Ağlayakta gözden mi olak???

Canlar napiosunz zar zor nete girdim annemlere geldim bugün yazlığa bayrama burdayım benimki de Siirt e gitti anne babasıyla 3.günü gelicek buraya Allahın izniyle ..

Fundosum nasıl oldun kuzum çok merak ediyorum seni yaa whatsap var ama telin yok kİzlardn telini alsam bi sorun olurmu cnm yaa :26:

Benos cnm napiosun ..fundoş un telini verebilrmsn ..

Sosyalim ayşem lizom yelizim. .

Ayşem cnm gittikçe agirlasiosun kuzum Allah yardımcın olsun cnm bnm

Merhabaa canlarimmmm.
Bugun burasi cok sessizmiss:)
Herkes iyidir insallah
Bizde bugun kabir ziyaretlerimizi yaptik sonra alisverise ciktik. Oyle gun gecti zaten.
Twinimm yelomm cok sagolun.Allah razi olsunn. Her gecen gun karnim biraz daha asagi iniyo midemde baski biraz olsun azaldi. Tabi simdide seyime baski yapiyo:)
Sosi seninde Allah yardimcin olsun. Hamile hamile misafir zor
Fundamdaa simdi izmirdedirrr
Benosta yogun tatilinde
Lizomm sanada bebisinle sabirlar diliyorumm

Aysemmm
Bi senle ben mi variz bu bayram tatile gitmeyenn :26:
Sosi var bi dee ama onun da misafiri varrr
Ben yinee bi başima evdeyimm :26:
Bi banyo yapip kuafore gidicemm eve alisveris yapicazzz
Hicc bayram havasi yokkk

Kizz bakk hamilelik takviminde artan pelvik baski diyoo
Dogum belirtisiymiss
Anemmmm

Aysemmm
Bi senle ben mi variz bu bayram tatile gitmeyenn :26:
Sosi var bi dee ama onun da misafiri varrr
Ben yinee bi başima evdeyimm :26:
Bi banyo yapip kuafore gidicemm eve alisveris yapicazzz
Hicc bayram havasi yokkk

Yelommm
Biz ztn uzun bi sure tatil yuzu goremicez
Bizde eve geldik ortaligi topladim. Benimki uzandi. Bende bacaklarimi uzattim keyif yapiorumm.
Ya bu sene oruc tutamadigimdan sanirim.ramazanin o uhrevi havasina giremedim bi turlu. Sanki yarin bayram degilmis gibi.

Kizz bakk hamilelik takviminde artan pelvik baski diyoo
Dogum belirtisiymiss
Anemmmm

bugun iyiyim yine masallah. O kramplarim azaldi. Cumartesi muayenem var. Doktor ne diyecek bakalimm.
Kiz boylede cok kotu oluomus. Surekki ev temiz olsun diorum. Bi anda doguma falan giderim diye. Hep diken ustundeyim

Evet bizde de hic o hava yok
Eşim yine biraz hevesli sirf şeker icin alisverise cikarcak beni sanki dolup taşiyo ev bayramda
Gecen yil on cesit seker aldi sadece ikinci gun mu ne bi kardesi geldi
Bi de lafa geldi mi bana sizin oralarda ramazan yok bayram yok derlerr
Valla ben evlenene kadar her bayram gayet guzel gecerdi
Oyuzden aglamaktan yuzum gozum balon gibi olmustu gecen bayram burdaa
İnsallah bu bayram biraz hareketli gecer...
Bana tlfn numarani yazsana canm ozelden.Sen faceini kapatmissinm

Evt yaa bende kalabaligi severim. Zaten bayram kalabalikla guzel. Diger turlu hicbir anlami olmuyorki.
Benim face 2 yildir kapali cnm. Cok nadir aciyorum biseye bakip sonra yine donduruyorum:)
Yolladim bu arada..

bugun iyiyim yine masallah. O kramplarim azaldi. Cumartesi muayenem var. Doktor ne diyecek bakalimm.
Kiz boylede cok kotu oluomus. Surekki ev temiz olsun diorum. Bi anda doguma falan giderim diye. Hep diken ustundeyim

Anamm delii bide onu mu dusunuyosun
O isleri halleden olur mutlakaa.Evin duzeni temizligii sen ugrasma
Kizz onumuzdeki cumartesi mii cok var ya dahaaa

