem bulandi nasil kapatacagimi bilemedim. Ulkemde okuz cok maleseff
Kizz findaaa zararli ama bazen oyle ise yariyorki. Cok nadir kullaniorum. Birde onun arkasini disari gelecek sekilde yerlestirecekmissin. Arkasi cok tehlikeliymiss
Kızzz tekten olsam ağzına tükürürümde eşim var şimdi olmuyo adamda şaşırdı nasıl sinirleniyo ama elinden bişi gelmiyo
Ayşemm otur oturduğun yerde her yere koşuyon ağırdan al
Eşime dedim akşama funda ile bulaşcaz oda nerden çıktı diyo
Görsün oda daha iyi olur
Bu arada tuzlu suya direk koyuyonmu kız etleri bişi olmaz mı mikrop neyim dışarda çözülmezmiş ya hani et grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?