kalplen kare çıktı yelommm :))Aa bisey deneyeyim
Telefondaki ifadeler cikiyo mu ki alta yapcam bakam sizde gozukuyo muu
hemen başgannnn hemennn
online durumunu bi sayfaya yazdım bakalım nasıl cevap verecekler :)
hemen başgannnn hemennn
ayy biz her türlü halayı çekeriz :)kız bak halay deyince bi kez daha üzüldüm ya ben
şimdi hamile kalsak halay bile çekemiycez he öle mi oyy anamm bak bi kez daha üzüldüm ya ben
kız bundan sonra verme zaten ne gerek var.. git devlete.. bak ben bizim burdaki bi yere gidiyorum boş da oluyor ve sabah verdiğim kanın öğleden sonra netten öğreniyorum ne olduğunu gayet iyi ben hiç tahlillere para vermedimbi özel muayenelere bi de kürtaja verdim o da bi zahmet olsun yani
zaten Rabbim nasip ederse ikinciye kalp atışına kadar devlete gitcem 11. haftasından sonra özele gitmeye başlıycam ama arada da devlete sırf ultrasona girmek için gitcem
Sosyalim
Dun ben kurcalarken profil ayarlarinda biyerde gordum hamilelik takvimini ama nasil gordum ben de hatirlamiyorum
Zaten takip ettigim konulara da bi saatte gelebiliyorum
Kizzzz ben de cok fenayimbak böle ne güzel oldu rengarenk
artık evde devam et bakalım ne açıklama yapacak genç hatunlara..
dünde biz sandıktayız ya aynı yerde.. şimdi gayet yakılışıklı bi genç geldi ama çocukta harbi yakışıklıydı.. ben imza attırıyordum hep gelenlere.. bizimki de şimdi görüyor ya ben şimdi kibar kibar konuşuyorum çocuğunda ama yüzüne bakamıyorum korkudan şimdi bizimki celalenmesin diye
sonra aramızda da bi laf var böle yakışıklı ya da güzel birine bakınca bak bak sen seversin diyoruz kıllığına yapmasın diye
çocuk imza atıyor bizimki ordan seversin sen dedi koptum benbişide diyemiyor milletin içinde akşama eve giderken söyleniyor falan.. ama kendi de bi kıza baktı ama o da bakılmayacak gibi değildi kısacık şortu giymiş bende ordan vurmaya çalıştım
demem o ki kıskançlık hep var kuzum
hadi inşallah bi yolu vardı da rahat ederiz.. gerçi benim için problem değil ben telden zaten görmüyordum
çok güzel olmuş :9
ayy biz her türlü halayı çekeriz :)
hamilelik takvimini biliyorumda benim çizelge daha güzeldi :)
biraz işim çıktı kızlar bu arada
Kizzzz ben de cok fenayim
Kiskancligim tutarsa orta yerde hem benimkine hem kimi kiskandiysam ona kufur ederim
Benimki de oyle bi yumusak yuzlu millete gulup takilmayi okadar sever kiii
Bikeresinde biyere gittik kahve icmeye.Kizlar var 3 tane her biri birbirinden şahane,onlerinden geciyoruz benimki sirita sirita kizlarr guzel bi kahvemizi iceriz diyerek gecti kizlar da guluyo ben de arkasindan gidiyorum
Ayy burnundan getirmistim o kahveyi salagin
Bana getirdiklerini de bu cok sekerli olmus diye tersleyip geri gondermistim
Bide magazalrda cok muhattap olur benimki.Ben denedigi biseyi begenmem mesela.yoo bence yakisti der sonra da demi diye calisan kiza sorar ozaman da kendi aldiklarimi da kasada birakip cikmistim
Yani benim durum daha vahim cunku benimki kasten yapmiyo sık sık oluyo ve karsidakine nasil bi izlenim verdiginin farkinda degil
Erkeklere karsi da hep oyle yilişik da kizlar olunca bak karisinin yaninda asiliyo diyolardir kesin
bak böle ne güzel oldu rengarenk
artık evde devam et bakalım ne açıklama yapacak genç hatunlara..
