Ağlayakta gözden mi olak???

senin kelebekte çok güzel kız helede rengi bayıldım zaten

bişi ifade etmiyorlar ki kuzum

bende düzenledim hemen gizlilik ayarımı ama ben sizin beğenti sayılarınıza taktım niye o kadar fazla

benoşummm çoook sevindimmmm halay çekesim geldiiiii valla çok güzel bi haber bu çok şükür canom

yelommm ben o tahlillere 120 tl vermiştimm ne salağım yaa bundan böle kuruşun hesabını yapacam valla devlette yaptırcam hakkımdan yararlanacam
bence sabah git hem 3. gün hemde aç git sağlama al

anammm hemende beğeniveriyolarrr
çok seri kız buu sistemmm
online olayı yok amaaa

kıskançlık olayında gereksiz olmadığının onayını aldım akşam devam edebilirim ohalde :)

kız bak halay deyince bi kez daha üzüldüm ya ben
şimdi hamile kalsak halay bile çekemiycez he öle mi oyy anamm bak bi kez daha üzüldüm ya ben

kız bundan sonra verme zaten ne gerek var.. git devlete.. bak ben bizim burdaki bi yere gidiyorum boş da oluyor ve sabah verdiğim kanın öğleden sonra netten öğreniyorum ne olduğunu gayet iyi ben hiç tahlillere para vermedim bi özel muayenelere bi de kürtaja verdim o da bi zahmet olsun yani

zaten Rabbim nasip ederse ikinciye kalp atışına kadar devlete gitcem 11. haftasından sonra özele gitmeye başlıycam ama arada da devlete sırf ultrasona girmek için gitcem

yaaa kızlar bi de benim kaçıncı haftada olduğum çizelge gitmiş onu nasıl getirebiliriz acaba oradan kaç gün kaldığına bakıyordum :)
Sosyalim
Dun ben kurcalarken profil ayarlarinda biyerde gordum hamilelik takvimini ama nasil gordum ben de hatirlamiyorum
Zaten takip ettigim konulara da bi saatte gelebiliyorum

benoşumm gidip ne diyon kan verirkeen
acilemi gidiyosun bu testleri yaptırcammı diyosun
kız bizim yakında bahçeşehirdede poliklinik var zengin semti yaaa orası orda kimse gitmiyoo çok şık ve boş :)
hemen alıp randevumu kadın doğumcudan yaptırim diyorum
ahh kafam ahhh boşuna vermişim okadar paraa

üzülme benoşummmm o günler gelsindeeee çekeriz halayımızııı :)
inşallah senişn yakındır bata az kaldııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…