Kizz istiyosa gir bence yaninaa. Sonra girmedim diye pisman olursun belki:) titime mi bakma diozaten buyuk perde kapatiolar sen asagisini goremion hic
Bence dogumdan bikac gun once git yelomm hem destek olursun birde dig er kardeslerimden daha farkli aramiz diosun hep.
Birde insan yaninda birilerini istio. Zaman yaklastikca icini tarifsiz bi duygu kaplio.
Agustos 10 gibi ben dogursam kardesinde 20 si gibi dogurur diorum
Kizz
Gitmeyi cok istiyorum daa simdi bileti erken almam lazim.Ama zamanina nasil karar vericem.cok uzun kalma luksum yok işlerden dolayi :26:
18 agustosta 38 haftasi doluyo tam.yani 20 sinde gitsemm ya tam 40 haftayi beklersee ozaman bebek olduktan sonra oek kalamiycam
25 inde gitsem ya bi gun once dogurursa
İste kontrolu bekliyorum ondan sonra karar vericem artik.Ama sanirim benim icin dogumunda yaninda olmak daha agir basiyo bebektense :26:
O zaman kontrole kadar bekle bakalim cnm. Doktoru ne diyecek. Ona gore hesabinizi yaparsiniz.gerci belli olmuo bu dogum isilizoyu gordun bi anda suyu geldi kizi hemen aldilar. Insallah sizin kizce teyzesini bekler:)
Bencede dogumda yaninda olman daha iyi.
O zaman sizinki zamanini beklerse agustos 30 gibi falan gelecek.
Evet canim 30 agustos tam 40 haftasi doluyo
Allahtan hayirlisi bakalim
Nasipte gormek varsaa dogumunu insallahh orda olurum ozamanlar
Lizim 38 de yapmisti demiii :26:
Amin canim benimm
Evet lizonun doguma tam 15 gun vardi sanirimm. Bebis sabirsizlandioda 1 aylik olacak neredeyse:)
Evet kizz zaman cok cabuk geciyo haaa
Gerci bunu bide lizime sormak lazimmm :26:
Selamm kızlarrr
Yelizim hemen kötüyü düşünme korkman normal ama doktoru ara sor kesin normal bişeydir.
Ayşem kız senin doğumu beklrken biz doğurcaz bu gidişle
Sağlıkla gelsin sıpa ama çok bekletmesin artık
Sosimm ablam 3,5 aylık kadar oldu iki sıpası var çok zorluyo onu ama maşallah iyi ama ilk zamanları hep yatmış..
Ben onun yerinde olsam yerimden kalkamam herhalde sanırım 2 sıpası olduğu için ben ondan daha çok düşünüyorum onu
O yasak yeme bunu yapma falan onun umru değil
Aysemm enerjikliginin sonu hayir olur insallahhsenin yazini okurken benim de aklima sosyalim dedigi geldi ki sen de yazmissin
Masallah sana valla.Sen yine de cok gezinme ortalikta.Valla bi dediler mi sen ne hareketlisin son ayinda falann yersin nazari aman allah korusun
Benosss hosgeldinn.Allah ablana da kolaylik versin canimm 2 cocukla zor vallaa
Ben olsam da yatarim kizzzz
Ama aysemin dedigi de mantiklii nasil alisirsan oyle giderr.Hareket de iyi biyandan
canlar nasılsınz
bugun eve geldık annemlerın yanındaydık...
aysem mınık bekletıck desene bı heyecanla gırdım belkı gelmıstr dıe
sosyalım benosum lızom fundosum
yelızım dr gıt bncede sonucta amelıyat gecrdn..ama ıns bısey yoktr kuzum cnm yum donemınde de oluyomus oyle akıntı ıcınde kan..:26::44:
Hosgeldin twincann
Canimm onu ben de okudum yum zamaninda hafif kanama ama benim tuplerin rahimle
Baglantisi kesildi ya acaba yine de olur mu daha once hic olmamisti
Bugun bisey yok bakalim :26:
Gunaydin sekerlerrr
Aysemmm sosyalimm
Benosla fundos iyi gezdi yalnizz
Aysem simdi wcden geldim evet hala devam ediyo :26:
Yani hic dr a gidesin var mi diye sorsana
Sen bugun de mi dogurmadinheyy maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?