Ağlayakta gözden mi olak???

Oyyyy uyandiginda mis kokulun yaninda olacak iyi seyler dusun aysem hic kotu seyler aklina getirme sakin hersey yolunda gidecek bi bakacaksin minigin yaninda

Gunaydin canlar uyanir uyanmaz baktim anam aysem doguma gitmis ..Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin az kalmis 11 e kuzum heyecanla bekliyoruz seni o guzel kokuluna kavus bi an once

Sosim gunaydin

Fundam da gelmis izmir guzeli cnm sen kendini nasil hissediosan oyle yap biraz kafa dinle Allah hayirlisini versin cnm

Benosum lizim yelizim

Ayşemmm canımmm bugün tek yürek senin için dua ediyoruz güzel haberini bekliyoruz canımm ömerinle gel aramıza

Canlarr ayşemize yazdım dönmedi o hemen yazardı ya içerde yada daha kendine gelmedi

Fundos genel anestezi alacakti kendine gelmesi surer biraz gelse bile ilk zamanlar sersemletir narkozun etkisi benosa diyelimde arasin

İyi fikirrr arar valllahi sözde doğum yapınca yanına gidecektikk
off insan çok merak ediyor ya:44:

Kızlarrrrrr eşi cevap verdii
doğum olmuş ikiside çok iyiymişşş

Aminnnn sosyalimm
sıra sendeee fatmada doğurmuştur belkii:26:

Kizlarrr anamm aysemm dogurmusss
Dun sanci cikmisti zatennm
Ayy hayirli ugurlu olsunn Saglikla
Buyusun insallahhh

Sosinin mesajını görür görmez daldım buraya

Ayşemmm hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmek basip etsin inşAllah.. Çok sevindim ikinci erkeğimizde geldi şükür..

Kuzene kahvaltıya geldik giremedim şarjım yoktu şimdi gördüm ve çok sevindim biriniz bana cepten ayşenin telini yazabilir mi ?

Saol fundoşum mesaj attım inşAllah resimde görürüz Alkah ım sağlıkla getirdi ya çok şükür..

Bakalım nasıl geçecek günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…