oğluşum gelebilirmiiii kızz içim bi hoş oluyoo deme öleee
bak sonra depresyona girerim olmazsaaa
günaydın canım.iyi haftalar bayağı bi erkencisin sen.
depresyon yokkkkgulmek varrr, oglusunn gelecekk eninde sonunda
gelecekkkk
kızzz kahverengi leke olmuş geneee
dünden beri bişey yoktuuu
Selamm herkeseee
Canım benim mesai 8 de başlıyo 6:45 de servise biniyorum :)) bıktım usandım yoldan :)
Selamm herkeseee
Canım benim mesai 8 de başlıyo 6:45 de servise biniyorum :)) bıktım usandım yoldan :)
ALLAH iyilik vedrsin bacımmmbnde şükür adetimi bekliyom iştee hayır ben unutmadım siz unuttunuz hıhh bnde küstüm
Selam kızlar uzaktan takip ediyorum sizi bu aralar.Çünkü geçen ay hayatımda ilk defa yumurtalığımda kist oluştu.50mm e ulaşmış ve çatlamamış doktor da iyi yönden bakıyo en azından yumurtlaman da sıkıntı yok diye Hay Allahım ya hale bak :) Tabi geçen ay böyle bir durumla karşılaşınca bana primolut diye bir ilaç verdi günde 3 taneden 10 gün içtim cumartesi bitti şimdi adet görmeyi bekliyorum adetim bitince yine doktora gidicekmişim kist gitmiş mi diye bakacakmış.Allahım inşallah gitmiştir 5cm hiç de az değil... Bu ay gebelik umudum olmadığı için de yazasım gelmedi pek.Bakalım kist gitmişse ocak ayı için ben de sizin gibi bekleyenler kervanına katılcam inşallah
hep sen mi küseceksin az bizde küselim dedim
geçmiş olsun bacı, inşallah kistin gider bak bide soğan suyu gerçekten kisti falan temizliyormuş bi dene istersen
hamileler çoğalmış buraya gelmeyeli maşallah
sosyal can benim batı da ekler misin 13 aralık?
hamileler çoğalmış buraya gelmeyeli maşallah
sosyal can benim batı da ekler misin 13 aralık?
bende gidem ozaman
hggggg
yaa fundosss bi test yap yaaaicimiz rahatlasin.
ovu testin varsa onu yap. bak bende bugun ovu testi yaptim. sadece merakimdan. ikinci cizgi baya koyu cikti. ondada gebelik ogreniliyor. test ettim
eklerim canım eklemem mi? bu ay senden atak bekliyorum
kız hep küsüyorsunnn ama
adetim yaklaştıı ondan mı acepp haa sosyall ceneti görüyormusunn?? naptıki :18:
şaka yapıyorum kız nazın geçiyorda bize küsüyorsun, cenneti göremiyorum ya taşındı falan bi ara ondan sonra hiç gelmedi buraya yanlış hatırlamıyorsam
henüz gelen giden yok inş gelmezde bi 9ay
bide az önce lavaboya gittim iç çamaşırım siyahtı bi baktım akıntım gelmiş sanki beyazdı birazacaba üşüttüm mü yoksa
misafirim mi var
çiçeğimmmm inşallah olmazsınnn
henüz gelen giden yok inş gelmezde bi 9ay
bide az önce lavaboya gittim iç çamaşırım siyahtı bi baktım akıntım gelmiş sanki beyazdı birazacaba üşüttüm mü yoksa
misafirim mi var
kıss bacımm öyle demee inş olurumm biz bu ay korundukk bir an önce olup mik mike bakmk istiyozz bol bol calışcazz balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?