Ağlayakta gözden mi olak???

Yok onda dur

Günaydın canlarımm

Lizimm çok geçmiş olsun.. Şimdi iyisinizdir inşAllah.. Panikleme düzelir herşey.. Spinal mi spiral mi neyse onun yan etkisi oluyımış duymuştum.. Birinin içindeki metaline karşı olmuş..

Yeliziimm seninde daha iyi olmana sevindim bi an önce daha çok şey yemen dileği ile..
Tüp bebek yerinde gelen çoktur gliba bide bebekte görüyon mu ?

Fundaa bugün heyecanla senden gelecek haberleri bekliyo olacağız.. İyi haberlerle gel inşAllah

Ayşemm bakalım sana napcaklar çatı için ömer paşanın şekli ne merak ediyorum anlattıklarından ötürü sende güzel hanerlerle gel inşAllah..

Sosiim sen napıyın kız

Twinde geziyodur zaten.

Benimde bıgün misafirlerim var iftara

Gece sicaktan uyuyamadim benayim sabahta alt kat tasiniyormus arabayi on tarafa cekin diye zile alacakli gibi saldirinca uyanmak zorunda kaldim
Aksama iftarda ne yapacaksin desem cok mu merakli gorunmus olurum acaba kolay gelsin bu arada

Gece sicaktan uyuyamadim benayim sabahta alt kat tasiniyormus arabayi on tarafa cekin diye zile alacakli gibi saldirinca uyanmak zorunda kaldim
Aksama iftarda ne yapacaksin desem cok mu merakli gorunmus olurum acaba kolay gelsin bu arada

Ne güzel bi uyanma şekli olmuş aferin onlara

Kız ben yazarımda yeliz aç ya üzülüyorum

Kizlar doktorun yanindan simdi ciktim.nst ye bagladilar beni. Cocugun kalp atislarini yarim saat dinleceklermis. Cok sukur bi sikintimiz yok ama biraz kafamiz buyukmus Kanala girmeye calisiyomus. O kukumun ustundeki agrilar ondanmis.
Cati muayenesini bu hafta yapmadi. Haftaya bakacakmis. Benden haberler bu kadar.

Benoss misafirin gelecekmis. Kolay gelsin sanaa. Menude ne var diye sormak istemiyorum

Sosii sanada gunaydin. Sizide gece uyandirmalari kotu olmus.

Sagolun kizlar evdeyiz kakasini yapmasini bekliyoruz
spiral degil benosum spinal anestezi
hersey o kadar ustuste geliyoki sabahtan beri agliyorum esim gece ablamin surekli gelip bebegi kucagindan almasina kizdi ben cocugumu kucagima alamicakmiyim her agladiginda gelip alacakmi boyle boylr ogrenicem yarin eve gidicez diye uzun uzun konustu ablamda duymus sabaha kadar aglamis. Annem agliyo onun kendi vermesi lazim kucagina eksik o bi yani buruk kotu niyetinden yaparmi diyo ben agliyorum icim parcalaniyo arada kaliyorum hemde psikolojim allak bullak oldu
sizede hep dert yaniyorum ama dokemiyorum icimdekileri kimseye

Ahh canim benim neler olmus oyle. Esinde babalik psikolojisinde ama ablaninda kotu bi niyeti yokki. O simdi yegenini gozunden sakinir hepinizin moreli bozuk birazda ondan yanlis anlasilmalar olmus sanirimmm.
Bebisininde hicbir seyi yokkk. Kakasinida hemen yaparr sizinde icinizi rahatlatir insallahh

Bencede sonra yazayım kızlar ama hep bahsettiğim köfteyi nasip olursa bugün yapıcam

Lizimmm çok kötü olmuş bu durum..
Arada kalmak gibisi yok.. Kimse aslında kimsenin kötülüğünü istemiyo ama işte karışıyo ortalık.. Evinize gidince kim bakacak çocuğa.
Ağlama sen güçlü durmaya çalış ve konuş hepsiyle başka türlü olmaz.. Eşlerin kız tarafına hep bi takıntısı vardır yani burundan getirmeseler olmaz..

