Ağlayakta gözden mi olak???

Selam kizlar
Aysem guzel haberler ver bize
Yelo ihmal etme su dr isini
Benayyy gez anam gez bizim yerimizede
Aysem cok sukur bel agrim falan yok acaba bu aylarda olmasi mi gerekiyordu arada adet sancisi gibi sancim oluyor oda kisa sureli

Kizlar simdi ciktim. Cok sukur hersey yolunda. Su anda pozisyonumuz ayni. Hhaftaya cumartesi gel dedi. Eger hala asagi inmediyse sali gunu aliriz dedi. Sali gunu gunum doluo zaten. Simdi nts ye girecem.

Bu arada sosim bel agrin olmamasi normall. Bendede ara ara hep adet sancilari oluodu.

Aysem soylediklerine gore senin dogurman lazim bence sali cok gec ama herseyin yolunda olduguna sevindim masallah omere

Ohhh çok şükür ayşemm hadi gözün aydın.. salı büyük gün önce gelmeZse sıpa

Sosiimm çıkarmaya çalışıyorum bakalım

Anammm ayseee seninki cok aheste bi erkek olucak galibaa baksana totosunu kaldirip gelesi yokk
Pozisyon ayni derkenn nasil yanii sezaryen olmasi gerekir sekilde mii :26:
Hakkinda hayirlisi olsun canim peki karar verdin mi ameliyat gerekirse belden uyusturma ile mi olursun?
Ay belli olmaz bi ataga gecer seninki geliverir belki normal normal

Sosyalimm kardesimin de o adet sancisi gibi sancilari hala var en basindan beri oluyo hamileliginin
Dun nst icin hastaneye gitmisti kendi doktoruna da bi sorayim demiss boyle agrim oluyo diye
Adam da ablacim agrin varsa vardir yani varsa da dogurursun demis
Anamm ben orda olcaktimm varyaa agzina ederdim o salagin
Zaten yazdim bi kenara onu gidince sorcam hesabini

Sagolun canlarimmm
Sosi gelmio vala bu haftaici supriz yapmazsa son gun 12 agustoss :26:

Yelom kanalin girisinde. Biraz daha asagi inmis dedi ama daha kuvvetli bastirmasi lazim. Haftaya cumartesi yine gidecem bakalim yerinde mi sayiyo yoksa asagilara mi inio
Ya ben o konuda hala kararsizim. Acikcasi epiduralden korkuorum doktora bu hafta onu sormaya unuttum. Cumartesiye kadar dogurmazsam o gun soracam insallah
Nts de hafif sancilarim cikti. Bugun belden vurdu zaten sancilar.
Su anda kilosu 3200. Kilosuna gayet normal dedi. Bu kiloyla dogarsa cati darligini cok etkilemez dedi ama 3500 un ustu zor cikar dedi

Ohhh çok şükür ayşemm hadi gözün aydın.. salı büyük gün önce gelmeZse sıpa

Sosiimm çıkarmaya çalışıyorum bakalım

çıkar canım çıkar tatile çıkacaktınız o iş ne oldu:26:

yelo benimki yavaş yavaş başladı ki normalmiş zaten bu aylarda bu sancılar çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntım yok kız o ne biçim dr muş bunlar psikolojide alıyorlar ama hiç hasta psikolojisinden anlamıyorlar dr un adını söyle haber verelimde adam kaçsın

maşallahhh hayırlısıyla gelir inşallah

bende dün tetonoz aşımın 2. dozunu oldum ama bugün inanılmaz ağrım varsol kolumu hissetmiyorum

Merrhaba caanlarım izmirli geldii evimdeyimmm
Sizleri çok özledim herkes iyidir umarım

ayşemm sen benim görümcemle bir gidiyorsun dr salıya kadar bişey olmazsa alacaz dedi günü doluyoo iki günde bir kontrol ediyo ama tık yok
Çok istedik doğumda olalım ama kısmet olmadı

ben güzel bi tatil yaptım istanbul çok kasıyo alışamadım
izmire yerleşme düşüncelerim var

fundoşşşşş hoşgeldinnnn

izmire yerleşmemi hiç bana göre değil

nasıl oldun canım ağrın sızın var mı :26: dr una verdik veriştirdik burada bi daha o kadına gitme

fundoşşşşş hoşgeldinnnn

izmire yerleşmemi hiç bana göre değil

nasıl oldun canım ağrın sızın var mı :26: dr una verdik veriştirdik burada bi daha o kadına gitme

Hoşbulduk caımm
evet sosyalim selçuğa, eşimin akrabası var onda kaldık çok sevdim orayı

ağrım yok çok şükür sadece adetimde çok oldu
ona değil hiçbi dr. A gitmicem canım ya artık ara verdik biz üzerine düşmicem
bisüre beni unutun

tamam canım nasıl istersen öyle olsun kendini nasıl rahat ve huzurlu hissedeceksen öyle yap

Kizlar az once wc ye gittim. Cok az pembe akinti geldi. Benim nişan geldi heralde. Simdi cok sancim var. Belim kopuyo sanki. Evde yuruyorum sanci artsin diyee.

Kizlar az once wc ye gittim. Cok az pembe akinti geldi. Benim nişan geldi heralde. Simdi cok sancim var. Belim kopuyo sanki. Evde yuruyorum sanci artsin diyee.

Aysemmm kizzz doguruyosun hadi saglikla insallah bi girdim bu yazini gordum cok sevindimsabah guzel haberlerini aliriz insallah

Fundosum sende hosgeldinn
ne guzel gezdin oyle ozendimki yapmayin eklemeyin su fotolari

Aysemmm kizzz doguruyosun hadi saglikla insallah bi girdim bu yazini gordum cok sevindimsabah guzel haberlerini aliriz insallah

Belim ikiye ayriliyor sanki 10 dakikada bir vuruo. Simdi uzandim. Cok halsiz birakti beni.
Pembe akinti bidaha gelmediii.
Bu sanci cok fenaymis ama nefesim kesiliyor

Belim ikiye ayriliyor sanki 10 dakikada bir vuruo. Simdi uzandim. Cok halsiz birakti beni.
Pembe akinti bidaha gelmediii.
Bu sanci cok fenaymis ama nefesim kesiliyor

Canimm az sik disini sancilar 5 dk bir dusunce hastaneye git hemen veya ikinma hissi gelirse hic bekleme. Bu daha hicbirseymis diyeceksin telefonu eline alamayacaksin sancidan :) ben sanci cekerken esim sariliyodu sanci gecince bende sarilip guc aliyodum sanci girince ittirip agliyodum

Tamam sabaha kadar bekleyeyim diorum. Allahtan sanci cok uzun surmuo. Vurup gecio. Saat 2 den beri cekiorum. Esim hemen gidelim dedi. Annemi aradim biraz evde cek yuru falan dedii. Bebekte arada hareket edio. Sabah olsun bakalim bi.
Cidden cok zormuss. Esinde kirktu napacagini bilmio bide. Gerci ben cok biliyorum sankii

Kizlar hastanedeyiz. Sancilarim cok fena. 3 cm aciklik varmis ama cocugun kafasi hala yukarida. Doktor 1-2 saat bekleyelim dedi. Eger asagi inmezse sezaryana alacaklar. Ben size musait olunca yazarim yine

Canim hakkim varsa helal olsun Rabbim kurtarsin seni insallah hic bi sorun cikmayacak dualarimdasin aysemm karar verdin mi sezeryan sekline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…