Ağlayakta gözden mi olak???

Kıızzz deme öle kıskanmasın..
Sende gayet iyisin.. Ben hep demişimdir bacakları kalın kişileri çok beğenirim diye.. Benim ki çırpı

Lizimmm naptı acaba?
Facede de bi paylaşım olmamış kardeşi etiketlerdi diye düşünüyodum dün yapmıştı.
Akşam uyuyakalmışım en son açılma artışmış doğum olmuştur galiba bu saate kadar çok merak içşndeyim..

Ayrıca yelizi de çok merak ediyorum
Bıgün geleydi hayırlı haberleri

Günaydın canım
6 cm ile sezeryana gtmiş canım. Sabh faceden yazdım şimdi cevap atmış. Gelmiş bebek

Günaydın canım
6 cm ile sezeryana gtmiş canım. Sabh faceden yazdım şimdi cevap atmış. Gelmiş bebek

Hadii yaaa.hayirli ugurlu olsunnn. Ohh rahatladii lizooo
Yaa acilimida baya olmus tuhh. Demekki cocuk daha ilerlemedii. Neyse hayirlisiyla dogurdu yaa cok sukur. Darisi bizlere insallahh

Hadii yaaa.hayirli ugurlu olsunnn. Ohh rahatladii lizooo
Yaa acilimida baya olmus tuhh. Demekki cocuk daha ilerlemedii. Neyse hayirlisiyla dogurdu yaa cok sukur. Darisi bizlere insallahh

Aynen canım 3 saat öncesine kadr olmamış o kadar acıya rağmen olmadıysa zorlamakta bence doğru değil Allah korusun..

İnşAllah drısı hayırlısı ile sizlere.. Sağlıkla sıhhatle.. Bebeği pek tatlı maşallah.. Topiğimizin ilk sıpası oldu maşallah.. Abi oldu ayrıca

Masallah yaa bebisii cok tatliii evet abimiz geldi hayirlisiylaaa.

Amin benayimmm. O gunleride gormek kismet olur insallahh

yaaaa çok güzel bişey bu o kadar mutluyum ki şuan ilk bebeğimiz geldi, lizom gözünüz aydın canım arkadaşım Allah sizlere bağışlasın sağlıkla büyüsün.
Bu arada bayıldım ulaşımıza yaaa maşallah Allahım nazarlardan korusun o nasıl bi güzelliktirrrr maşallaaah sanaaa

lizom yaaa varya bitanesin hemen durumu haber verdin ve bebişini bile bizle resmini paylaştın valla helal olsun kız
dün gece bende yazmıştım kızlar hemen döndü anlattı noldunu

Oooo bebis mi gelmisss omru uzun bahti acik olsun insallah darisi yum bekleyenlerin basina
Dun gece okudugum da 5 cm aciklik olmus yazmisti ben normal gelir sandim ama demek ki sezeryana almislar hayirlisi olsun
Benayim bu arada mesaj atmissin cok sagol ama benim tel eski oldugu icin gelmedi kuzum

Evet Allah razi olsun kizdan hemen haber verdii bizi merakta birakmadiii

Tosuncuguda cok tatlii masallah.. Allah anali babali buyutsun. Simdi ustunden oyle bi yuk kalkti kii

Sosyalim,fundM sizlerede gunaydinn

Yelonunda iyi oldugunu duysaydik icimiz tam rahatlayacak..

Evet sıra sende ayşemmm çok kısa bi süre sonra seninde güzel haberini alacaz ömerimizi sevecezzz

sonrada sosyalimizin oğluuuu ayy hep oğlann bi fatma kız :26:
dün fatmayı sölemişsiniz onunki kız ama onu zor görürüz artık kız facede selamı bile almıyor silmeyi düşünüyorum ben onu
rahatsızlık veriyoruz galiba eşi ile sorun oluyodur sanırım yoksa o öle yapmazdı biliyorum..

lizim anbean gelişmeleri haberdar etti yaaa kuzum benimm aklı hep bizdeymiş gece bile isminizi sölicem mutlaka dedi sağolsun
ne güzel paylaşımlar bunlar birbirimiz için sevinip üzülüyoruz
yelizimde bi girip anlatsaydı gelişmeleri inşallah iyidir :26:

lizom ayşem sosyalim benoş yelizim twinim iyiki varsınız

Oyyy fundammm canim insallahh sonrada sizinkilerin haberini alacaz kizzz
Mutluluklar paylastikca cogaliyoo,herkes birbirini dusunuo ne guzell,Allah bozmasin bu dostlugumuzuu
Herkes en zor durumunda bile buraya haber vermeye calisiyo yaa. Iste birilerine deger veriyosan her sekilde onun yaninda oluosun
Sizde iyiki varsiniz hepinizin yeri ayri bendeee
Fundam,sosyalm,benosum,yelizim,twinim ve tatli annemiz lizomm
Valla arada girip sitem edenler kusura bakmasinlarr.. bi zaman sonra isimlerinizi hatirlayamiorumm..

lizo anne artık ay kulağa ne hoş geliyo kızzz
kız kurtuldu yaaa çok şükür
yaaa biçok şeyi aynı gün yaşadıkkk
ben ilk iğnemi vuruldum yelo ameliyat oldu lizo anne oldu çok özel bigündü dün

kızlar benim içim kıpır kıpır yaaaa ctesi belli olcak tamam gelişme ama bu iş olcak gibi hissediyorum bu defa

Evett canimmm. Yengec erkegimiz geldiii duygusal tosuncukk

Olacak insallah fundam. Sen kendini sikmaa. Simdi hayirli haber sirasi sende

Bebis kime benzio ya ben anneyede babayada benzetemedim pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…