Ağlayakta gözden mi olak???

Nasil yaptin ki igneyi kiz

doktor dozu ayarlamıştı zaten sapladım epey bi basılı tuttum sonra çıkardım iğne yamulmuştu hemen çıkarıp attım yeni iğne taktım dozuda ayarladım 0 a gelmişti çünkü
attım geri dolaba akşam yeniden yapmak için sabırsızlanıyorum
ya ben doz olayına bakmadım ölçülü yer varyaa orda değer düşüyor değilmiii 450 lik yaa şimdi 375 e mi düştü hiç bakmadım o kısmı çözemedim ki

Nasil yaptigini bi anlatsana soyleyecemde aysem yalniz benim ki farkli olabilir asilama ignesi nasil yapiliyor bilmiyorum:26:

Dr sana gostermedi mi fundoss. O kadar zor birsey olsa sana daha ayrintili anlatirdi ztn. Sen nettekilere bakip kafani karistirma.

Sosi sen igne konusunda tecrubelisin. Sen anlat su kizaa

kızzzzz haberimi kesin alacaksınız temmuz sonuuu
ama sonuç ne olur bilmiyoz hayırlısı belki çifter gelir kızzz

he yawww bend etablette yapamıyorum burda relaksss

yaa gösterdi hatta ben bu konularda paniğim ya gözümdeki korkuyu anlayıp sağlık ocağına git kendin yapma dedi gülerek
dedim göbeğimin neresine göstererek şuraya burayaaa diyo rastgele yani

şu gri içerde bişey varyaa onun önü boş gibi geliyo bana sıvı yok gibi
geldimi foto koydum ama

Daha iyiyim odami degistirdik burada telin neti cekmiyor ameliyat zor gecmis fakat dr su anda cok iyiye gittigimi soyledi tuplerim kapatildi ama onun disinda cok fazla yapisiklik olmasi sorun yaratmis onlari temizlemisler simdi 4 gun yemek ve su yasako yuzden cok halsizim kafami kaldiramiyorum kizlara cok selan soyke opuyorum hepinizi diye yazmis

Daha iyiyim odami degistirdik burada telin neti cekmiyor ameliyat zor gecmis fakat dr su anda cok iyiye gittigimi soyledi tuplerim kapatildi ama onun disinda cok fazla yapisiklik olmasi sorun yaratmis onlari temizlemisler simdi 4 gun yemek ve su yasako yuzden cok halsizim kafami kaldiramiyorum kizlara cok selan soyke opuyorum hepinizi diye yazmis

oyyy canım benimmmm
o iyi olsunda bekleriz biz
dr. da iyi olduğunu sölemişşş
çabuk gel yelom fırça atmanı bile özledimmm

evlimutluu nerdesin seeen hamileyim deeee ayyy aşılama sonucunu bildircektin ( yarım aşılama )

Lizonun dogum yaptigini bilmiyormus yeliz ben soyledim oda aklima gelmisti yazmis ben hastanedeyken dogum yapacagini

Oh iyi masallahhh bizdende cok selam soylee sosyalimm cok opuyoruz onu. Bir an once toparlasin. Aramiza gelsin insallahh. Cok ozledik onu

Fundos acaba sagklik ocaginda mi yaptirsan. Bizimde bilgimiz yokki bu konudaa.

Lizonun dogum yaptigini bilmiyormus yeliz ben soyledim oda aklima gelmisti yazmis ben hastanedeyken dogum yapacagini

ben faceden yazmıştım görmedi demek net yok diyeeee telden ulaşmıyom nedense hala elinde değildir die
ne sevinmiştir haa lizoya

Oh iyi masallahhh bizdende cok selam soylee sosyalimm cok opuyoruz onu. Bir an once toparlasin. Aramiza gelsin insallahh. Cok ozledik onu

Fundos acaba sagklik ocaginda mi yaptirsan. Bizimde bilgimiz yokki bu konudaa.

yok tamam diğer topikteki kızlarda benim gibiymiş ama nurtopu gibi yumları olmuş rahat olmam gerekmiş aynı şeyleri yaşamışlar
yanlış anlamayın aşılama konusu malum paylaşım yapıyorum başka yerlerde

Yaa kizlar bi yardimci olun bana. Yogurt ve tel sehriye ile corba yapicamn. Tarif vermek isteyen var mi

hemennnn :102:
yoğurt yumurta ve unu çırp su koy çırparak kaynat ocakta tuz ekle kaynayınca şehriyeyi at
pişmeye yakın t.yağı ile nane yak dök

Yok yok rahat rahat paylasimlarini yap sen seni bilioz bizz findikk
Baska topiklerde gezip evini unutmazsinnn. Oyle yapanlarr tarih olduu bilirsin dostumm

hemennnn :102:
yoğurt yumurta ve unu çırp su koy çırparak kaynat ocakta tuz ekle kaynayınca şehriyeyi at
pişmeye yakın t.yağı ile nane yak dök

:102: ya bu cok tatliiii

4 yillik avratt hemen yazdi bakk eyvallah gozumsunn
Kiz olcude ver banaa. Ne kadar yogurt kac yumurta kac kasik un

Fundos kisa mesaj diye bisey var istersen yelizle oradan mesajlasabilirsin
Aysem bende fundosun dedigi gibi yap diyecektim ama arpa sehriye daha cok yakisiyor o corbaya

selam kızlar herkese sordum size de sorayım dün adetimin gecikmesinin 4. günü kan testi sonucum 155 sizce normal mi ? artış olur mu ?

selam kızlar herkese sordum size de sorayım dün adetimin gecikmesinin 4. günü kan testi sonucum 155 sizce normal mi ? artış olur mu ?
Gec dollenme olmus canim 2 gun sonra tekrar baktir betahcg ye 2 kat artis olmussa yani 300 lerde bi deger cikmissa 2 hafta sonra keseni gormeye gidebilirsin dr a tebrikler hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…