Ağlayakta gözden mi olak???

Evet kuzum Anneme dio m nasıl doğurmussun h mde ikiz yaa her ay drlar bilmem şeker yüklemeleri o zmn annem dr a bile gitmemiş

Arabada mi anam o daha beter hastaneye mi yetisememisler

Hakkat ha bi de ikiz nasıl normal doğar şimdi direkt sezeryan

Evet yaa yetiştirememiş babam yazık oda napsın doğurmuş

Komik geliyo ama ne kadar acı eskiden hiç bişi yokmuş bizler ne kadar şanslıyız oysa ki..

Sorma cnm nasıl doğurmus bnde bilmiyorum doğuma kdr ikiz olduğumuzu da bilmiyomus
Allah yardimcilari olmuş valla kuzum

Gunaydin tompisler benoss iyi yolculuklar
Twinn
Fundos guzel haberlerini bekliyoruz

Gunaydin canom

Sorma cnm nasıl doğurmus bnde bilmiyorum doğuma kdr ikiz olduğumuzu da bilmiyomus
Allah yardimcilari olmuş valla kuzum

Gunaydin canom

Gunaydinnn twinnn beno sosii

Benosum iyi yolculuklar ve iyi tatillerr.

Twinim bende evde dogmusum

Sosi fundos sabah yazdi. Bugun hastaneden cikabilirmis. Daha iyiymis. Mubarek cuma saatinde dua edelim kizlarr

Hepinizin cumasi mubarek olsunnn

Son düzenleme:
Eve cikinca rahat eder zaten aysem hastane insanin psikolojisini hepten bozuyor dualarimiz fundosla haydi

Selamlar canlarimmm
Fundos cikmis cok sukurr.Allah bidaha gostermesin insallah

Ben yine sabahi sabah ettim cok gergin bi geceydi benim icin.Yemek de yok aksama ne yapsam bilmiyorum
Canim Hiccbiseyle ugrasmak istemioo

Arkadasim evleneli daha 2 ay olmadi.Sabah test yapmis adetine daha 3 gun varmiss Eşşekkk gibi pozitif bide dalga gecer gibi bu cikti ama ben anlamiyorum diyo salak misin okuma yazman yok mu diyesim geldiii

Herşeyi hazırladım kocayı bekliyorum

Fındık ile bende konuştum şükür iyi buda geçer nasılsa..

Yeliz kız yapma yemek yiyin dışarda
Ayrıca arkadaşına da maşallah.. 2. Ayda vay bee yorum yapıp günaha girmek istemiyorum

Ayşem yaa sanada ayrı bi gülüyorum üzülüyorum şu sıcaklara yaptığın yorumları unutmuycam

Twin kız senin dün kaynana naptı sormayı unuttum

Sosimm öperim senide

fundoş rahat edecek şimdi evinde
yeliz arkadaşın saf mı kız
benoş bende seni öperim
ayşemm twooo

kızlar ben yarın benimkini memleketine gönderiyorum ben gitmiyorum çünkü köy evi wc dışarıda sonra kv kp abisi falan derken rahat edemem diye gitmeme kararı aldım yarın teyzemlere gidip orada kalacaktım ki izmirden halamlar gelecek bende kalacaklarmış işten çıktım yemek yap ye alışveriş yap ütü yap derken yoruldum haa daha benimkinin çantası hazırlanacak

Sosyalimm kolay gelsinnn
İyi yapmissin ama eşinle ayri mi olcaksiniz bayramdaa :26:

Yok kizz saf degil de kendini fazla akilli sananlardan

Evet canim ayri olacagiz o ailesiyle ben ailemle takilacagiz hem gecen seneden ahtim vardi cok sinirlendirdi beni seneye koye gelmeyecegim dedimm demek ki dilek kapilarim acikmis

Evet canim ayri olacagiz o ailesiyle ben ailemle takilacagiz hem gecen seneden ahtim vardi cok sinirlendirdi beni seneye koye gelmeyecegim dedimm demek ki dilek kapilarim acikmis

Benimki de tam tersi gitmiyo babasinin evine.gecen ramazan bayraminda cok aglamistim gitmedik diye cunku alisik degilim yalniz olmaya bide ailemden ayri ilk bayramimdi
Daha az once tartisik yine diyo ben gitmem sen gidersen git diye
Naapcam ben bu adami bilmiyorumm

İyi yapmışsın.. Köy hayatı kolay değil bide hamiş hamiş zor olurdu hem sende tek kalmıyormuşsun iyi olmuş ama yorulma dikkat et canım kendine

Tam tartışmalık durummuş valla ben diyorum kocalar bazen kaz kafalı oluyo diye

Aynen canimm
Babasina cekmişş ikisi de ayniii

Yelo seninkinin babasiyla sorunu ne kiz niye gitmiyor ki gurbette hic cekilmez yalnizlik
Benos yok kiz yorulmam paso gezeriz

Zaten şu para pul meseleleri yok mu insanı birbirine düşürür..

Sosyalim kız benimde en sevdiğim şey birileri gelince gezme modu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…