Ağlayakta gözden mi olak???

Seninkinide Allah kabul etsin aysem
Son zamanlara dogru agri yapiyormus bende okumustum senin ki gelecek belli artik bu yola bas koydu nede olsa

Ekledim resim kızlar

Eşlerin tuhaf halleri hayır öle yapınca amaç ne ne eksildi aha geldi eve yattı

Ayşemm son zamanlar zor tabii Allah hepinizin yardımcısı olsun inşAllah..

Bayaa esmer geldi gözüme anlattığı kadar varmış dedim oda kızardım ondan dedi.. Bana zayıf olduğumu söyledi fındık ama bana görede fında daha iyi ben çok zayıfım çünkü
İnşAllah görüşirüz falan dedik.. Eşimde vedalaşırken görüşürüz diyo
Bu kadar oda gülüyodu hep bende

Ayyne guzel olmus yaa bazen bende hayal ediyorum hep beraber bir yerde bulustugumuzu cok guzel olurdu bence

Sagolunn canlarimmm
Kiz ikinizde ne hos cikmissinizz.masallahh
Ne guzel oldu bakk. Simdi bi kerede 4 lu bulusma ayarlayin. Bu is tamamdirr
Esinde cok komik yaa
Vala bende yaninizda olmayi cok isterdimmm
Fundoss yanmiss bayaaaa.
Ahh benosumm ne guzelsin zapzayiff bende oyle olmak istiorumm

Yatirdilar beni hastaneye 1.5 cm acilmam varmis inanamiyorum doguruyorumm

Lizoooo ayyy cok heyecanliii canim benimm insallah dogurdum diyen mesajlarinida okuruz sancin var mi kizz

Ayy lizoo beni heyecan basti kizz. Allah yardimcin olsunn. Bak ne guzel mubarek gunlerde doguracaksin. Senin icin dua ediyorumm. Sende kendini rahatlat. Allahin izniyle bebisin sagsalim gelecek..

Bu arada suni sanci verilecek sana sanirim. Bi igne varmus. Suni sancinin agrisini azaltiyomus. Istersen bi doktoruna sor canim.

Kendi sancim yeni gelmeye basladi belden ama nst de gozukmuyo sabahi bulabilirmis dogum

Ayyne guzel olmus yaa bazen bende hayal ediyorum hep beraber bir yerde bulustugumuzu cok guzel olurdu bence

İnşAllah sosyalim hepimizin bir araya geldiği günlerde olur bakarsın..

Bizde seni görmek isterdik ama oda olacak inşAllah..
Kızz sizde doğurunca olacaksınız zayıf az kaldı..

Aaa lizimm doğum mu ayy ilk bebeğimizi alıyruz demek çok heyecanlı.. Rabbim yardımcın olsun.. Sabahı buldurmadan bi avazda nasip etsin.. Şimdi maa aile ne heyecanla seni bekliyodur kim bilir dualarımız seninle canım..

Sancıyla mı şimdi açılma çoğalıyo bana diyin bi hele

Evet benosum sanci geldikce acilim oluyo. En az 7 cm e ihtiyaci var.dogumun baslamasi icin. 4-5 cm kendi sancisiyla acilimi olsa sonrasini suni sanciyla hallederler zaten. Allahim yardimcisi olsunnn. Ilk bebegimiz hayirlisiyla gelsin insallah..

Suni sancı vermeden olur inşAllah.. İyi haberlerle gelmesini diliyorım

Lizooooo
ayy çok duygulandım yaaa
allah yardımcın olsun canım benimmm tüm kalbimle dualarım seninle
adımızı unutma olurmu
ulaşımız geliyooo

foto çok hoşşş anam ne terledimm koş kış tişört atlet su içinde kaldı içeride klimalıbi kötü oldumm karnım ağrıyo
benoşş eşin nasılsınız dediya ben iyiyim sen dedimm ağız alışkanlığı çok utandımmm sonra
hatunda selviboy ince narinvücut maşallah valla adam kıskanmasında napsın

Ayşemm ömerin fotoda kafa aşağıda bak her an seninde haberini alabiliriz ayy nasııl güzelsiniz yaa lizoma bak hemen haber veriyo canım benim yaa

Yelo napıyo acaba

Evet benosum sanci geldikce acilim oluyo. En az 7 cm e ihtiyaci var.dogumun baslamasi icin. 4-5 cm kendi sancisiyla acilimi olsa sonrasini suni sanciyla hallederler zaten. Allahim yardimcisi olsunnn. Ilk bebegimiz hayirlisiyla gelsin insallah..

Anam buda pekbiliyoherşeyii çok şanslıyız valla benim doğuma sende gir kızzz

kizz ne aglionn erkekimizz gelioo

kizz o banada oluo agiz aliskanligi iste. neyse guzel bi bulusma olduuu. birbirinizi ilk gordugunuzde ne hissettiniz. kac ay yuzumuzu gormeden muhabbet edioruzz. insan bi tuhaf olur dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…