Selam kizlar
Aysem guzel haberler ver bize
Yelo ihmal etme su dr isini
Benayyy gez anam gez bizim yerimizede
Aysem cok sukur bel agrim falan yok acaba bu aylarda olmasi mi gerekiyordu arada adet sancisi gibi sancim oluyor oda kisa sureli
Ohhh çok şükür ayşemm hadi gözün aydın.. salı büyük gün önce gelmeZse sıpa
Sosiimm çıkarmaya çalışıyorum bakalım
Anammm ayseee seninki cok aheste bi erkek olucak galibaabaksana totosunu kaldirip gelesi yokk
Pozisyon ayni derkenn nasil yanii sezaryen olmasi gerekir sekilde mii :26:
Hakkinda hayirlisi olsun canim peki karar verdin mi ameliyat gerekirse belden uyusturma ile mi olursun?
Ay belli olmaz bi ataga gecer seninki geliverir belki normal normal
Sosyalimm kardesimin de o adet sancisi gibi sancilari hala var en basindan beri oluyo hamileliginin
Dun nst icin hastaneye gitmisti kendi doktoruna da bi sorayim demiss boyle agrim oluyo diye
Adam da ablacim agrin varsa vardir yani varsa da dogurursun demis
Anamm ben orda olcaktimm varyaa agzina ederdim o salagin
Zaten yazdim bi kenara onu gidince sorcam hesabini
Sagolun canlarimmm
Sosi gelmio valabu haftaici supriz yapmazsa son gun 12 agustoss :26:
Yelom kanalin girisinde. Biraz daha asagi inmis dedi ama daha kuvvetli bastirmasi lazim. Haftaya cumartesi yine gidecem bakalim yerinde mi sayiyo yoksa asagilara mi inio
Ya ben o konuda hala kararsizim. Acikcasi epiduralden korkuorum doktora bu hafta onu sormaya unuttum. Cumartesiye kadar dogurmazsam o gun soracam insallah
Nts de hafif sancilarim cikti. Bugun belden vurdu zaten sancilar.
Su anda kilosu 3200. Kilosuna gayet normal dedi. Bu kiloyla dogarsa cati darligini cok etkilemez dedi ama 3500 un ustu zor cikar dedi
Merrhaba caanlarım izmirli geldiievimdeyimmm
Sizleri çok özledim herkes iyidir umarım
ayşemm sen benim görümcemle bir gidiyorsun dr salıya kadar bişey olmazsa alacaz dedi günü doluyoo iki günde bir kontrol ediyo ama tık yok
Çok istedik doğumda olalım ama kısmet olmadı
ben güzel bi tatil yaptım istanbul çok kasıyo alışamadım
izmire yerleşme düşüncelerim var
fundoşşşşş hoşgeldinnnn
izmire yerleşmemihiç bana göre değil
nasıl oldun canım ağrın sızın var mı :26: dr una verdik veriştirdik burada bi daha o kadına gitme
Hoşbulduk caımm
evet sosyalim selçuğa, eşimin akrabası var onda kaldık çok sevdim orayı
ağrım yok çok şükür sadece adetimde çok oldu
ona değil hiçbi dr. A gitmicem canım ya artık ara verdik biz üzerine düşmicem
bisüre beni unutun
Kizlar az once wc ye gittim. Cok az pembe akinti geldi. Benim nişan geldi heralde. Simdi cok sancim var. Belim kopuyo sanki. Evde yuruyorum sanci artsin diyee.
Aysemmm kizzz doguruyosun hadi saglikla insallah bi girdim bu yazini gordum cok sevindimsabah guzel haberlerini aliriz insallah
Belim ikiye ayriliyor sanki 10 dakikada bir vuruo. Simdi uzandim. Cok halsiz birakti beni.
Pembe akinti bidaha gelmediii.
Bu sanci cok fenaymis ama nefesim kesiliyor
Canimm az sik disini sancilar 5 dk bir dusunce hastaneye git hemen veya ikinma hissi gelirse hic bekleme. Bu daha hicbirseymis diyeceksin telefonu eline alamayacaksin sancidan :) ben sanci cekerken esim sariliyodu sanci gecince bende sarilip guc aliyodum sanci girince ittirip agliyodum
Aysemmm Allahim seni kurtarsin canim benim yaaaguzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?