Ağlayakta gözden mi olak???

hemen başgannnn hemennn

bak böle ne güzel oldu rengarenk
artık evde devam et bakalım ne açıklama yapacak genç hatunlara..

dünde biz sandıktayız ya aynı yerde.. şimdi gayet yakılışıklı bi genç geldi ama çocukta harbi yakışıklıydı.. ben imza attırıyordum hep gelenlere.. bizimki de şimdi görüyor ya ben şimdi kibar kibar konuşuyorum çocuğunda ama yüzüne bakamıyorum korkudan şimdi bizimki celalenmesin diye
sonra aramızda da bi laf var böle yakışıklı ya da güzel birine bakınca bak bak sen seversin diyoruz kıllığına yapmasın diye
çocuk imza atıyor bizimki ordan seversin sen dedi koptum ben bişide diyemiyor milletin içinde akşama eve giderken söyleniyor falan.. ama kendi de bi kıza baktı ama o da bakılmayacak gibi değildi kısacık şortu giymiş bende ordan vurmaya çalıştım
demem o ki kıskançlık hep var kuzum

online durumunu bi sayfaya yazdım bakalım nasıl cevap verecekler :)

hadi inşallah bi yolu vardı da rahat ederiz.. gerçi benim için problem değil ben telden zaten görmüyordum

yav bu sitede şimdi bişi daha var ben yazdım ya bi sürü şey okeyleyince sizin üsteki mesajlarınız görünüyor ama eksik..

Fundam bana nasıl yapıyon demiş görmemişim. yeliz işaret yapcam demiş görmemişim sizde de oluyor mu ben bi yerde hata mı yapıyorum acaba

Fundam ben ne için gidiyorsam ben şunun için gelmiştim diyorum direkt o da okey diyo hemen..
Hormon testi istediğim zaman ben hormon testi yaptırmak istiyorum şu kadar zamandır bebiş olmuyor dedim böle bişi varmış dedim verebilir misin doktor ikilemedi bile
bence bi git dene bakalım tavır davranışlarını hastanenin anlarsın zaten ona göre konuşursun.. sonuçta yalan söylemiyoruz ki neyse o..

hemen başgannnn hemennn

çok güzel olmuş :9

ayy biz her türlü halayı çekeriz :)

Sosyalim
Dun ben kurcalarken profil ayarlarinda biyerde gordum hamilelik takvimini ama nasil gordum ben de hatirlamiyorum
Zaten takip ettigim konulara da bi saatte gelebiliyorum

hamilelik takvimini biliyorumda benim çizelge daha güzeldi :)
biraz işim çıktı kızlar bu arada

Kizzzz ben de cok fenayim
Kiskancligim tutarsa orta yerde hem benimkine hem kimi kiskandiysam ona kufur ederim
Benimki de oyle bi yumusak yuzlu millete gulup takilmayi okadar sever kiii
Bikeresinde biyere gittik kahve icmeye.Kizlar var 3 tane her biri birbirinden şahane,onlerinden geciyoruz benimki sirita sirita kizlarr guzel bi kahvemizi iceriz diyerek gecti kizlar da guluyo ben de arkasindan gidiyorum
Ayy burnundan getirmistim o kahveyi salagin
Bana getirdiklerini de bu cok sekerli olmus diye tersleyip geri gondermistim
Bide magazalrda cok muhattap olur benimki.Ben denedigi biseyi begenmem mesela.yoo bence yakisti der sonra da demi diye calisan kiza sorar ozaman da kendi aldiklarimi da kasada birakip cikmistim
Yani benim durum daha vahim cunku benimki kasten yapmiyo sık sık oluyo ve karsidakine nasil bi izlenim verdiginin farkinda degil
Erkeklere karsi da hep oyle yilişik da kizlar olunca bak karisinin yaninda asiliyo diyolardir kesin

çok güzel olmuş :9

ayy biz her türlü halayı çekeriz :)

hamilelik takvimini biliyorumda benim çizelge daha güzeldi :)
biraz işim çıktı kızlar bu arada

İnşAllah canım benim çekmek nasip olur hepimize tabiki..

