İsabet olmuş bende bela istemem başıma, keşke hiç davet etmeseydin yada kabul etmeseydim bende..
aman diyim buranın dışında yanaşma bana twiterdanda silebilirsin
yeloo demek öle vayyy gergin vayyyy bende sana öle dicemmmm
nassın iyisin inşallah yavrummm
taze annemiz napıyo acabaaa miniğiyle
sosemm ayşemm benoşum twinimm
Gece sicaktan uyuyamadim benayim sabahta alt kat tasiniyormus arabayi on tarafa cekin diye zile alacakli gibi saldirinca uyanmak zorunda kaldim
Aksama iftarda ne yapacaksin desem cok mu merakli gorunmus olurum acabakolay gelsin bu arada
Ahh canim benim neler olmus oyle. Esinde babalik psikolojisinde ama ablaninda kotu bi niyeti yokki. O simdi yegenini gozunden sakinirSagolun kizlar evdeyiz kakasini yapmasini bekliyoruz
spiral degil benosum spinal anestezi
hersey o kadar ustuste geliyoki sabahtan beri agliyorum esim gece ablamin surekli gelip bebegi kucagindan almasina kizdi ben cocugumu kucagima alamicakmiyim her agladiginda gelip alacakmi boyle boylr ogrenicem yarin eve gidicez diye uzun uzun konustu ablamda duymus sabaha kadar aglamis. Annem agliyo onun kendi vermesi lazim kucagina eksik o bi yani buruk kotu niyetinden yaparmi diyo ben agliyorum icim parcalaniyo arada kaliyorum hemde psikolojim allak bullak oldu
sizede hep dert yaniyorum ama dokemiyorum icimdekileri kimseye
Aysem dikkat et kuzum o zaman biraz daha tatliyi falan kessenin icin zorcolacak ama dayanacaksin bi sure artik simdi bana soylemesi kolay geliyor tabii
Kizz fundos ne oldu
Bu arada benimkininde kafasi buyukminnosunn kafasini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?