Ağlayakta gözden mi olak???

ama canım benim herşey biz insanlar için değil mi.. sonuçta kimse keyfinden beklemiyor.. bende böle olacağını bilseydim ilk zamandan beridir başlarım.. ama işte öle olmuyor malesef..
yine de halimize bin şükür gelecek ve o zaman bu konuştuklarımıza gülücez ne salakmışız bak neler demişiz diye

hadi ya onu bilmiyordum tekrar rahim filmi mi var.. ay Allah korusun inşAllah onları yaşamadan geliverir mucizen.. sen şu doktora bi gitti bakalım o ne diycek sana. ben en çok onu merak ediyorum zaten.. sonuçta daha iyi bi doktor olduğu kesin..

inşAllah tüpe gerek kalmaz..

Kizlarrr anca gelebildimmmm
Sabahtan oglen 13.30 a kadar ac bekledim
Kadin dogum hastanesi malumunuz burda kadinlar her sene dogurduklari icin biturlu doktora cikamadim
Sonra ordan ciktik diger hastaneye gittik esimin orda bi tanidigi cok alakasiz olaraktan intaniye bolumunden giriş yapip hic doktoru gormeden bana hangi tahlilleri istedigimi sordu soyledim oyle istedi
Butun bunlar olurken de bi 4 saat falan gecti yani
Neysee yarin alirsiniz dediler sonuclari cok sacmasapan bi trafikti
Ayy şuna bak yaa cok komikk

Kuyumcuya gittim bizim minnoşa biseyler baktim alamadim!! cok igrenc seyler var yani cok abartili boyle.orda da benimkiyle kavga edip eve geldim

Herkeşler iyi miiii
Sosyal toplantiya yetisebildi mi acabaa gece geziyodu burda

Buarada biz kadin dogumda doktorla gorusmeye calisirken-ki sira yoktu oyuzden hemsire de ya kusura bakmayin ben sizi nasil alayim gormuyomusunuz kalabaligi dedi
Esim orda kadinlarin icinde hemsireye e tabi siz de haklisiniz napcaniz burda her kadin 6 ayda bi doguruyo dedi

Surata bakk Ayyyy

sonuçta zorlu bi süreçte olsan yaptırmışsın ya canım önemli olan o zaten..
Bu arada hoşgeldin :)

aaaa bizi duymuşlar kızlarrrr gelmiş bizim ifadeler yaşasınnnn oleyyyy :KK32:

kız bu ifadesinin nesi var çok komik o ayrı tabi

Aaa hakkatenn simdi yoktu kizz ben onceki mesaji yazarkenn :KK7:
Bitane benim cok sevsigim vardi şaşirma dumur olma hali o yokk :KK2:

ama pc den yazarken ifadeleri yazının en başına atıyor. sizde de öle oluyor mu canlar ya nasıl yapıyorsunuz ben bi türlü beceremedim siz nasıl yapıyorsunuz

yelizim o hangisiydi kız bak unuttum ben numarasını hatırlıyon mu ben telden hep no girerek yapıyordum da

keşke eski noları ile olsa bunun başına kk zormak zor oluyor acaba çok mu şey istiyoruz ki :)
bence o da zamanla gelicek, beğenmedik ama zamanla güzelleşiyor.. çok ön yargılı yorum yapmışız :)

Benosum ben hicc ezbere bilmiyorum ama 51 mi 52 mi neydi galibaaa
Bende de bazen yazinin başina atiyo canim bi saat de onu silcem diye ugrasiyorum telefonda zor oluyo dokunarak yapmak
Aaa bakk ceeee var bebeklere yaptigimiz daha once bunu gormemistim :)

hımm hatırlayamadım onu canım bakarsın belki gelir yavaş yavaş düzenliyorlar :)

bir de yönetici arkadaşlar halay istiyoruz biz onu da eklerseniz bizden mutlusu olmayacak sevgiler

kız yeliz onu hatırladım ben şaşırmayı şımarma olarak okumuşum sen pörtlek gözü diyorsun evet ya o yok gerçekten benim de o favorimlerimdendi nosunu bilmiyorum bende :)

du bi bakim hemen dedim bi tıkladım hakkat yok :) bence daha iyi olmuş yavaş yavaş geliyor ifadeler onun yerine bu gelmiş

Canlr fırsatım olmadi bi kac gun dışardaydk gelemedim dunde annemler vardi

Cuma da ankaraya gidioz

Bu site boyle cok karisik ya yeni uyue dio bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…