Ağlayakta gözden mi olak???

Çok sağol sosyalimm yelizimin kardeyi ile benim görümce sırada doğru alllah hepinizin yardımcısı olsun
ayşem nasıl acabaa

benim en yakın ark. Kayınpederi vefat etmiş kızlar oraya gidecez eşinide çok severim eşimle iyi arkadaşlar gitmemiz lazımm

Ohh masallah omerimizde gelmis yesinleer onu Cok sukur saglikla geldi Rabbim hayirli evlat etsin annesine babasina bagislasin ..

Sosyalim kusura bakma yazamadim iyiymm kuzum simdi kv ye geldim aramiz iyi masallah
Fundam basinz sagolsun ..

Yelizim sen.nasil oldun kuzum gectimi o akinti

Benosum

Kiz banada tellerinizi yazin yahu whatsapp tayim bnde merak ediyorum siz gelmeyince ..
Bu arada fundos aysenn.adamda alismis sana cvp vermis

Ablamları yolcu ettim tatilim bitti şimdilik..

Eşimle bu ara aramız limoni sinir ediyo beni iki haftadır doğru dürüst tad alamadım
Sizlerede yazamadım pek

Ayşemm cevap vermedi merak ediyorum nasıl acaba ?

Fundoşum başları saolsun Allah mekanını cennet eylesin..

Sosimmm sıra sana geldi kız topikte artık bütün gözler üzerinde

Yelizim senin kardeşinin yakın senin daha heyecanlı tabii ama şu bi gerçekki teyze olmak bi başka herkese nasip olsun inşAllah

Kizlarr ayseden hbr yokmu ulasmadimi kimse ozelden banada haber verin cok merak ediyorumm
bide oglusunun fotosunu yollarsa onuda istiyorum :)

Gozumuz aydinn ikinci ogluş da geldiii
Masallah cok guzel bi bebekk
Aysem iyiymis cok sukurr sag salim atlatti.Artik bundan sonra Lizim gibi oglusuyla birlikteeee
Allah ikisine de saglik uzun omurler versinn
Sosyalimee kardesime fundosun gorumcesine benosun ablasina da saglikli dogumlar nasip etsinnm
Bize deee en yakin zamanda nasip etsin insallahhhhhhh

Ben disardaydim yeni geldim evee
Buarada Ben Dun doktoru aradim enfeksiyon kapmissin buyuk ihtimalle orda bi doktora gorun ilac kullan gelmene gerek yok simdi dedi
Bi adet olsam da rahatlasamm :26:
Twincan mesaj atiyorum sanaa

Yelomm iniAllah hemen kurtulursun..
Senin bünye çok hassas hemen enfeksiyon kapmışsın

Lizim ben attım mesaj sana canım

Twinim tamamdır o halde :) özele bakmadım mesaj attın mı bilmiyorum ama sende mesaj atta telden kaydedim kız

Ayrıca ayşemin bebişi çok tatlı maşallah
Allah'ım nazarlardan korusun..
Artık onunda hikayelerini dinleme moduna geçicez sonra yelizin kardeşinin sonra sosiminn

Artık ardından bizler gelelim

aman aman iyi olun senin kv zaten tripcan hemen herşeye kızıp küsüyor bu arada benim o dediğiniz whattan falan yok

inşallah aranız düzelir benayım en yakın zamanda yoksa yine ablanlarla tatil meselesi mi:26: gözler benim üzerimde mi daha bana 15 hafta var ben doğuma gidene kadar hepinizi böyle görseydim bi

kızz bebişi nerede gördünüz inst. yok ki:26:
evet benoşun ablasınıda unuttum Rabbim onuda bir avazda kurtarsın

yelizim enfeksiyon için yuvarlak makyaj temizleme pamukları varya onu al üzerine biraz elma sirkesi damlat ve titini ve poponu sil canım inan bana faydasını görürsün

bebişi faceden mi gördünüz :26: amin canım inşallah

Kızz sende olmayan şeyden gördük
Mail varsa atarım canım hemen

Amin canım hepinizi bi avazda kurtarsın..

