Lizooooo
ayy çok duygulandım yaaa
allah yardımcın olsun canım benimmm tüm kalbimle dualarım seninle
adımızı unutma olurmu
ulaşımız geliyooo
foto çok hoşşşanam ne terledimm koş kış tişört atlet su içinde kaldı içeride klimalıbi kötü oldumm karnım ağrıyo
benoşş eşin nasılsınız dediya ben iyiyim sen dedimmağız alışkanlığı çok utandımmm sonra
hatunda selviboy ince narinvücut maşallah valla adam kıskanmasında napsın
5cm oldu sanci cok fena5 dk da bir
Günaydın canım
6 cm ile sezeryana gtmiş canım. Sabh faceden yazdım şimdi cevap atmış. Gelmiş bebek
Hadii yaaa.hayirli ugurlu olsunnn. Ohh rahatladii lizooo
Yaa acilimida baya olmus tuhh. Demekki cocuk daha ilerlemedii. Neyse hayirlisiyla dogurdu yaa cok sukur. Darisi bizlere insallahh
Masallah yaa bebisii cok tatliiiAynen canım 3 saat öncesine kadr olmamış o kadar acıya rağmen olmadıysa zorlamakta bence doğru değil Allah korusun..
İnşAllah drısı hayırlısı ile sizlere.. Sağlıkla sıhhatle.. Bebeği pek tatlı maşallah.. Topiğimizin ilk sıpası oldu maşallah.. Abi oldu ayrıca
doğdumuuuuuuunerde bebişşşşş
yaaaa çok güzel bişey bu o kadar mutluyum ki şuan ilk bebeğimiz geldi, lizom gözünüz aydın canım arkadaşım Allah sizlere bağışlasın sağlıkla büyüsün.
Bu arada bayıldım ulaşımıza yaaa maşallah Allahım nazarlardan korusun o nasıl bi güzelliktirrrr maşallaaah sanaaa
lizom yaaa varya bitanesin hemen durumu haber verdin ve bebişini bile bizle resmini paylaştın valla helal olsun kız
dün gece bende yazmıştım kızlar hemen döndü anlattı noldunu
Gunaydin aysemmm darisi basinaa
Evet sıra sende ayşemmm çok kısa bi süre sonra seninde güzel haberini alacaz ömerimizi sevecezzz
sonrada sosyalimizin oğluuuu ayy hep oğlann bi fatma kız :26:
dün fatmayı sölemişsiniz onunki kız ama onu zor görürüz artık kız facede selamı bile almıyor silmeyi düşünüyorum ben onu
rahatsızlık veriyoruz galiba eşi ile sorun oluyodur sanırım yoksa o öle yapmazdı biliyorum..
lizim anbean gelişmeleri haberdar etti yaaa kuzum benimm aklı hep bizdeymiş gece bile isminizi sölicem mutlaka dedi sağolsun
ne güzel paylaşımlar bunlar birbirimiz için sevinip üzülüyoruz
yelizimde bi girip anlatsaydı gelişmeleri inşallah iyidir :26:
lizom ayşem sosyalim benoş yelizim twinimiyiki varsınız
Oyyy fundammm canim insallahh sonrada sizinkilerin haberini alacaz kizzz
Mutluluklar paylastikca cogaliyoo,herkes birbirini dusunuo ne guzell,Allah bozmasin bu dostlugumuzuu
Herkes en zor durumunda bile buraya haber vermeye calisiyo yaa. Iste birilerine deger veriyosan her sekilde onun yaninda oluosun
Sizde iyiki varsiniz hepinizin yeri ayri bendeee
Fundam,sosyalm,benosum,yelizim,twinim ve tatli annemiz lizomm
Valla arada girip sitem edenler kusura bakmasinlarr.. bi zaman sonra isimlerinizi hatirlayamiorumm..
Evett canimmm. Yengec erkegimiz geldiiilizo anne artık ay kulağa ne hoş geliyo kızzz
kız kurtuldu yaaa çok şükür
yaaa biçok şeyi aynı gün yaşadıkkk
ben ilk iğnemi vuruldumyelo ameliyat oldu lizo anne oldu çok özel bigündü dün
kızlar benim içim kıpır kıpır yaaaa ctesi belli olcak tamam gelişme ama bu iş olcak gibi hissediyorum bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?