Ağlayakta gözden mi olak???

Benim dr kilo ve boy olayina pek girmiyor canimm sadece haftasiyla uyumlu diyor o kadar bende unutuyorum her seferinde sormayi

Aysem ven birazdan kuafore gidecegim oradan teyzemlere gececegim birden cikarsam kusura bakma benimkinden tel bekliyorumda:102:

Benim dr kilo ve boy olayina pek girmiyor canimm sadece haftasiyla uyumlu diyor o kadar bende unutuyorum her seferinde sormayi

Karpuz sirf seker kizz birde benim gibi abartip yersenn
Canan karatay 1 dilim karpuz yiyin dio. Ben kac bir dilim yiyorumm
Kavunu bilmiorum amaa
Neyse aman uyumlu olsundaaa. Ama sizinki cok uzun boylu olurr haa.ana uzun baba uzunn.

ben 50 cm diye bekliyorum aysemm yok kisa dogarsa bu bebek benden degil derim senin ki simdimkac cm ve kac kilo olmus canim soylemek istemezsen saygi duyarim ama bazilari nazar deger diye soylemiyorda

ben 50 cm diye bekliyorum aysemm yok kisa dogarsa bu bebek benden degil derim senin ki simdimkac cm ve kac kilo olmus canim soylemek istemezsen saygi duyarim ama bazilari nazar deger diye soylemiyorda

Seninki 50 yi kesin gecer cnm.
Yok kizz burda herkesin ici disi bir. Benimki 3 kilo olmus. Boyuda 51 bucuk cm. Aman saglikli olsunda boyu kilosu hic onemli degill.

Sgol aysemm
Yaa bide benim kulagim atiyor nasil diyeyim sanki kalbimin atisini kulaklarimdan hissediyorum sicaktan mi acaba

....................
İki kez gondermisim ya la :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…