Ağlayakta gözden mi olak???

Yelizim hastaneye mi gittin kuzum tahlil yaptrmissin ins guzel cikar sornuclar

Sosyalim minik iyiymis masallah kuzuya
Findik napio

oo gezme vakti gene desene benim yerimede gez Ankarayı olur mu :)

evet site biraz karışık gibi dursada insan alışıyor canım bizde ilkin çok yadırgadık ama daha pratik gibi sanki :)

oo gezme vakti gene desene benim yerimede gez Ankarayı olur mu :)

evet site biraz karışık gibi dursada insan alışıyor canım bizde ilkin çok yadırgadık ama daha pratik gibi sanki :)
Kuzum bu suratlar degisikti iyi olmus eski haline donmus ne tipsizlerdi

yelizim yarın sen bu arada tahlilleri alınca hangi doktora gitcen ?
Valla benosum gitmeyi dusunmuyorum burda.Elimde olsun da erzuruma gittigimde ben hormon testlerimi yaptim diyeyim maksat.Hani ona gore tedavi oncesi gorsun bi sorun varsa ona gore hareket ederiz.ben kendim bakip
Yorumlayacagim :)
Canlr fırsatım olmadi bi kac gun dışardaydk gelemedim dunde annemler vardi

Cuma da ankaraya gidioz

Bu site boyle cok karisik ya yeni uyue dio bana
Twincan biz de yeni yeni alisiyoz valla sana yeni uye diyo daha once neler neler dedi :) Daha yeni yavas yavas biseyler ekliyolar bakalim...

Kizzzz ayseyle lizimm topigi bulamiyo olmasinlarrrr :):)

kız onlar bırak topiğin yolunu uykunun yolunu bulamıyorlar yazık yaa :)
bugün ikisiyle de de konuştum da durumları içler acısı çok üzüldüm.. Allah'ım kolaylık versin.. lizim bi kaç güne kalmaz gelir interneti bağlanmışta ayşe için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Cnm suratlar azdi simdi eskileri tek tek ekliolar site once koklatio sanirim

Evet cnm puan mi topluyoruz simdi
O kotu olmus cnm yaa kim geldi goruyoduk

Benos asilama dusunuyoz da ne diosun sen
evet canım beğentilerle puan topluoruz

valla canım funda dan sonra ben iyi bi doktor tercihi ile yapın derim.. baksana kızın başına neler geldi..
Ucunda bebek olan herşey mübahtır canım yaptırın bi şansınızı deneyin inşAllah sizinki tek seferde tutarda çok isterim yani.. eşinin tahlilleri daha yapılmadı ama değil mi yazmadın o konuda bişi

Kuzum daha yaptrmadi ankara dönüşü ddk grip oldu bi kac gun erteledik ...aslinda asilamada iyi biri var ama ben guvenemiyorum nedense ..aslinda sey konusunu tedirgn edio yadirgamayin ama bsska sperm fln karisir diye korkuyom

ah be twinim hiç olur mu öle şey canım..
gerçi burası türkiye herşey olabilir ama öle düşünürsen o zaman tüp bebekte yaptıraman sen.. sonuçta iyi bir yere gittiğin sürece böle bi risk olamaz adamlar bu işi yıllardır yapıyorlar herşey belli yani.. sen içini böle vesveselerle doldurma olur mu hiç öle şey

Kuzum bnde findik gibiyim valla kuruntu yapiom iste.. bu dedgm dr ilgili bisey duyduk iftira da olabilr cok unlu bi dr burda kafam karisti o yuzden

Yelizim hastaneye mi gittin kuzum tahlil yaptrmissin ins guzel cikar sornuclar

Sosyalim minik iyiymis masallah kuzuya
Findik napio
Twinim evet verdik kan bakalim cok merak ediyorum degerleri.ilk kez olmasi gereken zamanda yapiliyo da :)

Kizzz hep aşilama konusuyoz ne zaman yaptircann eşin sperm testi yaptirdi mi bu arada
Ayy dogrudur valla benosumm Allah kolaylik versin onlaraaa
Bakk dun degil onceki gece ben yattim saat 1 falandi.yan dairenin yatak odasiyla bizimki bitişik ya Allahim bebek bir agliyo ama nasil catliyo resmenn.
Ayni zamanda da cep telefoni caliyo bangir bangir.Sonra kapi zili calmaya basladi bunlarin.biri elini hic kaldirmadan surekli hem zile basiyo hem kapi tokmagina vuruyo ama kiracak kapiyi nerdeyse.
Ya dedim kesin bunlara bisey oldu birileri de merak etti eve geldiler kapiyi da acmiyolar bebek de aglamaktan katılıyo resmen.bu arada kapi zili calana kadar 1 saat falan gecti ben sesten uyuyamadim kafama da takildi kapi da calmaya baslayinca deli gibi esimi uyandirdim kalk bi bak dedim kim kapidaki diye.Hani komsu sonucta baslarina bisey mi geldi zehirlendiler mi evde naaptilar allah korusun
Esim gitti kapiya kadinin kocasi
Adam nobette 112 de calisiyomus esi cvp vermeyince merak etmis ayyy bide kapi kilitli kilidini aciyo arkada sürgü var kapi 5 cm aciliyo okadar adam iceri bagiriyo yok zil zaten hep zangir zangir.kadin nerdeyse 2 saat sonra geldi kapiyi acti :) Ölüm uykusuna mi yattin be mubarek ben bile meraktan geberdim evde korktum kesin bisey oldu diye yoksa o bebek aglamasina o telefona kapi ziline apartman uyandi ne uykuymuş beee
Ayy nasil uzuldum o bebek varya mahvoldu aglamaktan
Ama belki de kadin okadar uykusuzdu ki bayildi kaldi uykusuzluktan kimbilirr

Kizz twinn oyle seyler dusunmeeee
Hele de eşine sakin sakinn bak kuruntu yapar ilerde sonra sıkıntı yasarsiniz
Oyle bisey olmaz cunku cok dikkat ediyolar canim benim merak etmee

Allah'ım senin şu etrafında olanlara da gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum :)

kız son dediğine katılmak istiyorum demekki çok yoruldu garibim hiç bişeyi duymadı da o kocanın halini düşünemiyorum adam ne korkmuştur haa :)
diğer türlüsü sorumsuz bi annelik örneği olur ki sanmıyorum yapmaz zaar :)

Twinim sen öle şeylere takılma canım adam gibi düzgün bi yer bulun kaliteli güvenilir sonra yaptırın canım Allah'ım büyük biliyorsun hayırlısı neyse onu versin size de.. sen böle düşünerek kötüyü çağırma şimdiden

Kizz twinn oyle seyler dusunmeeee
Hele de eşine sakin sakinn bak kuruntu yapar ilerde sonra sıkıntı yasarsiniz
Oyle bisey olmaz cunku cok dikkat ediyolar canim benim merak etmee
Evet kuzum haklisin cnm oda benden daha fazla takintilidr bide Bakalim dr ne diycek speem testi isterse yaptrck 2.testte degerler dusmustu ..
Cnm inss asilama olmdn dogal yolla gelrde ugrstrmz Rabbim hayirlsiini versin ..cnm
Inss sizde guzl sonuclarla gidersnz dra kuzm

Bu arada benosumm gozun aydin sizin olaydan bisey cikmamis Allahim yuzune bakmis guzel kalpli arkadasm bnm

Tamam cnm bnm haklisin kotuyu cagirmann anlami yok memo....lde yaptrrz belki hem temiz bi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…