Evett canimmm. Yengec erkegimiz geldiiiduygusal tosuncukk
Olacak insallah fundam. Sen kendini sikmaa. Simdi hayirli haber sirasi sende
Bebis kime benzio ya ben anneyede babayada benzetemedim pek
Sosimm faceden fotoyu alamadim benm yoksa atardim kiz. Fundos sen kaydedebildin mi resmi:26:Hakkina hayirlisi olsun artik ne yapalim fundosun kalan saglar bizimdir
Aysem senden rica etsem bebisin resmini mailime atar misin:26: benos sagolsun tele gondermis ama benim tel acmadi fotoyu
Ben faceden aldiniz sandim aysem neyse onemli degil artik saglik olsun
Hakkina hayirlisi olsun artik ne yapalim fundosun kalan saglar bizimdir
Aysem senden rica etsem bebisin resmini mailime atar misin:26: benos sagolsun tele gondermis ama benim tel acmadi fotoyu
ben durup durup bakıyorummmmmm mis kokusunu içime çekiyorum kızzzzzyaa maşallahh allah nazardan saklasınnn yani bayıldımmmm
hemen deniyorum sosemmm
Twinn sizin dr isiniz ne zaman kizz
Fundos yelonun telini senden alsak mesaj atsak acaba cok mu abes olur :26: gecmis olsun mesaji:26:
Bugun herkesin kavga etme gunu anlasildiiayy kızlar çok sinirliyim şuan ağlıycam sinirden bizim doğuda şantiyelerimiz var kereste hesabı yapıp çıkardım metrajı isticem adamdan ramazandan öncede aldım mal
nasıl bağırdı banaa yahu sizde hiçmi insaf yok oruçlu oruçlu yoruyosunuz beni gece hazırlarım ben senin malzemeni boşuna araç yollama
abicim sen bana mal ne zaman hazır olur de bende ödeme çıkarim tamam gece çalışıyosanda deki sabah hazır olur ne bu sinir diyorum
yahu ama çok oldunuz siz ben sizinle çalışmıycam dedi yeter yaaa
dedimki ben müşteriyim siz ne dediğinizin farkındamısınız şuan 2 bin tl lik mal alıyorum peyderpeyde alınan ürün sizde biliyosunuz inşaat işini bu işler böyle
nasıl sayıyor varyaaa dedim rahatsız ettim kusura bakmayın inşallah iflas edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?