Ağlayakta gözden mi olak???

H

hahh kizz orasi guzel bakk ulkenin dort bi tarafindan gidiyolar o hastane cok kaliteli iciniz de rahat olsun bence
Evet kuzum orda doktorlara bakayim bi benimki de dedi asilama yaptrlm ya hic bi sorun yok diolar ama var belliki bisey belki asilama o sorunu cozer morfolojisi cok dusuk o engel olabilr yani yum catlatma gucsuz spermler cnmm.

Evet kuzum orda doktorlara bakayim bi benimki de dedi asilama yaptrlm ya hic bi sorun yok diolar ama var belliki bisey belki asilama o sorunu cozer morfolojisi cok dusuk o engel olabilr yani yum catlatma gucsuz spermler cnmm.
Hadi hayirlisi canim benim insallah sizin de dogru istikamet aşilamadir ve ilk seferinde gelir melegin yada meleklerin

Hadi hayirlisi canim benim insallah sizin de dogru istikamet aşilamadir ve ilk seferinde gelir melegin yada meleklerin
Inşallah canim benim son kalanlarin hep cifteer cifter olsun insallah asilamayla gelecek Rabbim hayirlsiini versin ..
Cnm bnm cikmam lazim yazarim yine

Twinimm Allah raZı olsun canım şükür bişi çıkmadı da kurtuldum

Bencede o hastane güzel siz biz ankara yapın sonrasında eşin testi versin sonrasınsa gidin yaptırın sonrasındada gelsin sıpalar :)

Aha tripcanda geldi :)
Sosii kız ne zaman bitiyo izinleri

Bu arada tüm işaretler gldi ama senin popüler işaretin olan aşçı işaretin gelmedi

Inşallah canim benim son kalanlarin hep cifteer cifter olsun insallah asilamayla gelecek Rabbim hayirlsiini versin ..
Cnm bnm cikmam lazim yazarim yine
Aminnnnn canimmmm
Gorusuruzzzz
Selam kizlar bugun cok yogundum gelemedim bi turlu su izindeki arkadaslar bi gelsede kurtulsam
Hosgeldin basgann
Senin de bu yogunlugun hamilelige denk gelecegi tuttu haaa

Hee kiz baktim yemek isaretimiz kaybolmus benos arkadasin biri bu pazartesi digeri obur hafta geliyor ama benim yogunluk devam edcecek
Yelomm hic sorma yaa hamile kaldim kalali butun isler bana kaliyor 7 aydir bi ohh diyemedim kaderimiz boyleymis demek ki

Olsun ama yine de iyisin sosyalim masallah zor bi gebelik gecirseydin iyice iskence olacakti Allahtan ki kaldirabiliyosun bu yogunlugu

Zor olsaydi zaten rapor alirdim yelom ama cok sukur iyiyim calisabildigim yere kadar calisacagim
Kizz sizin bide izin olaylariniz var demi kac ay evde olabilcen dogumdan sonra acaba ben hic anlamiyorum o işlerden.
Benim eski isyerimde patronumun karisi hani sigortali calisan olarak gozukuyo ya belli bi ayda rapor alip izin almis gibi yapmislardi dogumdan sonra da para almislardi o calismadigi gunler icin

Ben geldimm

Çoklu alıntı eklenmiş :)

Sosyalim hakkat dirayetlisin çok şükür.. Bende sizler gibi olurum inşAllah.. Gelsinlerde az birazda olsa rahatla sende..

Yelizim 2 ay doğum öncesi 2 ay sonrası izin öndekini 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp kalanı doğım sonrasına atıyorsun sonra da işte rapordu yıllık izindi tamamlıyorsun oda nerdeyse 5-6 ay oluyo sıpa :)

Yanlışım varsa kızlar düzeltin benim bildiğim bu ama hamile arkadaşlarım daha iyi bilirler tabii

O çok gülende elle yan tarafı işaret ediyooo :))))

Benosss aniden dısarı çıktık ordan eve attılar 5,30 de geldim die sevinirkennn ark arad ı altıbuçuğa kadar tuttu

Tvinimm asılamamı yaptırıyonnn ne zaman canımmm hadi hayırlısııı ins, seninki tutarrrr emeklerin bosa gitmezz ayy çok heyecanlıı olumsuz düşünmek yokkk

Ayy şuan duşumu almış havlu üstümde yoğurda muz ve bal koydum keyfimi görsenizzzzz
ohhhhhh

yelo kızzz benim uykuda çok derim bi an dedim bende öle 4lurmuyummm

Yelom bizde son haftana kadar calisinca dogumdan sonra 18 hafta ucretli yani maasli iznin var sonra benim 20 gun bu yildan 20 gun 2015 ten 40 gun iznim olacak belki arkasinda 45 gun heyet raporu alirim bunlarin hepsinde maasini alirsin sonrasindada 2 yil ucretsiz izin almayi dusunuyorum ama bu 2 yilda maas alamazsin

Benos benimde bildigim kadariyla ustte anlattim canim
Fundos keske biri benide banyoya soksa da yikasa yemek yap ye derken yoruldum

Bi de kizlar ben gulucuk ikonlarini acarken beni sayfanin en ustune atiyor oradan tekrar asagi iniyorum gulucuge tikliyorum sonra tekrar sayfanin ustune atiyor tekrar alta inip cevapla diyorum sizdede mi boyle oluyor

Ben ne yemek yaptım neye dim kızzzz çamasır topladım katlayacam amaaa hal yokkk
Diyetteyiz yemek yok salata ton balık roka mmoka :)))
Sosyalim üsenme kalk al dusunu uzan söle güzelceee bak biraz daha geç 5ldumu hiiç kalkamannnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…