Ağlayakta gözden mi olak???

Kizz
Gitmeyi cok istiyorum daa simdi bileti erken almam lazim.Ama zamanina nasil karar vericem.cok uzun kalma luksum yok işlerden dolayi :26:
18 agustosta 38 haftasi doluyo tam.yani 20 sinde gitsemm ya tam 40 haftayi beklersee ozaman bebek olduktan sonra oek kalamiycam
25 inde gitsem ya bi gun once dogurursa
İste kontrolu bekliyorum ondan sonra karar vericem artik.Ama sanirim benim icin dogumunda yaninda olmak daha agir basiyo bebektense :26:

O zaman kontrole kadar bekle bakalim cnm. Doktoru ne diyecek. Ona gore hesabinizi yaparsiniz.gerci belli olmuo bu dogum isi lizoyu gordun bi anda suyu geldi kizi hemen aldilar. Insallah sizin kizce teyzesini bekler:)
Bencede dogumda yaninda olman daha iyi.
O zaman sizinki zamanini beklerse agustos 30 gibi falan gelecek.

Evet canim 30 agustos tam 40 haftasi doluyo
Allahtan hayirlisi bakalim
Nasipte gormek varsaa dogumunu insallahh orda olurum ozamanlar

Lizim 38 de yapmisti demiii :26:

Evet kizz zaman cok cabuk geciyo haaa
Gerci bunu bide lizime sormak lazimmm :26:

Bence hic sormayalimm zaten su anda cevremde yakin arkadaslarimin ikisininde bebegi oldu. Hic iyi seyler duymuyorumm,kizlar perisann

Yaa bu arada bugun bi enerjigimm sabahtan beri evde is yapiorumm sosi demisti galiba doguma yakin enerji patlamasi olur diye yoksaa bu gece mii

Selamm kızlarrr

Yelizim hemen kötüyü düşünme korkman normal ama doktoru ara sor kesin normal bişeydir.

Ayşem kız senin doğumu beklrken biz doğurcaz bu gidişle
Sağlıkla gelsin sıpa ama çok bekletmesin artık

Sosimm ablam 3,5 aylık kadar oldu iki sıpası var çok zorluyo onu ama maşallah iyi ama ilk zamanları hep yatmış..
Ben onun yerinde olsam yerimden kalkamam herhalde sanırım 2 sıpası olduğu için ben ondan daha çok düşünüyorum onu
O yasak yeme bunu yapma falan onun umru değil

Sanirimm oyle olacakkk benooo amin canim benimmm

Oyy Allah yardimcisi olsun. 2 sipayla hamilelik dusunemiorumm. Neyse son aylari serinlige gelecek. En azindan sicak derdi olmayacakk.
Yaa yatmamasi daha iyi bosver tabi bi sikintisi yoksa. Hareketli olunca bel agrinda olmuyor. Bak 3 gun onceydi galiba 2 saat yurumusuz sahildee. Birazda ben basindan beri bunyeyi hareketli olmaya alistirdim. Ondan sanirim. Tek sikintim geceleri yatarken saga sola donmek. O herkeste oluo ztn. Bitde bilek agrilarim cok sukur azaldi onlarda.
Bayramda bile surekli cay koymaya falan kalkiorum. Kvalide cekti beni mutfaga. Kizim otur nazar falan degecek dedi. Sonra cekildim bi kenaraa.
Insallah sizlerinde hamileligi boyle gecerr.

Aysemm enerjikliginin sonu hayir olur insallahh senin yazini okurken benim de aklima sosyalim dedigi geldi ki sen de yazmissin
Masallah sana valla.Sen yine de cok gezinme ortalikta.Valla bi dediler mi sen ne hareketlisin son ayinda falann yersin nazari aman allah korusun

Benosss hosgeldinn.Allah ablana da kolaylik versin canimm 2 cocukla zor vallaa
Ben olsam da yatarim kizzzz
Ama aysemin dedigi de mantiklii nasil alisirsan oyle giderr.Hareket de iyi biyandan

Amin amin bu gecede bi tik yoktu erkenden haber vereyim dedim
Gunaydinn bu aradaaa

günaydın canlar

ayşem titinin üstünde baskı azalmışsa ve enerji patlaması yaşıyorsan doğumun çok yaklaştı demektir :))

yeloo sende kararsız kalmışsın ama kardeşin doğumda gel diyorsa yapacak bi şey yok inşallah zamanında gidersin bide bizde kız çocukları erken olur derler ben zamanını bekleyeceğini sanmıyorum 36-37 de pat diye çıkar gelir minnoş :))

benoşş ablanada maşallah inşallah sende onun gibi olursun daha cinsiyett tahmini yapılmamış değil mi ???

