Ağlayakta gözden mi olak???

burdan tepki çekebiliriz hayvanseverlerden tikkatli olun yavrularım

ohh kebappp mesainin yarısı evde adam
çabuk git gel yorma kendini

selam kızlar

lizoooo kız yesinler senin bebişini iyiyim canım bu arada sıcaklar biraz bunaltıyor ama bugünümüze şükür
fundoşş yarın yumoşları göreceksin
ayşemm kedi mi ayy bende hiç sevmem evde beslemeyede kesinlikle karşıyım ama besleyen beslesin tabi beni ilgilendirmez
yeloo şimdi köfteleri götürüyordur
benayyy

twinn eve mi döndün kızz hoş geldin

evet sosyalimmmm inşallah bakışıp ayrılmayız yine artık çok uzamasında olsun şu iş
ooofff çok sıcak ne çalışmak ne başka bişey yapmak gelmiyor insanın içinden
iştemisin canım evdemi
Allah yardımcın olsun canımmm senin ayşemin ve tüm hamişlerinnn

yok kuzucuğum işteyim bi süre eski yerimde çalışacağım hem proje hemde arkadaşlar tatile çıkacaklar onların işlerini yapacağım

çarşamba bu iş tamam inşallah

Kizz birde nereye basti tam gormedim yaa o yuzden her yeri sildim. Viledayla silmek icim almazki fundam. Isemese neyse amaa direk pislik yaaa. O kadar camasir sularinla sildim ama hala ev kokuyo gibi gelio kizz
Yaa direk iceri girmis kapi kapi geziooo. 10 lirayi kapti gitti. Onada saydirdim zaten. O manzarayi gorunce aglayacaktim varya zaten temizligi zar zor yapiorummm
Aman aynen hayvanseverlerin dikkatini cekmeyelim besleyenede mani olmayalimm

Kizz ogle arasinda zaman gecsin diye geldi yol acik oldugunda ev ile is arasi 15 dk suruo. Aksama yapacak birseyde yokhemen en yakin markete gittikk. Kucucuk dolmalik biberler aldim. Onlari yapicam birazdan.

Sosii hosgeldinn. Kiz ben hep su icindeyim. Esim gecen yatakta sarildi adami nasil ittim hemen. Kimsenin degmesine bile dayanamiorum. Bu kadar olacagini tahmin etmezdim. Ama sen son ayinda serin havalarda olacan sosiii. Vala senin icin cok seviniorum cunku cekilecek birsey degil bu. Sicak suda yikanamiorum dusunn. Dun soguk dusun altina girdim. Cikincs yine sirilsiklamim. Yastigim sirilsiklam oluo. Kii birde ben sicagi severimm.neyse son 1 ay. Gecicek insallahh

Sagol fundam Allah razi olsunnn

yok kuzucuğum işteyim bi süre eski yerimde çalışacağım hem proje hemde arkadaşlar tatile çıkacaklar onların işlerini yapacağım

çarşamba bu iş tamam inşallah

oyy kuzucuğun yesin seniii
bu arada eşimi dün şeyyaptırdım o kadar uzun beklemek olmaz diyee yeloda girdi kanıma iyide yaptı kafam rahat şimdi

ohhh iyi kazanıyolar vallahiii sahurda çalanlar değildir allah bilirrr onların hakkı aslında
ayy haklı kızzz zaman geçmez kestirsin bari kalan zamanda off sıcakta var
minik dolmalık bibermiii bende ctesi aldımm daha yapmadım ama

sarıldı ve ittinmi yazık kız adama
ayy çok terliyon kız sen anamm iyice ağırlaşmışsın hemencik doğsun ömerciğimizzzz rahatlayın artık ana oğul baba bide

Dayanamadin dimi yinee neyse icin rahatladiysa sorun yok
Yarinda hayirlisiyla guzel haberler ver bizee
Cok az kaldi heyecan doruktaaaaa

Esyalari birakip hemen gitti. Mesai saati baslamadan iste olmalii. Anca disarida is cikinca evde daha uzun takilabiliyor ama cidden susuzluk mahvedio disarida kosturanlari Allah yardimcilari olsun.

Kiz sormaa karnimda baya ciktii. Goguslerimin altina pudra suruyorum yoksa pisio yasli kadinlar gibi oldumm. Annem diyokii goguslerinin altins pecete koy.he dedim iyicene babane gibi olayimm neyse daha anlatip gozunuzu korkutmak istememn. Lizo iyiki 15 gun once dogurdunn cok sansliymissin cidden.
Kizz napayimm adam sarilinca birde onun sicagi gelio oda ztn sarilsa bile en fazla 2 dk dayanabilir. Benim sicagim onu yakarr
Su anda bile bu satirlari yazarken su icindeyimm
Ama yagmur geliomuss yarin hatt bazi kaynaklarda bu aksam diye duydumm

