Ağlayakta gözden mi olak???

Canlar iyisiniz ınss ..
Fundam ınss daha iyisindir cnm bayram dönüşü aramızda olacaksın ınss. Seni seviyoruz .

Sosyalim ayşem yelizim benosum lizom

Simdiden iyi bayramlar herkese Rabbim tekrar yaşatsın bayramlari ..Sağlıkla huzurla hayırlı sağlıklı bebislerle ınss ..
Hepinizi kocaman öpüyorum

Günaydın kızlarrrr

Herkesinnn bayramı mübarek olsunnn nice güzel bayramlara..

İki gündür gelemedim yattım öle ölü gbi yine ağrılı bi regl ile başım beladaydı ama şükür geçti Allah tan bayram öncesi oldu..

Yelizim evliliğin ilk senelerinde yaşanan bi durum o bayram günleri ağlama benimde ilk bayramımda öle olmuştu o kadar zoruma gitmişti ki bizimkilerde de kalabalık olur bayram ama alıştım keşke sizde biz gibi her bayram gidebilseniz..

Ayrıca ayşem ve yelonun kardeşine şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum allah kurtarsın inşAllah normal olur ama olmazsada yapacak bişi yok. Sağlıkla gelsinde nasıl olursa olsun..

Benim eltininde sıpası sevimli ama eşim resim koydu diye kardeşi niye koydun dedi bizimkide sinirlendi tek onların mı çocuğu var ben nesiyim onun diye sanki kral çarsın bebesi diyo

Sosimm bencede iyi bak bebelere belki çok zekilik iyi değil ama bulaşsa fena olmaz

Fında tatilde geziyo ne güzel

Twinim senide öpüyorum canım

Lizim desen uyku bunalımında Allah onunda yardımcısı olsun

Gunaydin kizlarr
Herkese mutlu huzurlu sevdikleriyle nice guzel bayramlar diliyorum
Twinimm
Benosum hasta olmussun ama iyi olmus bayram oncesi ohh kurtuldun

Merhaba canlarimmm
Herkesin bayrami mubarek olsunnn hepinizi opuyorummm
Benosumm sagollll hakkimiza en hayirlisi olsunn.
Sende adet olmussun gozunaydinn
twinimm,fundam,yelom,lizom,sosimm

Canlarim selamlarr
hepinizin bayramini kutluyorum opuyorum kocaman
benoscan bu son adetin olur insallah hadi rasgele
aysem sosyom allah yardimciniz olsun
fundosumu ozledim tatil yapiyor heralde yazip rahatsiz etmekte istemiyorum insallah cok iyidir
twincim
yelizim sende iyisindr insallah
beni hic sormayin

Canlarimmmm iyi bayramlarrr
Aysem ve sosyalimm bidahaki bayramda ogluşlarinizla saglikla girin insallahh
Twinim fundam benosumm biz de bidahaki bayrama gireriz insallahh
Hatta elinizi cabuk tutarsaniz kucaginizda insallahh
Lizom sen de insallah birdahaki bayram bu bayramki uykusuzlugunu yorgunlugunu coktaaan unutmus olursun insallahhh

Kizlarr simdi uykunun en tatli yerinde misil misil uyuyosunuz hepiniz yakinda gorcem sizi
yanima yoldas muhabbet etcek birilerini ariyorum bu satte hadi cabuk gelin

Yelizim benim ki kurbanada yetisemiyor kiz bi daha ki ramazana insallah
Lizoo uykusuz her gece sarkisi geldi aklima
Gunaydin bu arada

Yelizim benim ki kurbanada yetisemiyor kiz bi daha ki ramazana insallah
Lizoo uykusuz her gece sarkisi geldi aklima
Gunaydin bu arada

Gunaydin sosim hava yavas yavas nasil aydinlaniyor hic izledinmi
alisiyorum galiba bu duruma sadece yalniz canim sikiliyor heycanla birilerini bekliyorum
Topik cok enerjisiz umarim bayram diyedir yazmasamda okuyodum

Bu aralar uykum yerinde lizo sukur diyeyim sicakliklar azaldi ya ama onun oncesinde bende cok gorduydum havanin aydinlanisini 3 ay sonra insallah benimde uykusuz geceler baslayacak o zamana senn kurtarmis olacaksin
Bayram diye boyle bayramdan sonra yine cosariz biz
Fundos ne yapiyor acaba yaa:26:

Insallah deme kiz belki bebisin gece uyuyanlardan olur 2 saatte bir uyandirir emzirirsin geri uyur
3 aylikken nasil olurki ayy insallah
fundosu biri etiketlemis morali iyi heralde canim benim ozletti kendini

Selamm kızlar

Ankaradayız bugün gezmelerdeydik..
Yarın ablamlarla toplu birlik istanbula dönüyorız ben bi süre ara ara gelicem haberiniz ola..

Lizim bebek işi zor ama çok güzel bişi bayramda bebek çoktu bana çok zor geçti ilk gün ama bebek çok başka bişi yaa geçecek canım uykusuz günlerin..