Topikte tek hamile sen kaldığın için tabiki gözler senin üzerinde

Yok kız bursada gereksiz tripleri yüzünden limoni dün herkesin burnundan getirdi surat astı ablam eniştem tuhaf karşıladı tabii bugün hiç bişi yokmuş gibi davrandı eve geldik ya sırnaşıyo hemen dedim uzak kal

İnşAllah hepimiz kalıcax hamile zaten o günleri görmeyi bekliyorum hepimizi..
Ablama bile anlattım sizi hatta bugün normal doğumdan konuşuluyodu ayşeyi söyledim çok istiyodu ama galiba olmayacak derken senin mesajı gördüm aha dedim doğurmuş ablam deli diyo

mailimi attım sana canım hemen

kendi ailesi yanındada mı triplere girdi neden ki ilginç benim ki genelde kendi ailesi yanında maço takılır seninkide mi öyle yaptı yoksa
ablanlarada mahcup olmuşsundur şimdi bu erkekler neden bizim kadar düşünceli değil

ayy herkeste herkesi tanıyor insanlara garip geliyordur bizim arkadaşlığımız

Sosimm benoşummm yelizimm
ayşemin ömercini görünce benim ara verme işi iptal olduu yine geldi hevess anam o ne tatlılıkkk
ayşemine yerim yaa hiç bizi atlamıyorr yazıyor ağrısı varmış biraz emmedede zorlanıyomuş minik inşallah çabuk geçer rahatlar

amaninn ütü yaptım ter içinde kaldımmmm

twinimmm bende yarın yazarım telii bilgiseayardan

lizomm özledimm senide hiç rastlaşamyozzz

Aman kendi ailesinin yanında da surat asmayı sever..
Olmaz olurmuyum mahçup şimdi hep böle sanarlarsa normal yani ayıp misafir onlar ama bunu düşünecek adam nerdeee..
Kız eltimin hareketleri yüzünden oldu ben sevmiyorum onu bide orda sıkılıyorum hep kayınvalidenin evinde olduğumdan yaptığımda bişi yok hep evde otur otur sıkılıyorum..
Bide bebeği bu kez çok gördük görüncede tuhaf oldum hani bide eltinin bişi söylendiğinde benim kızım tabi, bi tane kızım var yapıcam, olacak edecek vari konuşmaları zoruma gitti onların yanıda değil ama sonra gözlerim doldu üzüldüm nedense kıskanma değil aslında imrendim benimde olacaktı gibisinden
Vay efendim ben niye ağlıyomuş, ne olmuş.. Onlar gelince surat asıyomuşum..olay bu
İyide onlarda konuşmuyo ki resim koydu diye eşime kızdılar napayım göğe mi çıkarayım

Kız fındıkk senle konuşamadık bu ara..

Ara vermeyin ama düşünmeyin olmuyomul gibi davranın
Bu arada araba olayı ne oldu bişi oldu mu ?

Bu ara istanbul çok sıcak ütü işi pis iş o yüzden

Ayy sezaryan zor iş inşAllah tez zamanda iyileşirde eski haline dönerr
Emmede mi zorlanıyomuş anam bebişte daha alışamaz ki daracık yerden kurtuldu adaptasyon sorunu var hemen geçsin inşAllah

sakın korunayım falan deme ama çokta takma emmeyede yavaş yavaş alışır minik daha yeni çıktı kız içeriden

erkekler düşüncesiz bu konuda canım ben geçen seneden antremanlı olduğum için eşimin ailesinin yanında hiç karışmam ama sonrasında burnundan getiririm

eltine gelince canım herkesten aynı olgunluğu düşünceyi bekleyemezsin bazı insanları böyle kabul etmek lazım ama mesafeni koru gidip gelme çok yüz verme ama eşinede belli etme bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…