Anamm suyun mu gelio kizz. Hadi bismillahh. Eget bu gelen suysaa en fazla 24 saat bekler doktorr.
Allah yardimcin olsun canim. Tum dualarimiz seninlee.
O tuy kismini anlayamadim yaa niye oyle oldukii..
Benoss sonundaa helal olsun valla.
Kiz erkeklerle bi is yapilmazki benimkide oylee.
Aa fotoyu istioz amaaa. Ins a koy bekliommm benoo
Aysem insan bir an once kucagina almak istiyor degil mi bide su sikintili durumdan kurtulmakKolay gelsin bu arada
Kiz lizonun ki gercekten suymus yaa anammm ulas bebek mi geliyor acaba:18: biraz sonra yasin okuyacagim senin icinde okurum lizom dualarimdasin
Ohh brr benoss sonunda kavustunuz birbirinizebazen benimkide oyle yapar sinir eder beni
Sagolunn canlarimmmEkledim resim kızlar
Eşlerin tuhaf halleri hayır öle yapınca amaç ne ne eksildi aha geldi eve yattı
Ayşemm son zamanlar zor tabii Allah hepinizin yardımcısı olsun inşAllah..
Bayaa esmer geldi gözüme anlattığı kadar varmış dedim oda kızardım ondan dedi.. Bana zayıf olduğumu söyledi fındık ama bana görede fında daha iyi ben çok zayıfım çünkü
İnşAllah görüşirüz falan dedik.. Eşimde vedalaşırken görüşürüz diyo
Bu kadar oda gülüyodu hep bende
Yatirdilar beni hastaneye 1.5 cm acilmam varmis inanamiyorum doguruyorumm
Kendi sancim yeni gelmeye basladi belden ama nst de gozukmuyo sabahi bulabilirmis dogum
Ayyne guzel olmus yaabazen bende hayal ediyorum hep beraber bir yerde bulustugumuzu cok guzel olurdu bence
Sagolunn canlarimmm
Kiz ikinizde ne hos cikmissinizz.masallahh
Ne guzel oldu bakk. Simdi bi kerede 4 lu bulusma ayarlayin. Bu is tamamdirr
Esinde cok komik yaa
Vala bende yaninizda olmayi cok isterdimmm
Fundoss yanmiss bayaaaa.
Ahh benosumm ne guzelsin zapzayiff bende oyle olmak istiorumm
Evet benosum sanci geldikce acilim oluyo. En az 7 cm e ihtiyaci var.dogumun baslamasi icin. 4-5 cm kendi sancisiyla acilimi olsa sonrasini suni sanciyla hallederler zaten. Allahim yardimcisi olsunnn. Ilk bebegimiz hayirlisiyla gelsin insallah..İnşAllah sosyalim hepimizin bir araya geldiği günlerde olur bakarsın..
Bizde seni görmek isterdik ama oda olacak inşAllah..
Kızz sizde doğurunca olacaksınız zayıf az kaldı..
Aaa lizimm doğum mu ayy ilk bebeğimizi alıyruz demek çok heyecanlı.. Rabbim yardımcın olsun.. Sabahı buldurmadan bi avazda nasip etsin.. Şimdi maa aile ne heyecanla seni bekliyodur kim bilir dualarımız seninle canım..
Sancıyla mı şimdi açılma çoğalıyo bana diyin bi hele
Suni sancı vermeden olur inşAllah.. İyi haberlerle gelmesini diliyorım
Topicimizin ilk bebegi nazlisi
Evet benosum sanci geldikce acilim oluyo. En az 7 cm e ihtiyaci var.dogumun baslamasi icin. 4-5 cm kendi sancisiyla acilimi olsa sonrasini suni sanciyla hallederler zaten. Allahim yardimcisi olsunnn. Ilk bebegimiz hayirlisiyla gelsin insallah..
Lizooooo
ayy çok duygulandım yaaa
allah yardımcın olsun canım benimmm tüm kalbimle dualarım seninle
adımızı unutma olurmu
ulaşımız geliyooo
foto çok hoşşşanam ne terledimm koş kış tişört atlet su içinde kaldı içeride klimalıbi kötü oldumm karnım ağrıyo
benoşş eşin nasılsınız dediya ben iyiyim sen dedimmağız alışkanlığı çok utandımmm sonra
hatunda selviboy ince narinvücut maşallah valla adam kıskanmasında napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?