Aysem kizz ne olcak yavru kedi 4 kere silmissin zaten masum hayvancik temizlenmistir evin :) Ben kedi beslemem ama kucukken cok bagrima basmisligim var arkadasimin kedileri vardi alirdim kucagima boynum hep kizarirdi yine birakmazdim :) kedilerle ilgili said hatipoglunun bi konusmasini dinlemistim daha bi sempati duydum o zaman. Tiksindirme kendini evin tertemizdir :)
Dogum yapar yapmaz normal bi insan gibi etkileniliyomus sicaktan az sıkın disinizi ben o kadar bunalmiyorum artik. Bide kilolar odemlerde gidiyo ya iyice rahatlaniyo. Gunde 1 kilo gidiyo :)
Benosum gercekten vakit nasil geciyor anlamiyorum, tabiki 40 i ciksada gezmelere gitsek de demiyo degilim :)
Doktor bebegi 24 derecenin altinda tutun dedi ev 30 dereceeee
aysem bu arada sana kotu haberim var hastane cikislarinin hepsini bosuna aldin bi kere bile giydirmedim :) citcitli badiyle duruyo hep

kız en uygunu 3-4 gün napimmm öbür türlü zayıf olurduuu
inşallah canım yaa bakalım gelişmişse çatlatmayı vurulup aşılamayı beklerim artık
of çook zorr

yaa bianda çıktı demekki hiç yoktu önceden yaa ama çıksın rahatlarsın biraz baskı yapıyordu yaaa
annemde öle yapıyorr peçete olayııı
yağpmurmuuuu yapma yaa
hadi inşallah kızz serinleyekkk

Lizomm hosgeldinn isemese bu kadar tiksinmezdimmm. Birde kedileri sevmiorum ondan iyice kotu oldum.

Valla bende simdi seni soyluodumm iyiki erken geldi oglusunn. Anasini dusunduu. Ee nede olsa bi yengec erkegi ince dusunceli cocuk

Kizz gecen bizde annemle konustukk. Hic o uzun kollu seyleri giydirememm. Bazilarinin etiketini koparmadim o yuzden. Birine hediye gotururum diyee. Simdi goruyorumki cok yerinde bi harekey yapmisimm artik hep zibin giydiririz serin serinnn.

Her emzirmede bile kac gr kilo gidermiss gecen bi uzman konusuoduu. Sen simdi en fazla 3 aya eski haline donersin canim.

Yagsin yagsinn serinleyekkk.
Off benimki aradi aksam gullac yapsana dio.yaa adam hergun yese bikmioo. Cok sevio gullaciii

Simdi gelismisse once igne olacan sonra cumartrside asilama dimiii. Sonrada 10 gun mu bekleyecemn:26:

Yagsin yagsinn serinleyekkk.
Off benimki aradi aksam gullac yapsana dio.yaa adam hergun yese bikmioo. Cok sevio gullaciii

Simdi gelismisse once igne olacan sonra cumartrside asilama dimiii. Sonrada 10 gun mu bekleyecemn:26:

yaaa napsın adam oruçlu yaaa onu yiyeceği anın hayaliyle duruyooo yap kız hemen
he gelişmişse çatlatma iğnemi vurulcammm 36 saat sonrada aşılamaa :94:
yalnız sabah çatlatsak ertesi akşam aşılama olmazki sperm yıkama dr. işlemi filan gece gece
onun saatini nasıl ayarlıycak en çok onu merak ediyorum
15 gün beklemek lazımmış ayşom :26:

anam motor mu taktınız çoşmussunuz yine

ayşem benim son aylar dediğin gibi serine denk gelecek inşallah yırttım o yüzden seninde Allah yardımcın olsun kıyamam yaa çok sıcak tabii
fundoş dayanamadın demek ayy meraklanıyoruz heyecanlanıyoruz sanki sana değil bana yapacaklar aşılamayı

neyse yrn gidince onu sor bakalim fundos ne diyecek doktorr:26:
yanii temmuz sonunda belli olacak heerseyy Allahim hayirlisini versin insallahhhh
valaa biz senden daha heyecanliyizzzz,sossinin dedigi gibi sanki bize olacak asilamaa

sagol sosiiii sayili gun cabuk gecer dioruzzz napalimmm

eşiminde mantığı almadı kızz oda diyo yok biz eşşeği sağlam kazığa

kız hemde ne heyecan ayyy düşünüyorum çok mantıklı olacak diyorum ama hadi hayırlısı

ben doğurmadan şu listeyi güncelletin arık bana uleynnn

fundoş seninleyiz ve heyecanına ortağız kanka

kontejyanda 1 kişilik boş yer var lizonun yerini fundoş dolduracak inşallah ayşem

evett evettttt benim yerimide benos dolduracak gibi hissediorummm
sonrada hemen arkasindan yelo ile twin gelecekkk

ben doğurmadan şu listeyi güncelletin arık bana uleynnn

fundoş seninleyiz ve heyecanına ortağız kanka

sormama gerek kalmaz kızz hemen planı yapıyoo yazıp çiziyo günleri unutmim diye
bayram dönüşü ya belli olur yada kırmızılar gelir ayşemmmm

ayyy dediğiniz gibi olsa keşke yaaa
liste hep aynı bazen benimde dikkatimi çekiyoo :26:

sağolun kankişlerrr heyecandan kanatlanıp uçacam nerdyse aşılama günü düşünün bide beniii

iki bayraminiz olacakk insallahhh
sen yine relax kal hep boleee
dahaa ne listeler yapicaz bizzz
kizlar ben su gullaca baslayayim sonrada dolmalari yapicam. gozum sizde amaaa:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…