Aysemm heyecanlandirma bizi :18: oruc oruc calismak zor tabii heled3 bu sicaklarda:26:
Kac dereceye ve programa attin bu onemli canim bi de yastiginnicinde ki malzemeye :26:
Benimkiler boncuk elyaf eskiden buyuk seket torbalari vardi hatirlar misin bilmem yastigin icini yani elyafi torbanin icine koyup yikiyorum sonra guneste kurutuyorum kuruyunca elimle aca aca yastik kilifinin icinevtekrar dolduruyorum
Adam okuzluk yapmiss ne olursa olsun karsisinda bi bayan varrr. Aman neyse dusunme artik fundam. Ne hali varsa gorsunm sen kibar adamlardan mal satin alevet yaa zor onada hak veriyorum ama daha ılımlı konuşabilirdi ben çünkü ricayla konuştum
eşinde kendini eve atmış iyi yapmış canım dinlensin adam biraz işte sorumluluk olması çok kötü en güzeli yetkili konumda olmayacan
yastığa bişey olmaz korkmaaa ben hep yaparımmis gibide kurur hava çok sıcak
ayşemmmm kız yoksa sendemiiii doğuracan eşinin olması iyi olmuş evde
bu paşa hep oralarda geziyo çıkmak istiyoo vallah
Bence seninkinin 1 haftasi daha varyani 18 haziran cuma diyorum oncesinde gelmez minnosun
40 derecede on yikamaya attim cnm. Benimkide elyaf ama boncuklusundan degil. Istikbalin hazir yastiklarindan. Mitilini cikarmadan attim. Insallah ici iyi kurur.
Annemde senin gibi yapiyor sosi ama ben usendim. Komple yastigi attim
Hee o iste kizz bizimkiler ona mitil diokızzzz suyun gelmesin çiş diyon yaaabencede senin var daha yaa
tamam benimkide aynındanbellonanın bişey olmazzz hemende kuruyorrrr mitil ne kızz üzerindeki ince şiltemi yoksa onla atıyom ben
Benayda okuyor ama yazamiyor garibim
Temmuz diyecektim pardon yanlis olmus
Nee 1 hafta miii. Ayy okuyunca bile heyecan bastii
20 si benim dogumgunum o gun gelse keske
Bu arada yastigi cikarttim bembeyaz olmus. Balkona attim aksama kadar kurur heralde. Hava cok sicak cunku.
çook heyecanlı gerçekten yaaaa lizo düne kadar geziyodu fıldır fıldır kız doğurdu yaaa görüyonuzmu hey gidi heyyy
20 smiiiiiiii eşimde 21 iiiya ondan çok seviyorum seni kızzzz gerçi 6 nızı çok seviyom zatide
kız keşke doğumgününde gelseee bende hep aşılamam 21 i olsa diyorum yaaa sanırım o kadar beklemicez ama ne güzel oluyyy
ee büyük sözü dinle diyoz4 yıllık tecrübeli bi evli avrat var
kııız ilk kezmi atıyon sen3 yıldır kokmuşşşş
Nasil yaptin ki igneyi kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?