Ayşemm hadi gözün aydın herşey güzel.. Seninde doğum yakın bence.. Hadi hayırlısı bakalım.. Kafası mı büyük. Lizimde öle demişti

Aysem bu bebekler sadece kafaya calisiyorlar sanirim asagi taraflari cok onemsemiyorlar salliyorlar ama cok sukur bi sikintin cikmamis sevindim canim insallah hep boyle gider

Lizo esin dusuncesizlik yapmis bence ama yalniz degilsin benimkide ayni seyi yapardi merak etme cunku maalesef bizler kadar ince dusunemiyorlar, ben 15 gun sonra gorurum esini ayrica ablan gelsede bizde kalsa bebege baksa kendisi diyecek
Simdi sen lohusasin duygularin cok degiskenlik gosterecek bebegin ayrica iyi olacak insallah simdinuzulme bak sutun falan azalir Allah korusun ablanlada konus morali duzelsinn kuzum bunlarin hepsi gelip gecici seyler

Ablama kiyamiyorum bebege tek basima bakmaktan korkuyorum annem isten cikar bakar diyo ama annesi hastaneye yattigim gun fosur fosur uyudu annem basimda benle sanci cekti beni ameliyata gotururlerken uyandirdi esim. Bebegin altini bile degistiremedi ben hic hazir bez kullanmadimki diyo. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Allah ablama saglikli afacan bi bebek versin insallah kimsenin lafi sozu altinda ezilmesin uzulmesin. Kocama akil bana da sabir versin
aysem yazdiktan sonra gormemisim bebisin kanala mi girmeye calisiyormus yerim onu :) kafasi onden giderse normal dogum zorlasiyo onun disinda bi sikinti yok. Insallah kolay guzel saglikli bi dogum yaparsin

Kv hic anne gibi olur mu lizo Rabbim annelerinize saglikli uzun omurler versin, insallah ablanada dedigin gibi bi bebek versin

İnşAllah lizoomm tez zamanda ablanada nasip etsin rabbim..
Sen hiç üzülme herşey rayına oturur nasılsa.. Çok yeni böle şeyler yaşamak normal emin ol bende aynı şeyi yalayabilirim benim eşte de o potansiyel var

Sen eşinin bu yaptıklarına karşı taviz verme yeter.. Orta yokda devam et..
Teyzelik o kadar başka bişey ki emin ol ablan senden iyi bakar eşinde bunu anlayacak emin ol..

Kayınvalideni de salla gitsin.. Zahmet edip gelmiş hiç gelmeseymiş ya.

Cok sagolun kizlarr. Nst de de hic sanci cikmadi.kalp atislari normalmiss. Bundan sonra haftada 1 gelicen dedi.

Sorma sosii. Bizimkisi kafa bakimindan babaya cekmiss.doktor bile soyledi. Birde 3 haftada cok kilo almis bebek. Doktor biraz dikkat et dedi. Ben daha tatli yapmaya devam edeyim

Evet benos lizonun oglununda kafasi buyuktu. Son trend boyle sanirimm:)

Lizomm kizlar herseyi soylemis zaten. Sen sikma o guzel canini bak Allah korusun sutun cekilir. Bence 10-15 gune hersey duzelecek. Esinde yaptigi hatayi anlayacak senden ve ablandan ozur dileyecek. Ya birde duzelince brbisin fotolarina at bize. Bi tane gorduk tadi damagimizda kaldi:)

Findik napti acabaa:26:

Aysem dikkat et kuzum o zaman biraz daha tatliyi falan kes senin icin zorcolacak ama dayanacaksin bi sure artik simdi bana soylemesi kolay geliyor tabii
Kizz fundos ne oldu

Aysem dikkat et kuzum o zaman biraz daha tatliyi falan kes senin icin zorcolacak ama dayanacaksin bi sure artik simdi bana soylemesi kolay geliyor tabii
Kizz fundos ne oldu

Evet biraz zor olacak ama direnicemm
Ya bu ara karpuzu abarttim. Hep ondan oldu. Icimin yanmasini anca o aliyorr.

Fundosa diger seyden yazdim bakalim bisey yazacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…