Ağlayakta gözden mi olak???

Aysem bunu benden istemeye kimsenin hakki yokki ama kp olse tamam ammennah koyulur kv kirilmasin diye ama banada cok gereksiz geliyor dur bakalim sonuc ne olacak hep birlikte gorecegiz
Bu arada fatmaesranin hamileligi senden once miydi sonra mi:26:

Aysem bunu benden istemeye kimsenin hakki yokki ama kp olse tamam ammennah koyulur kv kirilmasin diye ama banada cok gereksiz geliyor dur bakalim sonuc ne olacak hep birlikte gorecegiz
Bu arada fatmaesranin hamileligi senden once miydi sonra mi:26:

Aramizda 10 gun vardi galiba cnm. Ben ondan ondeyim.
Oda bidaha hic gelmedii:26:

Bence o isim konmayacakk.

Benosla fundos iyi eglencelerrrrr

Aman hayirlisiyla bi dogsunda isim konusu kolay canim
Ben onu senden onde saniyordum dogum yapabilme ihtimalini dusundumde demek ki yanilmisim
Leke olayi bende cok 7. Aydan sonra gecer diyorlar ama bekleyip gorecegiz artik

Kizlarr hastaneye gittim geldim 14 undede dogum yok hic sancim yok bebek cok hareketli kalp atislari 190 i gordu hareketli diye fazla onemsemedi cati muayenesinden de vazgecti biraz daha bekleyelim dedi
kafasi 40 haftasini tamamlamis cook zor ama denicez dedi normal dogumu
bu arada ben idrarimi tutamiyorum lup lup kaciyo umarim o idrar degildir suyumdur ama su olsa birden bosaliyomus diye biliyorum oylemidir ki benimki az az geliyo arada

Lizim bencede o idrardir bebek bayagi buyudugu icin mesaneye yer birakmiyor hem dr suyunun azaldigini falan soylerdi oyle bi sey olsa :26:
Hakkina hayirlisi lizimim Rabbim bi avazda kurtarsin seni

Lizoo en iyisini yapmissin. Bak bebiste sorunda yokmus bekle sonuna kadarr.
Bu arada bende arada idrar kaciriyorum. Hele geceleri wc ye zor kosuyorum. O su degil yanii

Simdi 2 hafta bekleyeceksin yaniii. Sonra sanci gelmezse sezaryana alacak dimi

Sosi benim lekeler gecmediii. Benek benek kahv er engi olduu. Dogumdan sonra gecer dedi annem.

Kizlar bez koydum suyun devami geldi pantolonumu islatti beze baktim tuyler var doktoru aradik gelin dedi biz hastaneye gidiyoruz dua edin nolur

Lizimmm hakkında hayırlısı olsun canım.. Rabbim bi avazda doğurmanı nasip etsin inşAllah..

Kızlarrr işlem tamam
Anam fındık ne şekr öle.. Bizim evin o tarafta inip bizim için aşağı gelmiş deseydi ben yukarı çıkardım

Beni Arıyo nerdesin diye bende tarif ediyorum göZümün önünde göremedim eşim söyledi çok komikti

Çok kalamadım eşim beklemeyi hiç sevmiyo gıcık ediyo beni ev kaçıyomuş gibi davrandığından kısa sürdü bana kalsa ben oruç oruç bile gezerdim
Eşimde sonradan sıcak biriymiş diyo
Resimde çekindik ama çok çirkinim ben

Kizlar bez koydum suyun devami geldi pantolonumu islatti beze baktim tuyler var doktoru aradik gelin dedi biz hastaneye gidiyoruz dua edin nolur

Aa canım benim inşAllah hadi bakalım belkide doğumdur.. Bizi habersiz bırakma.. Rabbim sağlıkla aldırsın kıcağına..
Ben hiç anlamam su falan olaylarından

Anamm suyun mu gelio kizz. Hadi bismillahh. Eget bu gelen suysaa en fazla 24 saat bekler doktorr.
Allah yardimcin olsun canim. Tum dualarimiz seninlee.
O tuy kismini anlayamadim yaa niye oyle oldukii..

Benoss sonundaa helal olsun valla.
Kiz erkeklerle bi is yapilmazki benimkide oylee.
Aa fotoyu istioz amaaa. Ins a koy bekliommm benoo

Aysem insan bir an once kucagina almak istiyor degil mi bide su sikintili durumdan kurtulmak Kolay gelsin bu arada
Kiz lizonun ki gercekten suymus yaa anammm ulas bebek mi geliyor acaba:18: biraz sonra yasin okuyacagim senin icinde okurum lizom dualarimdasin
Ohh brr benoss sonunda kavustunuz birbirinize bazen benimkide oyle yapar sinir eder beni

Evet cnm sikinti her gecen gun biraz daha artiyor. Birde bugun kukumun ustu agridi hep kramp girdi arada. O zaman hic kipirdayamadim. Kafasini kanala mi sokmaya calisio nedirr
Allah kabul etsin sosyalimm. Bende dun cektigim tesbihleri yelize yollamistimm. Simdide lizoya yollayacam. Su anda ikisininde duaya cok ihtiyaclari var

Ee ne konustunuz benooo.anlatsanaa
Findik naptiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…