Ağlayakta gözden mi olak???

Aysem ben banyoya tasinmaya karar verdim oraya tv falan almayi dusunuyorum ciddi ciddi kiz bide ben normal wcye aliskinim su alaturka diyorlar ya 1 haftadir alafrangaya gectim oturacak yerinde sunger falan var bayagi rahatmis neden bilmem ama paylasayim dedim sizlerle

Buzdolabi posetiyle koyariz herhalde yani ben oyle anladim direk tuzlu su biraz tuzlu olmaz mi:26:

aynen öyleee seni cadııı

hehehehhe çok komik olmuş yaaaa benimkide öle gereksiz şeyler için arama der uyuz işkolik

tost makinası bi evin olmazs aolmazı bence çok kullanıyorum ben çünkü akşam yemeklerinde tost çok yaparımda

ayy şu ferhat gçöerin şarkısı çok güzel yaaa beklemediğim bir and a çıktın karşıma

Tost makinasi icin onerilete acigim tavsiye ettiginiz bi marka var mi kizlar:26:
Benim bu aralar cok canim istiyor fundos:26:

Tost makinasi icin onerilete acigim tavsiye ettiginiz bi marka var mi kizlar:26:
Benim bu aralar cok canim istiyor fundos:26:

bizim arz.. canım çok memnunum arç... de iyidir ama
tost candır

bu arada küçük ev aletlerim hepsi eşimin bekarlıktan ben hiç almadım
ketıl tost saç kurutma fırın ütü vs.

Son düzenleme:
Mikrodalgayi mutfakta tezgaha yerlestirirken evin icine gelecek sekilde koymayacaksinda disariya bakacak sekilde duvara monte edecekmissin yada tezgahs yerlestireceksin iste..

Piss sapiklarrr hepsinin soyu kurusunnn

Sosii ben tosta bayilirim her gun yesem bikmamm. Ben tefal kullaniorum memnunum. Aklinda bulunsun.

Yaa ben alaturka tuvalete artik oturamiorum. Oturunca kalkamiorumm aslinda normal dogum icin cok faydaliymiss. Keske alafrangaya gecmeseydin. Benim evde ikiside alafrangaa. O yuzden alaturkaya pek aliskin degilimm ama disarida temizlik acisindan hep alaturkayi tercih ederimm.

Buzdolabi posetiyle koyariz herhalde yani ben oyle anladim direk tuzlu su biraz tuzlu olmaz mi:26:

He ya öyleymiş nerden bilim ilk duyuyorum eve gidince bende koysam hemen çözülür mü ki bi saatte

Ayyy ne guzell ya bunlar ciddi ciddi bulusuyorrr. Foto koymadan inanmayizz. Hemen bi selfie yapin. Senin adamda cok komik benosss

Tamam peki oturuomm beniii

Ya yarim saatte wc ye gidiom. Bu kadarda olmazkiii pofff

Tamam fotoda olacak kızlar

Kıızzz evde ne var al mutlaka benimde var hiç kullanıyon mu diye sorsana benimde eşimin çeyizinden o yüzden sana marka konusunda yarımcı olanayacağım şeker

Kocalar zaten ne anlar ki..

Bu arada kızlar migrosta paşabahçenin şarap bardakları var ya onun düz kırmızı renklisi 6 tane 10 lira dün aldım bi takım daha alalım dedim napcan diyo sonra bişi oluyo bizim niye bundan yok der o sıra aldı ağzının payını.. Kavonozda vardı güzel

Klozet iyidir
Bende evlenince alıştım yoksa haytta kullanmazdım

gebersin şer.... ler
bende alışmışım klozete yaa helataşı zor geliyor birde sıçrama filan klozete dışarda peçete koyup yada oturmadan havadan yapıyorum şu poşet sistemi varya düğmeye basıyon dönüyo onlarda iyi olmuş

Aysem ciddi misin su bagirsaklarim bi duzelsin ben tekrar alaturkaya geceyim o zaman
Kiz benide simdi birisi aradi mehmet beyi aramistim diye bilmedigim bi numara kusura bakmayin yanlis oldu dedi kapatti
Fundos termoslari iyice arastir bide buyuk olsun gidipte kucuk alma sakin

ben görmedim onlarııı pazar günüde gittik ha migrosa
bakayım hele şık durur kızz
bardak çok fazla bendede ama görünc dayanamıyorum bende tabak çanağaa

yaa benoş geçen ne yaptım 1 kilo havuç almışız yemiyoruz minik minik doğradım poşetledim garnitür için
senin bu püf noktaların becerilerin olmasa aklıma gelmezdi hee

Kizz ben o havadan yapma isini bi turlu beceremedimm. Oyle ustume gelecek gibi oluo. O konuda cok beceriksizimm sanirim erkeklerin ne rahat yaaa

Benos yine indirimli urunleri kapmiss gule gule kullan canim.

mehmet beymiii inşallah dadanmazzz
evet kızzz şöle büyük çeşmeli olsun diyom bol bol içek

Evey sosimm. Annem bana hergun 3-4 dk comel dur dio. Kaslari acmak icin.
Eskiden normal dogum hep bu yuzden cok der. Bizim yoga hocasida demisti. Sabah kalkar kalkmaz. Yere comelin iyicee kaslarinizi acin dioduu. Bak sende google a yoga hareketleri yaz. Onlari yap canim. Cok faydalii. Ben onlar sayesinde bu kadar hareketliyimm. Yoksa kas agrisindan duramamn

Kizz ben o havadan yapma isini bi turlu beceremedimm. Oyle ustume gelecek gibi oluo. O konuda cok beceriksizimm sanirim erkeklerin ne rahat yaaa

Benos yine indirimli urunleri kapmiss gule gule kullan canim.

burda alıştım kızzz hepsi erkek pissss mecbur kalınca giriyorum

kızlar ne duydummm bi asit varmış vajina girişinde o asit spermin girip yaşamasına engelmiş bende ondanmı var yoksammm

burda alıştım kızzz hepsi erkek pissss mecbur kalınca giriyorum

kızlar ne duydummm bi asit varmış vajina girişinde o asit spermin girip yaşamasına engelmiş bende ondanmı var yoksammm
Kizz nerden duyuyisun bole seylerii. Hem olsada senin asilama olacak. Sposlar hicbi yere takilip oyalanmayacak. Direk hedefe ulasacakkkk

Kizz nerden duyuyisun bole seylerii. Hem olsada senin asilama olacak. Sposlar hicbi yere takilip oyalanmayacak. Direk hedefe ulasacakkkk

Sosii siz isim dusundunmuz muu minik sehzadeyee
Kac gundur soracam unutuorum hep.

kız topik topik geziyommm e iyi işte o engeldi aşılamada aşıyolar bi umut diye zaten keyifle söledim
benimde içime güzel şeyler doğuyorrrrr bi taşla iki kuş gibii

aa evetttt sosyalimmm muhakkak düşünmüştür yaa

benoşşş bidaha arasanaaaa
facede mesajı görmemiş whatsapada girmemiş hiç ya sessizde tel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…