Gunaydin kizlar
Sabahtan dr a gittik ama dr yoktu insallah ogleden sonra gidebilirim
Fundos akacak kan damarda durmaz cektir kurtul gitsin
Canim ben 4 tane 20 lik disimi 16 yasimda ameliyatla aldirdimcekitirmek ameliyatin yaninda solda 0
Insallah canim bugun yer bulamazsam pazartesiye kalacak
Günaydınnnnn :124:
yelizim harbi çok şanslı haa yeğen benimkide öle olacak eminim çünkü bizimde ilk olcak yaa inşallah tabi
ablam evlenebilir bu yıl içinde belkide onun önce gelir ki isterimde yaşı benden büyük sonuçta hemencik olur inşallaah
ayy dün üşüttümmü nolduu burnumdan boğazıma kadar bir ağrı tahriş olmuş gibi şiş, hani havuzda klorlu su yutarsın yaa acıryutkunamıyorum
bu arada eşimle evvelsi gün dişçiye gittik akşam yarın sabaha galiba çekim var :18: 20 lik dişim ağrıyoduu iltihap olmuş antibiyotik iç 3 gün sonra gel çekelim dedi offf yaaa 5 sene önce 2 sini çektirmiştim şimdi bunlarıda alcak çekim iğneler
Gunaydin kizlar
Sabahtan dr a gittik ama dr yoktu insallah ogleden sonra gidebilirim
Fundos akacak kan damarda durmaz cektir kurtul gitsin
Merhaba canlarimm nasilsinizzz
Benim gunum sut sagmakla gecio. Bi gogsumu aliyo digerini almio. Onuda hep sut makinesinle sagiyorum. Sagmazsam gogsum sisiyor. Ates yapio. Insallah bu sureci hizli atlatirimm.
Gecmisi cok hizli okudumm. Yazdiklarinizi gorunce bende cok duygulandim..
Fundam sakin korkma bende 2 sene once 4 yirmilik disimi 2 gunde ust uste cektirdim hemde dikis attilarilk gun agrisi oluo sonra biseyin kalmio hem agzin rahatlio. Cekimden sonra bol bol tuzlu suyla gargara yap. Yaran cabuk iyilesirr.
Sosim doktora gidecekmissin hadi hayirli haberlerle gel insallah. Tosuncuk napiyomus bakalim.
Yelomm sizinn yegenede cok az kaldii. Kardesinle hayirlisinla kurtulur insallahh
Benosumm seninde yogunlugun basliomus. Allah yardimcin olsun. Bu arada bebislerin fotosunu niye atmiosunuz demissinhepinize atacam yeni fotolariii.
Lizom ssnin nasil gidiyoo
Twinimm sizinde doktor isleriniz vardi bi gelisme var mi cnm?
Aysemmmm
Canimm insallah cok cabuk duzene girer herseyy
Omercik de meme ayrimi yapmasinne farki var ikisinin bebekler ne ilgincler yaa
Uyku duzeniniz falan nasill
Yaa canim Allah kolaylik versin valla anne olmak da ayri bi zorr
Omeri bizim icin de koklaa yerim onuuu
Amin canim benim sagolasinn. Ya simdi bi meme daha buyuk oluo ya. Ondan cocuk zorlanio heralde. Birde benim gogusler buyuk simdi dahada buyuduler. Cocuk almakta zorlanio tabi
Geceleri saat basi kalkioruz canim. Cok nadir 3 saat uyudugu oluoyaa onu takmiorumda diger memeyide alsinda rahatlayayim. Gogsum davul gibi oldu cunku
Selam canlarimmm
Bana yirmilik dis demeyin
Hayatimin en kötü gunü aklima geliyo
O dişi elle cekmeye cesaret eden doktoru da alkisliyorumm
Bugun hiccc keyfim yok :26:
Sosyalimm insallah ogleden sonraya gorusebilirsin doktorunla
Merhaba canlarimm nasilsinizzz
Benim gunum sut sagmakla gecio. Bi gogsumu aliyo digerini almio. Onuda hep sut makinesinle sagiyorum. Sagmazsam gogsum sisiyor. Ates yapio. Insallah bu sureci hizli atlatirimm.
Gecmisi cok hizli okudumm. Yazdiklarinizi gorunce bende cok duygulandim..
Fundam sakin korkma bende 2 sene once 4 yirmilik disimi 2 gunde ust uste cektirdim hemde dikis attilarilk gun agrisi oluo sonra biseyin kalmio hem agzin rahatlio. Cekimden sonra bol bol tuzlu suyla gargara yap. Yaran cabuk iyilesirr.
Sosim doktora gidecekmissin hadi hayirli haberlerle gel insallah. Tosuncuk napiyomus bakalim.
Yelomm sizinn yegenede cok az kaldii. Kardesinle hayirlisinla kurtulur insallahh
Benosumm seninde yogunlugun basliomus. Allah yardimcin olsun. Bu arada bebislerin fotosunu niye atmiosunuz demissinhepinize atacam yeni fotolariii.
Lizom ssnin nasil gidiyoo
Twinimm sizinde doktor isleriniz vardi bi gelisme var mi cnm?
neyin var yelommm
ayşemm inşallah uyku ve meme sorunun çabucak çözülür canımm
bende nişanlıyken 2 sini aldırdım ayşem biliyorum ama bikaç iğne vurulup uyuşmalar çekerken can çekişmeler filan kan tükürmeler
e napalım katlanacam artık
tuzlu suyla gargarayı bol bol yapim iyi hatırlattınnn
sosyalimmm bekliyoruz güzel haberlerini inşallah dr. u yakalarsınnn
Kızlar canım çok sıkkın nokur dua edin de bişi çıkmasın
Dün anlattığım şey gerçekleşti ve soruşturma açıldı disiplin.. savunma verdik ama verdiğim savunma hiç içine sinmedi..
Çok detaylı yazamıycam bunu kusura bakmayın aleni yer diye canım çok sıkıldı eşimde üzüldü çok ama sinirinden banada kızıp duruyo o adama nasıl güvendin diye iyide ben böle bişi olacağını bilsem gelmem mi hiç..
Bizim arkadaşta relex bişi olmaz deyip durdu ben korkudan halaa geberiyorum böle bişi yaşamış olmanın üzüntüsü içindeyim onun umru değil..
Hiç bişi olmasa bile bana dosyama girecek olması böle hiç bişey yokken saçma salak bişiden soruşturma yemiş olmak o kadar ağrıma gitti ki anlatamam
İnşAllah sonucunda bişi çıkmaz inşLlah bi daha yaşamam ve bi kez daha anladım ki kimseye güven olmuyomuş..
Şu istanbuldan dedolup gideydim bi
Sorma yaa bu adamlada daha önce çalıştım pek sevmiyodum iş konusunda sıkıntılı..
Buraya geldiğimde bi tek bu yüzden üzüldüydüm gene aynı kişiyle çalışacak olmaktan..
Kısmetimde varmış ama yalan atmış olmak beni çok üzüyo.. İçim rahat değil inşAllah hakkımda hayırlısı olur inşAllah bişi çıkmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?