Ağlayakta gözden mi olak???

Amin aysem
Fundos esiyle bizim yuzumuzden neden sorun yasasin ki fatma onu anlamiyorum hayir oyle olsa bile bi aciklamayi hak ediyorduk bence :26:
Dediginiz gibi Rabbim dostlugumuzu arkkadasligimizi bozmasin
Bi de yeliz gelseydi daha iyi olacaktik

Evett canimmm. Yengec erkegimiz geldiii duygusal tosuncukk

Olacak insallah fundam. Sen kendini sikmaa. Simdi hayirli haber sirasi sende

Bebis kime benzio ya ben anneyede babayada benzetemedim pek

yengeç erkeği iyidir lizo şanslııı oğluşu düşkün olcak ona
inşallah canım olmazsada takldiri ilahi

yaa çok net bi yüzü var yeni doğmuş gibi kırmızı minik buruşuk suratta değil maşallah
anneye benziyo benceee sanki

anacım ne bilim yazdım nasılsın bebiş nasıl hiç yazmıyorsun ama önemli değil sen iyi olda bebeğin iyi olsunda varsın yazma
buna rağmen yzmadı
biz ona bişey yapmadıkkiiii çokta severdi bizi

sağlık olsun ne diyim

Hakkina hayirlisi olsun artik ne yapalim fundosun kalan saglar bizimdir
Aysem senden rica etsem bebisin resmini mailime atar misin:26: benos sagolsun tele gondermis ama benim tel acmadi fotoyu

Canlarim benim
Lizom anne olmuş oyy maşallah ikisinede çok sevindim yaaa Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin maşallah

Cnlarim sosyalim yelizim fundosum Ayşem benosum

Yelizim nasıl oldu acep :26: ınss iyidr ..

Son düzenleme:
Hakkina hayirlisi olsun artik ne yapalim fundosun kalan saglar bizimdir
Aysem senden rica etsem bebisin resmini mailime atar misin:26: benos sagolsun tele gondermis ama benim tel acmadi fotoyu

ben durup durup bakıyorummmmmm mis kokusunu içime çekiyorum kızzzzz yaa maşallahh allah nazardan saklasınnn yani bayıldımmmm
hemen deniyorum sosemmm

Twinn sizin dr isiniz ne zaman kizz
Fundos yelonun telini senden alsak mesaj atsak acaba cok mu abes olur :26: gecmis olsun mesaji:26:

yaa canlarım denedim olmadı foto özel mesajdan yollanmıyor
denerim başka türlü sonra

ayy kızlar çok sinirliyim şuan ağlıycam sinirden bizim doğuda şantiyelerimiz var kereste hesabı yapıp çıkardım metrajı isticem adamdan ramazandan öncede aldım mal
nasıl bağırdı banaa yahu sizde hiçmi insaf yok oruçlu oruçlu yoruyosunuz beni gece hazırlarım ben senin malzemeni boşuna araç yollama
abicim sen bana mal ne zaman hazır olur de bende ödeme çıkarim tamam gece çalışıyosanda deki sabah hazır olur ne bu sinir diyorum
yahu ama çok oldunuz siz ben sizinle çalışmıycam dedi yeter yaaa
dedimki ben müşteriyim siz ne dediğinizin farkındamısınız şuan 2 bin tl lik mal alıyorum peyderpeyde alınan ürün sizde biliyosunuz inşaat işini bu işler böyle
nasıl sayıyor varyaaa dedim rahatsız ettim kusura bakmayın inşallah iflas edersiniz

Aman takilma sen fundos hic boyle seylere Allah islah etsin de gec keyfini bozma insallah iflas edersiniz ne kiz

Bugun herkesin kavga etme gunu anlasildii
Ramazan ayinda boyle seyler cok dogall.

Iyi demissin sende findik
Adam neye ugradigini sasirmistir

Benimkide biraz once eve geldi. Iste biriyle takismiss. Oruc kafasi iste. Birde hava cok sicak gunler uzun. Allahim calisanlarin yardimcisi olsun...

Yaa az once tam kukuma oyle bi agri girdiki 2-3 dk ya yakin surdu. Hic gecmeyecek sandim. Oyle kasildim kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…