Ağlayakta gözden mi olak???

benim kasıklarda falan bişey yokta çok halsiz ve uykusuz hissediyorum kendimi dün akşam bide bugün sabah bi uyumuşum serviste var yaaa ooooooooooo

Kendini çok kaptırma canım :)) bende garip şeyler oluyor, belki havalardandır :112:

ayşenurum koyu olacakkkk bekle bugünüde yoğun çalışma derim
ben hafta sonuna bekliyom valla

canım nerden aldın bende sipariş vereyim markası ne?

özeline attım canım ordan bakabilirsin

cnm 11 den beri hicbir sey icmedimm.

hergün aynı saatte yapmak önemli ama balım

ben 10 tane gebelik testini 5 tl aldım özel msj yazabilirim öğrenmek isteyenlere

QUOTE=sedgn;32658476]Sosyalcan niye sustuun [/QUOTE]

kız ne yapayım tabletten yazamadım bende pc nin başına geçtim

banada gönderin, evlimutlu banada atsana özel mesaj

ayşenurum koyu olacakkkk bekle bugünüde yoğun çalışma derim
ben hafta sonuna bekliyom valla

tamam tatlim. bu aksamida bos gecelim

kız ne yapayım tabletten yazamadım bende pc nin başına geçtim

banada gönderin, evlimutlu banada atsana özel mesaj[/QUOTE]

tamam bebiş git gel bende çok fena baş ağrısı çekiyorum taşınıcaz ya kolilere katalog filan koyuyorum eğilip kalkınca innaılmaz ağrıyor oruçdan heralde

ayy inşallah yarın girebilirim

yaaaa alıntılar neden karışıyor , üstteki yazıya yazınca alttaki yazı siliniyor sizede öyle oluyor mu?

as balım çok kötü gidiyoo rahim filmnde tüpler acık dr baktı sonra dediki duvarda bi engel vargibi görüyom dedi amalıyat dedi iyice eminolmk için ultrasyona gnderdi sonra temiz bişi yok dedi sag tarafta 20mm yumurtam varmış ama knda sorun cıktıı fsh 35 lh 142 prl 689 tsh 1,25 e2 135 ne bu anlayn varmıı yardım edermisinzz çokk kötüyüm tekrar kan istedi adetn 3 günü gel dedi

çok geçmiş olsun cnm...

yaaa o değerlere çok takılma sürekli inip çıkıyomuş zaten adetin 3. günü en sağlıklısı çıkıyor.
yüksek gibi geldi bana ama fsh ile prolaktin bakalım adetin 3. günü ne çıkıcak stres dahada fena yapar sakin olmaya çalış.

kız neden bu kadar üzülüyorsun sen sanki dermansız derde yakalanmış gibi tövbe yarabbim, önce sil göz yaşlarını , kandaki bu değerlerin hepsi ilaçla düşürebilecek değerler, ayrıca adettin 3 . günü gittiğinde değerlerin düşmüş olduğunu göreceksin, yüksek olanı ilaçla düşürürsün hadi üzülme artık

bide ateş topicine yaz değerlerini oradakiler sana daha çok yardımcı olurlar hadi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…