dünde biz sandıktayız ya aynı yerde.. şimdi gayet yakılışıklı bi genç geldi ama çocukta harbi yakışıklıydı.. ben imza attırıyordum hep gelenlere.. bizimki de şimdi görüyor ya ben şimdi kibar kibar konuşuyorum çocuğunda ama yüzüne bakamıyorum korkudan şimdi bizimki celalenmesin diye
sonra aramızda da bi laf var böle yakışıklı ya da güzel birine bakınca bak bak sen seversin diyoruz kıllığına yapmasın diye
çocuk imza atıyor bizimki ordan seversin sen dedi koptum benbişide diyemiyor milletin içinde akşama eve giderken söyleniyor falan.. ama kendi de bi kıza baktı ama o da bakılmayacak gibi değildi kısacık şortu giymiş bende ordan vurmaya çalıştım
demem o ki kıskançlık hep var kuzum
hadi inşallah bi yolu vardı da rahat ederiz.. gerçi benim için problem değil ben telden zaten görmüyordum
Kizzzz ben de cok fenayim
Kiskancligim tutarsa orta yerde hem benimkine hem kimi kiskandiysam ona kufur ederim
Benimki de oyle bi yumusak yuzlu millete gulup takilmayi okadar sever kiii
Bikeresinde biyere gittik kahve icmeye.Kizlar var 3 tane her biri birbirinden şahane,onlerinden geciyoruz benimki sirita sirita kizlarr guzel bi kahvemizi iceriz diyerek gecti kizlar da guluyo ben de arkasindan gidiyorum
Ayy burnundan getirmistim o kahveyi salagin
Bana getirdiklerini de bu cok sekerli olmus diye tersleyip geri gondermistim
Bide magazalrda cok muhattap olur benimki.Ben denedigi biseyi begenmem mesela.yoo bence yakisti der sonra da demi diye calisan kiza sorar ozaman da kendi aldiklarimi da kasada birakip cikmistim
Yani benim durum daha vahim cunku benimki kasten yapmiyo sık sık oluyo ve karsidakine nasil bi izlenim verdiginin farkinda degil
Erkeklere karsi da hep oyle yilişik da kizlar olunca bak karisinin yaninda asiliyo diyolardir kesin
yav bu sitede şimdi bişi daha var ben yazdım ya bi sürü şey okeyleyince sizin üsteki mesajlarınız görünüyor ama eksik..
Fundam bana nasıl yapıyon demiş görmemişim. yeliz işaret yapcam demiş görmemişim sizde de oluyor mu ben bi yerde hata mı yapıyorum acaba
Fundam ben ne için gidiyorsam ben şunun için gelmiştim diyorum direkt o da okey diyo hemen..
Hormon testi istediğim zaman ben hormon testi yaptırmak istiyorum şu kadar zamandır bebiş olmuyor dedim böle bişi varmış dedim verebilir misin doktor ikilemedi bile
bence bi git dene bakalım tavır davranışlarını hastanenin anlarsın zaten ona göre konuşursun.. sonuçta yalan söylemiyoruz ki neyse o..
ayy evet yaa insanın içi gidiyo demiiii öle kız görünce ben bakıyom beğeniyom o nasıl beğenmesin diyip üzülüyo insan
oda iyiymiş kızzzz seversin sen :)))))
yaaa dışarı çıkıymuşuzzz
yani kadın dğumcuya gidip isticem dimiiiii
yoksa acildmeiii
ben randevu alim k.doğumcuya gidim diyim tüp bebek yaptırcam dr. bey tüm bunları yapabilirmiyiz :)
sevmedim hemen değişşş benoşş eskisi daha güzel :)))))
sosyalim bol müjdeli güzel haberlerle dönnnnn selamımızı ilet miniğine öp sev bizim içinde :))))
benoş sorma aklıma geldikçe çıldırıyorum ne aptalmışım diyorum ne paralar gitti
helede 1500 tl aşılama aklıma geldikçe
birde kaç gün gelemedim işe yıllık iznim yandı onu da koyunca 1 haftayı vay anam vayyyy
Kizz hemen atiyo siteden giris yap diyoo hayy boyle işinnn!!!
Benosum oyle dusunup icini karartma ama adak da onemli bebek icin mi yapmistiniz canim?
Eger bebek icinse olanlari bununla sakin bagdastirma Adak hayat boyu ustunde borctur oyle hemen yapmadin diye kotu bisey olmaz yani ben oyle dusunuyorum
Cokkk agrim varr adet sancisi cok fenaaa
Canim normalde de olurdu ilk gun amayok canım ikimizinkide başka bişi için..
öle duyduğum için dedim, yoksa benim aklımda olan bişi değildi ki hani mutlaka yapılması gerek ya bizde yapmadık ya acaba bağdaşabilir mi diye söyledim sadece
kızzz normalden daha mı fazla ağrın benim öle oluyor artık ondan soruyorum.. eğer normalde bu kadar değilsen ve şimdi duramıyorsan Allah yardım etsin canım çok zor bi durum ben onu iki gün çekiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?