Ağlayakta gözden mi olak???

Benay yine ayni seyi yazmisiz kizzz senin yazdigini okuyunca aaa 2 mesaji neden arka arkaya gonderdim dedim

Hahahh hakkat ayni seyleri yazmissinizzz

Dogru kizlarrr.Benim babamla amcam arasinda da oldu ceremesini biz cektikk
Valla 1. Derece akrabayla iş guc para pul olaylarina girmeyeceksin

Gerci eşimle babasinin iş guc para olayi olmadi daa bizim evlendigimiz gunun ertesi sabahi bizi arayip takilan altinlarla parayi istedi.bizim borclarimiz ve masrafimizin yaninda onunki devede kulakken hem de tabakaneye bok yetistirir gibi ne ayipp!!
Esim de sen ne yaptin biz okadar esya mobilya iki dugun yaptik veremem diyince kiyamet koptu maalesef.Hayatim boyunca unutmayacagim o sabahi.Tabir yerindeyse gerdegin sabahi yani

Adam meger ticaret gozuyle bakiyomus dugune hani 5 harcarim 20 gelir diye.Gelmeyince de bidaha benim evime ayak basmayin dedi

Canim benimde babamla aram kotu yani o yuzden esine birsey demiyorum bizimkininde ucu paraya dokunuyor evime ayak basmayin nedir yaa o zaman esin hakli yelo gitmezse sende zorlama bunun icin hic kavga etme esinle
Ayrica bizim burdada takilan para sadece aileye verilir altinlar gelinindir mesela biz de 2 dugun yaptik burda takilan parayi dugun salonuna verdik diger dugunde ki takilan parayida dugun salonuna verdiler altinlar falan hep bize kaldi:26:

Kızlar evdeyim beni hiç yalnız bırakmadınız desteğiniz için çoook teşekkürler
çok seviyorum sizi çokkk hiç iyi değilimmm

Ya ben acikcasi masrafa bakiyorum.yani adam oglunun dugununu yapmistir ozaman elbette verirsin vermek zorundasin.Ama ben birsuru masraf yapmisim isyeri acacam bilmemne.niye onun kasasina altin koyup kendim borc icinde bogulayim kii
Yani ben bitek bunu anlayamadim bizden nasil boyle bi talepte bulunabildi hangi vicdanla
Kizz eltimden de almiss butun altinlari sonra gidip istemisler ne altini demis oturdugunuz evi verdim size.öz oglu yanii

Simdi de kendinize krediyle ev alin cikin evimden diyo kendi ogluna
Camiden cikmaz ama onune bi yigin para koysan ona secde eder yani oyle bi adam para icin geberiyo tovbe tovbee

Findikk gelmisssss

Kızlar evdeyim beni hiç yalnız bırakmadınız desteğiniz için çoook teşekkürler
çok seviyorum sizi çokkk hiç iyi değilimmm

Canimmm
Hersey yoluna gircekk kizz insanoglu umut etmekten hic vazgecmiyooo
Sen de iyilesince yeniden enerji dolu olacaksinn

Yelizim senin kp kendini asmis Allah islah etsin yazik valla sizede sabir versin Ama ne kadar az muhattap olursaniz o kadar iyi o adamla
Fundos ne oldu kiz hepsi gececek bu gunlerin hatirlamayacaksin bile simdi sana dusen bir an once toparlanman esinle birbirinize destek olmaniz

Evet oyle canimm
Ben de Allaha havale ettim.En buyuk duam da Allah icine pişmanlik versin bize yasattiklari icin
Bi de Allah onlari bana duşurmesin bana muhtac etmesin yeter
Cunku ben insan oldugum icin bunlarin hepsini yutucam ozaman

Aslinda 3 gunluk dunya bi hatir bi gonul sonrasinda geriye bi sey kalmiyor ama bi taraftan insanoglu tamahkar yapacak bi sey yok yelo herkes bi duzen tutturmus gidiyor Rabbim kimseti kimseye muhtac etmesin gercekten cok guzel bi dua

