Nasil yaptin ki igneyi kiz
Ahahahayok kiz bu 3. Yastigimm digerlerini az az kullandim. En son bunda rahat ettim. Ama tabi baya oldu bunuda yikamayali
Alemsinn fundamm yaaa,senin bu sicakliginnn cok guzelll
Kismet ama bence temmuzda gelmeyecekk. Daha bana 1 ay var kizz
Senin haberinide temmuz sonu agustos basi gibi aliriz insallahhhhh
Evt yaa benoss usenmio herkesi alinti yapio hemde teldenn:ne bu sabir kiz ben useniom ole. Bi tane yaziyi gozume kestiriorum ordan topluca sesleniorum herkese
Dr sana gostermedi mi fundoss. O kadar zor birsey olsa sana daha ayrintili anlatirdi ztn. Sen nettekilere bakip kafani karistirma.
Sosi sen igne konusunda tecrubelisin. Sen anlat su kizaa
Daha iyiyim odami degistirdik burada telin neti cekmiyor ameliyat zor gecmis fakat dr su anda cok iyiye gittigimi soyledi tuplerim kapatildi ama onun disinda cok fazla yapisiklik olmasi sorun yaratmis onlari temizlemisler simdi 4 gun yemek ve su yasako yuzden cok halsizim kafami kaldiramiyorum kizlara cok selan soyke opuyorum hepinizi diye yazmis
Oh iyi masallahhh bizdende cok selam soylee sosyalimm cok opuyoruz onu. Bir an once toparlasin. Aramiza gelsin insallahh. Cok ozledik onuDaha iyiyim odami degistirdik burada telin neti cekmiyor ameliyat zor gecmis fakat dr su anda cok iyiye gittigimi soyledi tuplerim kapatildi ama onun disinda cok fazla yapisiklik olmasi sorun yaratmis onlari temizlemisler simdi 4 gun yemek ve su yasako yuzden cok halsizim kafami kaldiramiyorum kizlara cok selan soyke opuyorum hepinizi diye yazmis
Lizonun dogum yaptigini bilmiyormus yeliz ben soyledim oda aklima gelmisti yazmis ben hastanedeyken dogum yapacagini
Oh iyi masallahhh bizdende cok selam soylee sosyalimm cok opuyoruz onu. Bir an once toparlasin. Aramiza gelsin insallahh. Cok ozledik onu
Fundos acaba sagklik ocaginda mi yaptirsan. Bizimde bilgimiz yokki bu konudaa.
Yaa kizlar bi yardimci olun bana. Yogurt ve tel sehriye ile corba yapicamn. Tarif vermek isteyen var mi
Yok yok rahat rahat paylasimlarini yap senyok tamamdiğer topikteki kızlarda benim gibiymiş ama nurtopu gibi yumları olmuş rahat olmam gerekmiş aynı şeyleri yaşamışlar
yanlış anlamayın aşılama konusu malum paylaşım yapıyorum başka yerlerde
hemennnn :102:
yoğurt yumurta ve unu çırp su koy çırparak kaynat ocakta tuz ekle kaynayınca şehriyeyi at
pişmeye yakın t.yağı ile nane yak dök
Fundos kisa mesaj diye bisey var istersen yelizle oradan mesajlasabilirsin
Aysem bende fundosun dedigi gibi yap diyecektim ama arpa sehriye daha cok yakisiyor o corbaya
Gec dollenme olmus canim 2 gun sonra tekrar baktir betahcg ye 2 kat artis olmussa yani 300 lerde bi deger cikmissa 2 hafta sonra keseni gormeye gidebilirsin dr a tebrikler hamilesinselam kızlar herkese sordum size de sorayım dün adetimin gecikmesinin 4. günü kan testi sonucum 155 sizce normal mi ? artış olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?