Ağlayakta gözden mi olak???

Yürüyüş yaptık ter içindeyim duşa giriyorum aletleride kullandım yarına ağrıycak kesin heryerim
Herkeşler nirdee

haa o zaman yanılmamışım bu arada çok güzelsiniz twin hanım Allah sahibinize bağışlasın

lizoooooooooo
Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyide nasip etsinn canım benimmm
Canlar Merhaba şimdi vialand deyiz bnmki eğlence merkezine girdi ben girmedim hiç bana göre değil
Teşekkür ederim cnm bnm o senin güzelliğin

İkiz gibisinizz diceektim tamdaaa kii jlesiniz yaa kızz aynııı
çook göüzelsinizzzzz

Kuzum aslında çok benzemiyoz ya

Sağol cnm yaa topikcene güzeliz maşallah bizim minikler olduğunda hepimz paylasirz kesin onlarda güzel olcek

Kizlar cok sukur hersey yolunda 10 saat sanci cekince sutumde hemencik geldi. Ben o sancilarla inim inim inlerken tabikide hicbirinizi unutmadimm
Maşallah kuzum a güzel annemiz

Ayşem yarın Üsküdar a geçiyoruz cnm belkim grs hee

Vialandmııı annemlerin oraaa
Kızzz o korkunç şeye binmed dimiii:18:
kız bebişe hiç hayır diyememmm gelsinnn

sosimm duş aldım kendime geldimmm

Twi kardeşin burdamı oturuyorr

Vialandmııı annemlerin oraaa
Kızzz o korkunç şeye binmed dimiii:18:
kız bebişe hiç hayır diyememmm gelsinnn

sosimm duş aldım kendime geldimmm

Twi kardeşin burdamı oturuyorr

Kuzum yok ya ne binmesi içeri Bile girmedim benimki girdi ben sevmiyomm öyle şeyleri canımızı sokakta mi bulduk
Kuzum kardeşim de d.bakirda oturuyo. .İstanbul yasanilacak yer değil ya sadece geziceksin.. Allah yardimcnz olsun valla..

Kizlar cok sukur hersey yolunda 10 saat sanci cekince sutumde hemencik geldi. Ben o sancilarla inim inim inlerken tabikide hicbirinizi unutmadimm

Anaaammm annemiz gelmiş yaa
Canım tekrardan Allah analı babalı büyütsün.. Maşallah sıpana..
Vee Allah razı olsun canım benim o anda bile unutmamışsın ya çok saol..

Kız evet kime sorsam erke k valla bizimki kız olsun fundosum un benim kız benoş l yelizin erkek diyorum ben

Kız isteyene erkek derler erkek isteyene kız hiç yakıştıramadım

Şaka bi yana olsunda sağlıklı canım ister kız olsun ister erkek..

Ben olsam girerdim vialanda tüm oyuncaklarada binerdim tam bana göre helede tren

Kuzum içimden geçeni söyledim valla Tmm senin ikiz olsun Bi kız bi erkek ..
Kuzum ya şimdi pişman oldum keşke girseydim yaa trene binmezdim yine çok acaip korkunç bişey yaa

Kuzum içimden geçeni söyledim valla Tmm senin ikiz olsun Bi kız bi erkek ..
Kuzum ya şimdi pişman oldum keşke girseydim yaa trene binmezdim yine çok acaip korkunç bişey yaa
İkiz zor ama olursa da hayır demem

Bencede hata yapmışsın
Çok merak ediyorum nasıl bi yer diye inşAllah gideriz ağustos yada eylülde

Ben severim ekşını

Bizde dışarı çıktıydık arkadaş aradı tatlı yemeye hidelim diye saolsun gelip aldılar dışarı çıktık mutlu oldum

Akşamları pek dışarı çıkan birileri olmadığımızdan iyi oldu..
Ama bi kez daha anladımki araba şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…