Bende ayakta yapar gibi yapıyrum dışarda hayatta oturmam diğeride sıçrıyo diye tercih etmiyorım
Siz alınca termos banada söyleyin benimde yok
Gerçi fundoş alınca bana gerek kalmaz
Kız bende de bardak çok ama napıyım onlar şık duruyo dün geldi galiba fında bıgün uğra kaldıysa tabii..
Sosiimm sanada mı dadandı anam nerden buluyorlar anlamıyorum sapıklar
Ayşe kız seninde bilmediğin yok çömelmeyide ilk senden duydum ya
aaaa cok mu zor gecmiss:18: Allahim bir an once toparlanmasini nasip etsinn.kalsın arama ölesem bencede çıldırır adam benide iptal eder nedir bunlardan çektiğim nerden çıktılar demesin
o girip yazar nasılsa bekleyelim napalım artık ben güzel düşünüyorummm ayy acaba ufak kardeşinemi yazsak facesine
ayyy yazmışşşşşşşşşşşşşşşşş
Canm
İyiyimameliyat cok zor gecmis.cok yapisiklik varmis acmislar.tuplerim de tamamen alinmadi kapatildi sadece.yalniz agzima burnuma hortumlar soktular bagirsaklar icin 2 gun cikmayacakmis ve 2 gun yemek su yasak
hepinize selamı var öpüyor
hay allah niye öle olduki yaaaa :18:
evet şuan zor durumda yaa yazamaz heralde ama niye alınmamış bu şekilde nasıl olacak bir dahamı ameliyat olacak yoksa ölemi kalacak
offff çok zor gerçekten şuan hortumlar var off ama iyi yaa haberini aldık ya Allahım yardım etsin bunada şükürrr
başım ağrıdı valla çok üzüldümmm yelizimize içim buruldu yaaa
kalsın arama ölesem bencede çıldırır adam benide iptal eder nedir bunlardan çektiğim nerden çıktılar demesin
o girip yazar nasılsa bekleyelim napalım artık ben güzel düşünüyorummm ayy acaba ufak kardeşinemi yazsak facesine
ayyy yazmışşşşşşşşşşşşşşşşş
Canm
İyiyimameliyat cok zor gecmis.cok yapisiklik varmis acmislar.tuplerim de tamamen alinmadi kapatildi sadece.yalniz agzima burnuma hortumlar soktular bagirsaklar icin 2 gun cikmayacakmis ve 2 gun yemek su yasak
hepinize selamı var öpüyor
hay allah niye öle olduki yaaaa :18:
Aysem yoga hareketlerine bakayim bende o zaman bide plates vardi degil mi:26:
Isim hic dusunmedik kizlar gerci kaynanam sagoldun dusunmus kocasinin adinibenimkine babaninizin adi yasamasin mi torununda diye soylemis artik ne kadar cok seviyorsa kiz bide bunlar modern aile eltim benden buyuk bi ogluda var banane o kaysaydi
Yazdim canimBizede yaz sosiii
Ozeline yazayim canimduyulmamis bi isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?