Aslinda 3 gunluk dunya bi hatir bi gonul sonrasinda geriye bi sey kalmiyor ama bi taraftan insanoglu tamahkar yapacak bi sey yok yelo herkes bi duzen tutturmus gidiyor Rabbim kimseti kimseye muhtac etmesin gercekten cok guzel bi dua

İste ben de onu diyorum
Bu neyin kini yani babani mi öldurmuşuz neyin derdindesin nasil bi gaddarliktir
Bayramda gidicem sonra gittigime pisman olucam biliyorum
Neysee Allah icimizi biliyo o bana yeterrr

Yine geldi sahir vaktii
Zaman ne cabuk geciyo yaaa

Gunaydinn kizlar benimkini yolladim anasigile

Gunaydin canlarinnm
Sosii kocayi yolladin ,ohh sende kafana gore takill gerci misafirlerin geliomus cok yorma kendini aman amann..

Beno sicaklarla butunlestim iyice.beni hic yalniz birakmiolar sagolsunlarr

Fundammm hosgeldin evineee. Bundan sonra kendimizi birakmiyoruzz cok sukur evindesin bak,hastaneden kurtuldun
Seni cok seviyoruzz ve hep yanindayizz

Lizo cidden cok sansliymisin. Seninki 15 gun erken geldi. Son 20 gunluk surec ne zormus. Ben birde kendime guclu derim. Aksam yatakta sagdan sola donerken butun vucudum sizlio. Birde el bileklerim sisti ve acio. Sol bilegim daha fena. Hamilelikte son ayda olurmus. Karpal tunel sendromu denio. Sinir sikismasindan olurmus.Ayak bileklerimi hic soylemiotum ztn. Aksam yatakta acilar icinde kivrandim sonra tutamadim kendimi aglamaya basladim su anda bile zorla yaziorum. El bileklerim 15 gun bole olursa hareketim cok kisitlanacak

Twinim,yelommm

Aysem bence minnosun gelisimini tamamladi artik disari gelmeye karar verse iyi olacak kiyamam ya bu sene sansina o kadar sicak ki dr kontrolun bugun degil mi insallah guzel haberlerle geleceksin canim

Aysem bence minnosun gelisimini tamamladi artik disari gelmeye karar verse iyi olacak kiyamam ya bu sene sansina o kadar sicak ki dr kontrolun bugun degil mi insallah guzel haberlerle geleceksin canim

Ahh sosyalimm. Aksam komsulat gordu ztn karnin asagi inmis en fazla 1 hafta sonra dogurursun dediler ama oyle aman aman sancim yok. Bence gununu bekleyecek.
Doktor 10 gun sonra gelirsin demisti. Birde hareketlerine dikkat et. Su anda bizim icin en onemli o dedi. Hareketleri iyi masallah. O yuzden bayram bitiminde gidecem cnm. Bugun son muayenemize 7 gun oldu ztn.

Artik kemikleri cok batio. Birde poposunu ittirip duruyo.en cok o canimi acitio.
Sosi elinden geldigince bol su ic. Bu bilek agrisi susuzluktan olurmus

Karnin asagi indiyse yakin zamanda dogurursun canim artik buyudu minnos tabii baski yapacak ayaklarida yukarida oldugu icin midene ve kaburgalarina baski yapar simdi aman hareketletine dikkat et canim ayy canim benim ya Allahimm kurtarsin seni
Bol su iciyorum zaten kuzum zaten hava sicak iciriyor ama sonlara dogru ne olur bilmiyorum:26:

Cok aricaksin bu gunlerini canim
inanki dogduktan sonra hersey daha zor
allahim cildirmak uzereyim sutum iyice azaldi gelmedikce sinirkenip birakiyo memeyi gece o uyurkn bile uyuyamiyorum uzuntuden sicaktan yalvariyorum allaha bi an once bitsin bugunler diye

amin sosyalimmm neredevarsa Allah kurtarsinn..