Kardesimin de dun kontrolu vardi hersey yolunda cok sukur.Bizim sipa gününü bekleyecek gibi gozukuyo.Pozisyonunu da almiss baş geliş dedikleri ama cati muayenesi falan yapmamis
Yavrum 3.200 olmuss

Kizz ben rahat edemiorumm. Adamida deli ettim. Bugun kendi dolabini toplattim sirf cenemden kurtulmak icin topladi

Ohh masallahh oda tosuncuk dogacakk kac haftalik su anda canim. Hep soruyorum farkindayim ama unuttum yine
Cati muayenesi 36-37 haftalarda oluo genelde. Benim 36+4 de yapmistii.

Iyi yapmissinnn alissin dogumdan sonra rahat edersin
Canim yarin 36+0 oluyo
Dr onu 2 hafta sonra cagirmis ama :26:
Evet bana da oyle geliyo 4 kiloyu gececek gibi
Hayirlisi ne ise oyle olsun insallah hepiniz icinn

Iyi yapmissinnn alissin dogumdan sonra rahat edersin
Canim yarin 36+0 oluyo
Dr onu 2 hafta sonra cagirmis ama :26:
Evet bana da oyle geliyo 4 kiloyu gececek gibi
Hayirlisi ne ise oyle olsun insallah hepiniz icinn

Ayy aramizda cok az varrr.ben 37+5 deyim su an.
Daha iyi cnm. Zaten surekli nst ye sokup duruyolarr. Bende en son 36+4 de gittim. Haftaya gittigimdede 38+4 olacak. Hareketlerini uzun sure hissetmezsen hemen gel dedi.
Eger hareketinde bi sikinti yoksa hic korkmasinm zaten suyun azalinca hareketleri azaliomus cocugun.
Bu arada rahat 4 dogarrr.
Benimki 36+4 de 3 kiloydu:) tahmini 3.500-3800 arasi dogar dedi doktor.

Hahh evet ona da oyle demis de hareketlerine dikkat et demiss

Ayy onu konusmuslar da dr 4 kiloda da normal yaptirmam demis :26: yani o riski alamam falan demiss
Ama herhalde zaten 4 ve ustunde normal yapmiyolar bildigim kadariylaa
Bana da sanki normal olmayacakmis gibi geliyo ama hayirlisi
Saglikla olsun daa nasil olursa olsunn

Dun bana eger sezaryen zorunlu olursa epidural mi ne varya oyle mi olsun sence diye soruyo da
Anamm dedim o ameliyathanede beni uyutana kadar 10 dk surede ben dayanamadim 1 saat nasil dayanir insann.gerci genel anestezide de bi gun boyunca anca kendime geliyosun o da var

Evt cnm 4 kilo ustune normale almiyolar. Alan dr var ama cok az.
Yaa o konuda bende kararsizim. Su anda herkes epidural doguruo. Hatta normali bile epidural yapiolar. Ama nedense ben ondan korkuyorum ve pekte guvenli gelmio. Haftaya dr a soracam ztn.
Epidural daha saglikli dio herkes.
Hakkimiza hayirlisi artik

Ben de şahsen epiduralden korkarim.
Bana hic guvenilir gelmiyo :26:
Ama genelde dogumlari genel anestezi ile yapmiyolar artik

Ama normal dogumda epidural tamamen sacmalik bence.hadi diger ihtimalin genel anestezi iken tercih edilebilir ama normal dogumda cok gereksiz bence
Evet canim hayirlisi nasip etsin rabbim insallahh

Kizlar bu cocuklar beni mahvediyor inanamazsiniz o kadar zekiler ki aman Allahim laf yetistiremiyorum izmirde okullarinda derece yapmislar falan kolejlerden burs kazanmislar bu kadar zekilik iyi degil
Yelooo kiz uzulme bizim buralardada bayram falan kalmadi herkes kendi derdine dusmus
Aysem hayirlisiyla kurtul insallah sende
Yelo senin kardesinide Allah kurtarsin

Amin sosyalim sagoll hepinizi insallahhh

Bol bol bak kiz cocuklaraaa seninki de oyle zeki olur insallahh.Masallah diyelim onlara da
Ben kuafordeyim :26:saat 9 da geldim daha işim bitmedi.yani işim az da cok kalabalik sacim boyandi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…