Ağlayakta gözden mi olak???

Bende ayakta yapar gibi yapıyrum dışarda hayatta oturmam diğeride sıçrıyo diye tercih etmiyorım

Siz alınca termos banada söyleyin benimde yok
Gerçi fundoş alınca bana gerek kalmaz

Kız bende de bardak çok ama napıyım onlar şık duruyo dün geldi galiba fında bıgün uğra kaldıysa tabii..

Sosiimm sanada mı dadandı anam nerden buluyorlar anlamıyorum sapıklar

Ayşe kız seninde bilmediğin yok çömelmeyide ilk senden duydum ya

Kız işten çıkmadan olaydı arardım şimdi eşim var ya yanımda.. onunda eşi açarsa dellenir adam kardeşi mi çıktı desem ki

kalsın arama ölesem bencede çıldırır adam benide iptal eder nedir bunlardan çektiğim nerden çıktılar demesin
o girip yazar nasılsa bekleyelim napalım artık ben güzel düşünüyorummm ayy acaba ufak kardeşinemi yazsak facesine

ayyy yazmışşşşşşşşşşşşşşşşş

Canm

İyiyimameliyat cok zor gecmis.cok yapisiklik varmis acmislar.tuplerim de tamamen alinmadi kapatildi sadece.yalniz agzima burnuma hortumlar soktular bagirsaklar icin 2 gun cikmayacakmis ve 2 gun yemek su yasak

hepinize selamı var öpüyor

hay allah niye öle olduki yaaaa :18:

kizz bunu senin annende bilirrr. son ayda comelmenin cok faydasi varmisss

evet size bi termos yeterr biraz buyuk alin sadecee

kizz kacta bulusacaksiniz sizz

fundammn haa soylee.artik umutsuzluk yok. bi tasla uc kus bile vurabilirsin. hic belli olmazz. kismett.

kardesi mii yaa benos alemsin. olmazsa biraz daha bekleyinn. bende cok merak ediorum gercii:18:

Aysem yoga hareketlerine bakayim bende o zaman bide plates vardi degil mi:26:
Isim hic dusunmedik kizlar gerci kaynanam sagoldun dusunmus kocasinin adini benimkine babaninizin adi yasamasin mi torununda diye soylemis artik ne kadar cok seviyorsa kiz bide bunlar modern aile eltim benden buyuk bi ogluda var banane o kaysaydi

Tupler alinmamis mi nasil yani kapatilmis ben hic bi sey anlamadim :26: aman iyi olsunda drlar en iyisini bilir insallah bir an once iyilesir ve yanimiza doner
Gelmis gecmis olsun yelizimmmm

aaaa cok mu zor gecmiss:18: Allahim bir an once toparlanmasini nasip etsinn.
2 gun biraz agir gececek yeliz icin
neyse sagasalim cikti yaa cok sukurr.
sende bizden selam soyle fundos.cok opuyoruz ve dualarimizi yolluyoruz onaa

Son düzenleme:
evet şuan zor durumda yaa yazamaz heralde ama niye alınmamış bu şekilde nasıl olacak bir dahamı ameliyat olacak yoksa ölemi kalacak
offff çok zor gerçekten şuan hortumlar var off ama iyi yaa haberini aldık ya Allahım yardım etsin bunada şükürrr
başım ağrıdı valla çok üzüldümmm yelizimize içim buruldu yaaa

Gelirse en guzel aciklamayi yelo yapacak kizlar az biraz daha bekleyelim ve bol bol dua edelim yelizimiz icin

uzulme fundammmm yelizim dirayetlidirr sapasaglam gelecek aramizaa

bu kadarini atlatti yaa. bundan sonrasi daha hizli gececek insallah.

evet sosim pilatesde var ama onu hic yapmadm. bu arada k.pederin ismi ne cnm. merak ettimde

Ayy canım benim yaşadıkları çok zor rabbim yardımcısı olsun.. Çok geçmiş olsun yelizz sağ sağlim çıktın ya bunada şükür.. Doktorların bi bildikleri vardır.. Gerek duysa alırdı..
Kesin dün dediği gibi ilk ameliyatına bağlancak gibi olay
Dualarımız seninle canım..

Şu mantığıda ben anlamıyorım.. Mecbur değilsin tabiki.. Diğer çocuğu koyaymış. Taviz verme canım.. Banada saçma geliyo bu isim durumları..

evet kızlar haklısınız zor bi ameliyatı atlattı ya en sevindirici olay bu

bencede saçma yaaa bayılıyo erkek tarafı böle şeyler yaptırmaya

ay ben kaçtım benoş söler banaaa kız beni ara haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…