Merhabaa kizlarrr
Herkes bi yogunlukta,bayram telasii:)
Biz pek evde duramiyoruz sicakta.kendimizi serin yerlere atioruzz. Birde bu hafta ayaklarim ve bacaklarim cok sistii sicaginda cok buyuk katkisi oluo tabi. Yuruyunce biraz daha rahatliorum. Benimkinin gelmeye hic niyeti yok zaten o serin serin takilio iceride:) gerci lizoyu duyduktan sonra bitaz daha kalabilir diorum artik:))

Lizomm uykusuzluk zorr hele birde ust ustee. Insallah 40 indan sonra daha uzun uyurr tosuncugunn

Yelomm dualarin icin Allah razi olsunnn

Sosimm uykularin duzene girmis tadini cikarr. Su anda en rahat aylarindasin. Ben corabimi bile giyemiorum artik:)

Benosumm sende hayirlisiyla gel yuvanaaa

Twincann

Fundosta iyiymiss izmirlerde tatilini yapioo

Aysemmm
Kizzz simdi aklimdan gectin dedim bu bide dogurmasinnn
Mesaj yazacaktim belki uyumustur dedim buraya girdim burdasinnn
Seninkinin rahati iyi demekk ohh masallahh

Amann dursun dursun zamani dolana kadar
Lizimi gordukten sonra ben de tadini cikar diyorum

Canimm benimm hala tek parca halindeyizz yaa bugun gunduzden yazacaktim birseye daldim sonrada aklimdan ciktii.
Kizz bana her zaman yazabilirsin. Geceleri saat basi ayaktayim cunkuu zaten parca parca uyuyorum. Gece kalkiorum kiyafet degistiriyorumm. Dus alirken bile yaniorumm. Bugun buz gibi suyla dus aldim. Dustan cikar cikmaz yine sularim akmaya basladii. Herseyi denedimm akacak ter vucutta durmuo
Seytan dioo yarin gitt sezaryanla aldir kurtull
Lizoo yari kirkini cikartti nerdeyseee. Zaman ne hizli gecio yaaaa
Sen naasilsinnn.ameliyat yerinde agri kalmadi dimii

Son düzenleme:

Kizzz bak soguk su diyooo
Bana soguk su demee benimki gitti buz gibi suya girdi arefe gunu.iki gundur ateşler icinde Allah muhafaza dikkat et canimm

İyiyim canim cok sukur.Adetimi bekliyorum kontrol icin.yalniz dun aksamdan beri bi akinti geliyo pembe yani cok
Hafif kanamali gibi ilk kez oluyo bu adet mi olcamm yoksa niye oluyo bilmiyorum
Kizz agri kalmaz mii agriyo hala..dikiş yeri geriliyo surekli.kot giyemiyorum hala :26:

Allah hayirli zamanda hayirli sekilde nasip etsin dogumlarinizi kizzzz
Kardesimle konusuyodum seni sordu da hani benle yakin olan arkadasin diye ben de anamm dedim dogurdu mu acepp
Simdi korku sardi da onu kac haftada doguruyolar ona takmiş durumda

Allahim sifa versin canim. O kanama niye oluyoki acaba. Insallah adet olacaksindir. Kontrolde hersey iyi cikar insallahhh
Hadi yaa. Iste bende en cok kesilmekten korkiyorumm. Sezeryanliyken cocugu emziremiosun bilee
Kardesin beni mi sorduu:) ahh o korkularin olmasi cok dogal. 37. Haftadan sonra her an gelebilirr. O zamana kadar butun gelisimi tamamlaniomus zaten. Allahim onuda bi avazda kurtarsinn. Son 10 gunluk doneme girdim. Bende heyecan yokta sadece garip duygular icerisindeyim. Birde ne zaman gelecegi belli degil yaa oda bi tedirginlik yapio tabi..

Esinede gecmis olsun yaaa. Bende birdaha soguk suya girmem ztn:)

Herkese gunaydinn bu aradaaa

Canlar Günaydın ..
Ayşem sağ salim gelsin kuzun az kaldı valla bi bakim dedim belki gelmişti r diye ama seninki rahatina düşkün olck belli

Yelom cnm adet gelsinde sende git bakalım dra ınss güzel şeyler soyliycek
Kardesinede Allah yardım etsin cnm sağ salim kucağına alsın ınss.

Fundamm iyiymiş herhlde Allah bozmasin izmir iyi oldu degisiklik oldu..

ayşem bişey sorucam şimdi fundosun aşılama sıkıntılı oldu ya sonuç nedr yani tutup tutmadigina baklmiyck dimi yumlar kist e donmusse. .:26:

Sosyalim de yoğun sanırım gelmiyor

Benosum evine dönmüştür herhlde ..

Lizom uykusuzluk çok zor gerçekten ama ulaşın alistikca yeni evine daha çabuk düzene girer..

Bu arada kızlar yazamadım bnde adet oldum bugün bitiyo..yen döngü ınss getrck. .kociş bu ay dra gidecek bi haftadn fzla keçi boynuzu içti bayram girince kaldı inş az da olsa ise yaramistr. .
Nasıl istemeye başladım ben bu bebişi yaaa ..

Aysecann gozumuz kulagimiz sende artik gün sayiyoruz

Twinim hadi hayirli olsun yeni adet donemin.Bence de artik biraz daha ustune duşmelisiniz insallah keciboynuzunun faydasi olmustur senden umitliyim
Buarada sagol canim aminnn

Fundosun tutmadi maalesef canim.kist de oluşsa catlamis baska yumlardan olabilirdi ama nasip degilmis

Tatilcilerrrr siz de yeterin garii gelin beeee

Sagol twinimm evet benimki rahat olacak sanirimm:)
Seninde yeni dongun hayirli olsunn cnm. Esininde doktordan hayirli sonuclar gelsin insallahh.
Fundamin nasip degilmiss. Rabbim en hayirli zamanda gonderecekkk insallahh

Yelomm bi atraksiyon olunca ilk size yazarim zatenn su anda sakinligimizi koruyoruz.cumartesi doktora gidecez bakalim ne diyecek:)

Tatilcilerin keyfi yerindee bizde simdi bayram ziyaretindeyizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…