Ağlayakta gözden mi olak???

ALLAH iyilik vedrsin bacımmmbnde şükür adetimi bekliyom iştee hayır ben unutmadım siz unuttunuz hıhh bnde küstüm

hep sen mi küseceksin az bizde küselim dedim

geçmiş olsun bacı, inşallah kistin gider bak bide soğan suyu gerçekten kisti falan temizliyormuş bi dene istersen

hamileler çoğalmış buraya gelmeyeli maşallah

sosyal can benim batı da ekler misin 13 aralık?

yaa fundosss bi test yap yaaa icimiz rahatlasin.

ovu testin varsa onu yap. bak bende bugun ovu testi yaptim. sadece merakimdan. ikinci cizgi baya koyu cikti. ondada gebelik ogreniliyor. test ettim

kızzz yarın sabah dr gidiyommm varsa çıkarrr
ovü. yum. zamanını bekliyo kızzz alırdım dr gitmeseydim normal test
yarın sabahı bekleyelimmm

şaka yapıyorum kız nazın geçiyorda bize küsüyorsun , cenneti göremiyorum ya taşındı falan bi ara ondan sonra hiç gelmedi buraya yanlış hatırlamıyorsam

evitttttttttt kasap sevdigi deriyiii merk etim amaa cenneti inşş güzel haberlerle döner yaa offf belim agrıyo adet yokk deli olcam bir an önce olmk istiyomm

henüz gelen giden yok inş gelmezde bi 9ay

bide az önce lavaboya gittim iç çamaşırım siyahtı bi baktım akıntım gelmiş sanki beyazdı biraz acaba üşüttüm mü yoksa

misafirim mi var

bide az önce lavaboya gittim iç çamaşırım siyahtı bi baktım akıntım gelmiş sanki beyazdı biraz acaba üşüttüm mü yoksa

misafirim mi var

inşşş adet deildirrr bebiş belirtileridirrrr

misafirim mi var

test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…