tamam canım bak sen işine biz burdayız nasılsa.. sen yorma kendini.. zaten randevunda var merakla beliyor olacağız seni

anamm senin adamda felaketmiş.. demekki tek değilmişim..
kız benimki öle yapsa onu bi kaşık suda boğarım herhalde

sende az değilmişsin.. ben kıyafetleri alır çıkardım herhalde sen bırakıp çıkmışsın kahveleri geri göndermeler falan cadı Yelo

ama bencede erkek biraz ağır başlı olacak.. tamam güzel kıza bakılır onu anlayışla karşılıyorum ben şimdi bizde yakışıklı görünce bakıyoruz ya da bakarız ama onların böle güzel bi kız gördüklerinde hemen konuşmaları fikir sormaları yada ne bilim şirin gözükmeleri çok kötü bide dediğin gibi şuna bak karının yanında asılıyor ne biçim adam diyordurlar yani
böle şeylerle kızdırmasınlar bizleri

ayy evet yaa insanın içi gidiyo demiiii öle kız görünce ben bakıyom beğeniyom o nasıl beğenmesin diyip üzülüyo insan

oda iyiymiş kızzzz seversin sen :)))))

yaaa dışarı çıkıymuşuzzz

ayyy benimkide işteee çok güler yüzlüüü kötü niyet yok ama deliriyorum işte
bende öle dedim kızz enim gibi herkes gördü o yazı ekrana düştü demezlermi e... bak evli barklı muabbete bak ortak 70 küsür ark. var :)
yuh beee abarttın uğraşamıycam dedi :)))
gayet normal bişey bu bak yorum yapanlara hepimiz aynı işyerindeyiz samimiyiyz dediii

yani kadın dğumcuya gidip isticem dimiiiii
yoksa acildmeiii
ben randevu alim k.doğumcuya gidim diyim tüp bebek yaptırcam dr. bey tüm bunları yapabilirmiyiz :)

ayy evet yaa insanın içi gidiyo demiiii öle kız görünce ben bakıyom beğeniyom o nasıl beğenmesin diyip üzülüyo insan

oda iyiymiş kızzzz seversin sen :)))))

yaaa dışarı çıkıymuşuzzz

yani kadın dğumcuya gidip isticem dimiiiii
yoksa acildmeiii
ben randevu alim k.doğumcuya gidim diyim tüp bebek yaptırcam dr. bey tüm bunları yapabilirmiyiz :)

aman iyi ki bi iki çene çalıyorduk kaçın hemen şaka şaka kolay gelsin sende dikkat et canım..

Evet evet kadın doğumcuya gidiyorsun onlar veriyorlar.. anlat durumu yani bişi olmaz korkma bak o kadar rahat olacakki zaten para verdiğine üzülüyordun ya şimdi daha çok üzülcen

sevmedim hemen değişşş benoşş eskisi daha güzel :)))))

sosyalim bol müjdeli güzel haberlerle dönnnnn selamımızı ilet miniğine öp sev bizim içinde :))))

benoş sorma aklıma geldikçe çıldırıyorum ne aptalmışım diyorum ne paralar gitti
helede 1500 tl aşılama aklıma geldikçe
birde kaç gün gelemedim işe yıllık iznim yandı onu da koyunca 1 haftayı vay anam vayyyy

Yok kız renkli olmadı sevmedim zaten
Düşünme aşılama parasını olacağı varmış çıkacağı varmış çıkmış.. Bak bizde kürtaj için bi o kadar verdik..

Acaba yapmadığımız adağın buna etkisi varmıdır diye düşünüyorum bu ara
Eşiminde var benimde çünkü

Senin için en kötüsü yıllık izin olayı oldu. Şimdi ne kadarın kaldı izinden ?

Kizz hemen atiyo siteden giris yap diyoo hayy boyle işinnn!!!
Benosum oyle dusunup icini karartma ama adak da onemli bebek icin mi yapmistiniz canim?
Eger bebek icinse olanlari bununla sakin bagdastirma Adak hayat boyu ustunde borctur oyle hemen yapmadin diye kotu bisey olmaz yani ben oyle dusunuyorum

Cokkk agrim varr adet sancisi cok fenaaa

yok canım ikimizinkide başka bişi için..
öle duyduğum için dedim, yoksa benim aklımda olan bişi değildi ki hani mutlaka yapılması gerek ya bizde yapmadık ya acaba bağdaşabilir mi diye söyledim sadece

kızzz normalden daha mı fazla ağrın benim öle oluyor artık ondan soruyorum.. eğer normalde bu kadar değilsen ve şimdi duramıyorsan Allah yardım etsin canım çok zor bi durum ben onu iki gün çekiyorum çünkü

Canim normalde de olurdu ilk gun ama
Bu kez cok fazla agri gece de yatirmadi ayrica adetim acayip fazla yani iyi ki bugun gitmemişiz ben rezil olurdum hem cok agrim var hem de cok yogun geliyo evde oldugum halde rahat edemiyorum dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…