Canim benimde babamla aram kotu yani o yuzden esine birsey demiyorum bizimkininde ucu paraya dokunuyorevime ayak basmayin nedir yaa o zaman esin hakli yelo gitmezse sende zorlama bunun icin hic kavga etme esinle
Ayrica bizim burdada takilan para sadece aileye verilir altinlar gelinindir mesela biz de 2 dugun yaptik burda takilan parayi dugun salonuna verdik diger dugunde ki takilan parayida dugun salonuna verdiler altinlar falan hep bize kaldi:26:
Kızlar evdeyim beni hiç yalnız bırakmadınız desteğiniz için çoook teşekkürler
çok seviyorum sizi çokkkhiç iyi değilimmm
Yelizim senin kp kendini asmis Allah islah etsin yazik valla sizede sabir versin Ama ne kadar az muhattap olursaniz o kadar iyi o adamla
Fundos ne oldu kiz hepsi gececek bu gunlerin hatirlamayacaksin bile simdi sana dusen bir an once toparlanman esinle birbirinize destek olmaniz
Aslinda 3 gunluk dunya bi hatir bi gonul sonrasinda geriye bi sey kalmiyor ama bi taraftan insanoglu tamahkar yapacak bi sey yok yelo herkes bi duzen tutturmus gidiyor Rabbim kimseti kimseye muhtac etmesin gercekten cok guzel bi dua
Gunaydinn kizlar benimkini yolladim anasigile
Aysem bence minnosun gelisimini tamamladi artik disari gelmeye karar verse iyi olacak kiyamam ya bu sene sansina o kadar sicak ki dr kontrolun bugun degil mi insallah guzel haberlerle geleceksin canim
Gunaydin canlarinnm
Sosii kocayi yolladin ,ohh sende kafana gore takillgerci misafirlerin geliomus cok yorma kendini aman amann..
Beno sicaklarla butunlestim iyice.beni hic yalniz birakmiolar sagolsunlarr
Fundammm hosgeldin evineee. Bundan sonra kendimizi birakmiyoruzz cok sukur evindesin bak,hastaneden kurtuldun
Seni cok seviyoruzz ve hep yanindayizz
Lizo cidden cok sansliymisin. Seninki 15 gun erken geldi. Son 20 gunluk surec ne zormus. Ben birde kendime guclu derim. Aksam yatakta sagdan sola donerken butun vucudum sizlio. Birde el bileklerim sisti ve acio. Sol bilegim daha fena. Hamilelikte son ayda olurmus. Karpal tunel sendromu denio. Sinir sikismasindan olurmus.Ayak bileklerimi hic soylemiotum ztn. Aksam yatakta acilar icinde kivrandim sonra tutamadim kendimi aglamaya basladimsu anda bile zorla yaziorum. El bileklerim 15 gun bole olursa hareketim cok kisitlanacak
Twinim,yelommm
Karnin asagi indiyse yakin zamanda dogurursun canim artik buyudu minnos tabii baski yapacak ayaklarida yukarida oldugu icin midene ve kaburgalarina baski yapar simdi aman hareketletine dikkat et canim ayy canim benim ya Allahimm kurtarsin seni
Bol su iciyorum zaten kuzum zaten hava sicak iciriyor ama sonlara dogru ne olur bilmiyorum:26:
Cok aricaksin bu gunlerini canim
inanki dogduktan sonra hersey daha zor
allahim cildirmak uzereyim sutum iyice azaldi gelmedikce sinirkenip birakiyo memeyi gece o uyurkn bile uyuyamiyorum uzuntuden sicaktan yalvariyorum allaha bi an once bitsin bugunler diye
Benay yine ayni seyi yazmisiz kizzzsenin yazdigini okuyunca aaa 2 mesaji neden arka arkaya gonderdim dedim
amin sosyalimmm neredevarsa Allah kurtarsinn..
ahh lizomm senin ilk gunler baya agir gecti. Allahim sabir versin. 40 indan sonra duzene girer insallah canim. sutunde bol bol gelir insallahhhummana cayi aldin mi cnm. o cok etkiliymiss
Günaydın kızlarr
Sosiimmm biz seninle ekmekle tuz gibi yaz gününde buz gibi 8 le 9 gibiyiz
Yelizimmm yazdıklarını okuyunca bir kısmını tekrar yaşadım, düğün sonrası otelde kaldık ertesi günü eve bavul almaya geldik benimkinin teyZesi gelmiş bişiler demiş bunları diğer odada parayı sayarken yakaladım
Eşimle aldık herşeyi sonra amca geldi parayı istedi birbirimize girdik benimde gerdek ertesiydiağladım falan ama iyi oldu hadlerini bildiler
O yüzden bırk herkes kendi pisliğimde boğulsun.. Senin kayınpeder dah betermiş Allah etmeye para için hanımını satar derler ya o durumda yazık.. Allah ıslah etsin. Çok güzel bi dua Allah bize muhtaç etmesin..
Fundammm bu günler geçicek sen iyi olmana bak sonra bi bakmışsın eski funda olmuşsun bak şekil a ben
Ayşemm senin için dediğim tek şey Allah bi avazda bi an önce kurtarsın seni inşAllah.. Okurken benim için acıyo sen birebir yaşıyosun Allah yardımcın olsun canım.. Bi kaç günün kaldı bence sabır geçicek inşAllah..
Lizimm sende süt yApıcı bişiler mutlaka yiyp içiyosundur yok eğer süt yine yoksa mamadan başka çaren yok canım vereceksin niye üzüyosun kendini senin elinde değil ki bu durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?