Son düzenleme:
Selam canlarrr
Aysemm hala tek vücutsun demekk
Kizz ben bile sabirsizlaniyorum sen nasil dayaniyosunn
Yarin kontroll bakalim ne diyecek doktorun :26:

Sosyalimm sen de iştesin galiba.Kolay gelsin canimcimm..
Allah korusun kizz gelmesin ben gitmeden bebiş ben de her an gelebilir diye bi ay oncesinden gidemem yani kusura bakmasin sipa

canlar nasılsınz
bugun eve geldık annemlerın yanındaydık...

aysem mınık bekletıck desene bı heyecanla gırdım belkı gelmıstr dıe

sosyalım benosum lızom fundosum

yelızım dr gıt bncede sonucta amelıyat gecrdn..ama ıns bısey yoktr kuzum cnm yum donemınde de oluyomus oyle akıntı ıcınde kan..:26::44:

Hosgeldin twincann

Canimm onu ben de okudum yum zamaninda hafif kanama ama benim tuplerin rahimle
Baglantisi kesildi ya acaba yine de olur mu daha once hic olmamisti
Bugun bisey yok bakalim :26:

Hosgeldin twincann

Canimm onu ben de okudum yum zamaninda hafif kanama ama benim tuplerin rahimle
Baglantisi kesildi ya acaba yine de olur mu daha once hic olmamisti
Bugun bisey yok bakalim :26:

cnm sen yınede bı kontrole gıtsen ..adetıme cok var dıon ya ondan dedım yum donemı dıe ..ama aklına hmn oyle kötu seyler getrme tmm kuzum

Gunaydinn canlarimmmmm
Herkes iyidir insallahhh
Yelo nasil oldun cnm. Kanli akinti devam ediomu halaa
Bugun doktorum 11 bucukta.cikinca hemen haber vericem sizeee.
Fundosta tatilden bugun donuoduuuu
Benostaa iyi istanbul turu yaptiii
Sosi sen nasilsin bu ara bel agrisi falan var mi? Hep soracam unutuorumm
Lizo sende arada durum raporu verr
Twinn senin koca ne zaman gidiodu dr a

Gunaydin sekerlerrr
Aysemmm sosyalimm
Benosla fundos iyi gezdi yalnizz

Aysem simdi wcden geldim evet hala devam ediyo :26:
Yani hic dr a gidesin var mi diye sorsana

Sen bugun de mi dogurmadin heyy maşallahhh

Selammm canlarr

Ablamınkinin cinsiyet belli değil malesef doktoru küçük diye söylememiş ama göbek kocaman kiloluyduda ondan da olabilir..

Ayşemm kız hergün senin için bakıyorum doğum oldu mu diye ama tık yok erkekler gününü geçirirmiş kızlarda erken gelirmiş diye duyuyodum bende ama lizimin oğlu erken geldi

Yelizim iniAllah erken reglidir sıkıntı olmasında regli olsun bence git doktora ama ordaki doktor iyi değil

Ayrıca kardeşinin doğumuna git bencede o daha güzel bişi ilk resimler falan çok heyecanlı..

Twincim sende hışgeldin senin koca ne zaman gidiyo doktora ?

Fındık ben gibi oldu ama iyi oldu inşAllah kafasını dağıtmıştır iyice

Bnde ablamları gezdiriyorum gezmeye geldiler iyide oldu arada bizde kaynıyoz
Şimdide denize gidiyoz bebeler tutturdu yüzme diye

Hepiniizi öperim arada gelirim bugün ben yüzmüycem çünkü zaten yağmur yağıyo

Gunaydin sekerlerrr
Aysemmm sosyalimm
Benosla fundos iyi gezdi yalnizz

Aysem simdi wcden geldim evet hala devam ediyo :26:
Yani hic dr a gidesin var mi diye sorsana

Sen bugun de mi dogurmadin heyy maşallahhh

Yok hala dogurmadimmm doguramiorum
Simdi hastanedeyiz siramizi beklioruzzz.

Yelizim sen haftabasinda hemen git. Insallah onemli bisey yoktur. Belkide ameliyattan sonra normal biseydir bu.

Benosumm erkekk 10 gun daha bekler derler. Yelonun kardesiyle birlikte doguracaz heraldee
Sizede iyi eglenceler canimm

Selam kizlar
Aysem guzel haberler ver bize
Yelo ihmal etme su dr isini
Benayyy gez anam gez bizim yerimizede
Aysem cok sukur bel agrim falan yok acaba bu aylarda olmasi mi gerekiyordu arada adet sancisi gibi sancim oluyor oda kisa sureli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…