ahh lizomm senin ilk gunler baya agir gecti. Allahim sabir versin. 40 indan sonra duzene girer insallah canim. sutunde bol bol gelir insallahh hummana cayi aldin mi cnm. o cok etkiliymiss

Benay yine ayni seyi yazmisiz kizzz senin yazdigini okuyunca aaa 2 mesaji neden arka arkaya gonderdim dedim

Günaydın kızlarr

Sosiimmm biz seninle ekmekle tuz gibi yaz gününde buz gibi 8 le 9 gibiyiz

Yelizimmm yazdıklarını okuyunca bir kısmını tekrar yaşadım, düğün sonrası otelde kaldık ertesi günü eve bavul almaya geldik benimkinin teyZesi gelmiş bişiler demiş bunları diğer odada parayı sayarken yakaladım

Eşimle aldık herşeyi sonra amca geldi parayı istedi birbirimize girdik benimde gerdek ertesiydi ağladım falan ama iyi oldu hadlerini bildiler
O yüzden bırk herkes kendi pisliğimde boğulsun.. Senin kayınpeder dah betermiş Allah etmeye para için hanımını satar derler ya o durumda yazık.. Allah ıslah etsin. Çok güzel bi dua Allah bize muhtaç etmesin..

Fundammm bu günler geçicek sen iyi olmana bak sonra bi bakmışsın eski funda olmuşsun bak şekil a ben

Ayşemm senin için dediğim tek şey Allah bi avazda bi an önce kurtarsın seni inşAllah.. Okurken benim için acıyo sen birebir yaşıyosun Allah yardımcın olsun canım.. Bi kaç günün kaldı bence sabır geçicek inşAllah..

Lizimm sende süt yApıcı bişiler mutlaka yiyp içiyosundur yok eğer süt yine yoksa mamadan başka çaren yok canım vereceksin niye üzüyosun kendini senin elinde değil ki bu durum..

amin sosyalimmm neredevarsa Allah kurtarsinn..

ahh lizomm senin ilk gunler baya agir gecti. Allahim sabir versin. 40 indan sonra duzene girer insallah canim. sutunde bol bol gelir insallahh hummana cayi aldin mi cnm. o cok etkiliymiss

Sut yapan herseyi yiyip iciyorum inanin en son care cok sık emzirmeyi denicem benim sipa uzun uyudugundan bazen 4 saati buluyodu aralar bakalim olmazsada dediginiz gibi yapcak bisy yok mama vercem
aysem o sisler agrilar dogumdan sonra bi haftada tamamen geciyo az daha sabir. Bol bol yuru ben dogumdan hemen once tunalida tur atmistim baya uzun yurudum.
Benos sana nasil imreniyorum suan o valizler benim olmaliydi o yolculuga ben cikmaliydim
kendi derdime dustum fundosumlada ilgilenemedim asilama sonucu belli oldumu ki simdi iyimi kuzum

Selam canlarrrrr
Lizimm Allah kolaylik versinn.Bence de sık sık emzir nekadar cok emzirirsen okadar artar diyolar ya süt :26:
Hem kendini de uzme senin elinde olsa beler yaparsin ama bu senin elindenolan bisey degil kii

Aysemm sana da Allahtan kolaylik diliyorum.Cok zor gercekten kardesimden de hergun duydugum icinn.Allah saglikli dogumlar ve sonrasinda da rahatlik versin size insallahh.gercekten şansiniza son yuzyilin en sicak yazi denk geldi
Ama dogumdan sonra rahat olacaksiniz insallah
En azindan agirliginiz gidecekk.

Benosumm Allah onlari islah etsin.Allah bol bol da versin bize muhtac etmesin
Benim bu bayramim da aglayarak gececek buyuk ihtimalle.Bide bu kez patlarsam cok guzel bi bayram olucak zaten

Sosyalimm Allah kavustursun canimm.arada kisa ayriliklar iyi insan kiymet biliyo

Findikkk gelmemiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…