Buzdolabi posetiyle koyariz herhalde yani ben oyle anladim direk tuzlu su biraz tuzlu olmaz mi:26:
Oruclu arkadaslar beni affetsinler bugun canim deli gibi tereyagli tost istedi ama bende tost makinasida yok bi zahmet bana alin dermisim saka saka
Benimkinin aradim haftasonu muhakkak tost makinasi alalim deyince adam hay Allahim dedi teli kapatti arazideymiste sinirler tavan yapmis
Tost makinasi icin onerilete acigim tavsiye ettiginiz bi marka var mi kizlar:26:
Benim bu aralar cok canim istiyor fundos:26:
Ooo kucuk seyler konusunda sansliymissin fundoshafta sonu dedigin markalara bakayim canim sagol
Buzdolabi posetiyle koyariz herhalde yani ben oyle anladim direk tuzlu su biraz tuzlu olmaz mi:26:
Ayyy ne guzell ya bunlar ciddi ciddi bulusuyorrr. Foto koymadan inanmayizz. Hemen bi selfie yapin. Senin adamda cok komik benosss
Tamam peki oturuomm beniii
Ya yarim saatte wc ye gidiom. Bu kadarda olmazkiii pofff
Oruclu arkadaslar beni affetsinler bugun canim deli gibi tereyagli tost istedi ama bende tost makinasida yok bi zahmet bana alin dermisim saka saka
Benimkinin aradim haftasonu muhakkak tost makinasi alalim deyince adam hay Allahim dedi teli kapatti arazideymiste sinirler tavan yapmis
Aysem ben banyoya tasinmaya karar verdim oraya tv falan almayi dusunuyorum ciddi ciddikiz bide ben normal wcye aliskinim su alaturka diyorlar ya 1 haftadir alafrangaya gectim oturacak yerinde sunger falan var bayagi rahatmis neden bilmem ama paylasayim dedim sizlerle
Mikrodalgayi mutfakta tezgaha yerlestirirken evin icine gelecek sekilde koymayacaksinda disariya bakacak sekilde duvara monte edecekmissin yada tezgahs yerlestireceksin iste..
Piss sapiklarrr hepsinin soyu kurusunnn
Sosii ben tosta bayilirim her gun yesem bikmamm. Ben tefal kullaniorum memnunum. Aklinda bulunsun.
Yaa ben alaturka tuvalete artik oturamiorum. Oturunca kalkamiorumm aslinda normal dogum icin cok faydaliymiss. Keske alafrangaya gecmeseydin. Benim evde ikiside alafrangaa. O yuzden alaturkaya pek aliskin degilimm ama disarida temizlik acisindan hep alaturkayi tercih ederimm.
bizimde termos almamız lazımmm
sahilde çay keyfi yapacaz hafta sonları akşamüstleri
benoşlarıda alırız artık
gebersin şer.... ler
bende alışmışım klozete yaa helataşı zor geliyorbirde sıçrama filan klozete dışarda peçete koyup yada oturmadan havadan yapıyorum şu poşet sistemi varya düğmeye basıyon dönüyo onlarda iyi olmuş
Aysem ciddi misinsu bagirsaklarim bi duzelsin ben tekrar alaturkaya geceyim o zaman
Kiz benide simdi birisi aradi mehmet beyi aramistim diye bilmedigim bi numarakusura bakmayin yanlis oldu dedi kapatti
Fundos termoslari iyice arastir bide buyuk olsun gidipte kucuk alma sakin
Aysem ciddi misinsu bagirsaklarim bi duzelsin ben tekrar alaturkaya geceyim o zaman
Kiz benide simdi birisi aradi mehmet beyi aramistim diye bilmedigim bi numarakusura bakmayin yanlis oldu dedi kapatti
Fundos termoslari iyice arastir bide buyuk olsun gidipte kucuk alma sakin
Kizz ben o havadan yapma isini bi turlu beceremedimm. Oyle ustume gelecek gibi oluo. O konuda cok beceriksizimm sanirimerkeklerin ne rahat yaaa
Benos yine indirimli urunleri kapmissgule gule kullan canim.
Kizz nerden duyuyisun bole seylerii. Hem olsada senin asilama olacak. Sposlar hicbi yere takilip oyalanmayacak. Direk hedefe ulasacakkkkburda alıştım kızzz hepsi erkek pissss mecbur kalınca giriyorum
kızlar ne duydummm bi asit varmış vajina girişinde o asit spermin girip yaşamasına engelmişbende ondanmı var yoksammm
Kizz nerden duyuyisun bole seylerii. Hem olsada senin asilama olacak. Sposlar hicbi yere takilip oyalanmayacak. Direk hedefe ulasacakkkk
Sosii siz isim dusundunmuz muu minik sehzadeyee
Kac gundur soracam unutuorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?