Evet kuzum orda doktorlara bakayim bi benimki de dedi asilama yaptrlm ya hic bi sorun yok diolar ama var belliki bisey belki asilama o sorunu cozer morfolojisi cok dusuk o engel olabilr yani yum catlatma gucsuz spermler cnmm.H
hahh kizz orasi guzel bakk ulkenin dort bi tarafindan gidiyolar o hastane cok kaliteli iciniz de rahat olsun bence
Hadi hayirlisi canim benim insallah sizin de dogru istikamet aşilamadir ve ilk seferinde gelir melegin yada meleklerinEvet kuzum orda doktorlara bakayim bi benimki de dedi asilama yaptrlm ya hic bi sorun yok diolar ama var belliki bisey belki asilama o sorunu cozer morfolojisi cok dusuk o engel olabilr yani yum catlatma gucsuz spermler cnmm.
Inşallah canim benim son kalanlarin hep cifteer cifter olsunHadi hayirlisi canim benim insallah sizin de dogru istikamet aşilamadir ve ilk seferinde gelir melegin yada meleklerin
Aminnnnn canimmmmInşallah canim benim son kalanlarin hep cifteer cifter olsuninsallah asilamayla gelecek Rabbim hayirlsiini versin ..
Cnm bnm cikmam lazim yazarim yine
Hosgeldin basgannSelam kizlar bugun cok yogundum gelemedim bi turlu su izindeki arkadaslar bi gelsede kurtulsam
Olsun ama yine de iyisin sosyalim masallah zor bi gebelik gecirseydin iyice iskence olacakti Allahtan ki kaldirabiliyosun bu yogunluguHee kiz baktim yemek isaretimiz kaybolmus benos arkadasin biri bu pazartesi digeri obur hafta geliyor ama benim yogunluk devam edcecek
Yelomm hic sorma yaa hamile kaldim kalali butun isler bana kaliyor 7 aydir bi ohh diyemedim kaderimiz boyleymis demek ki
Kizz sizin bide izin olaylariniz var demi kac ay evde olabilcen dogumdan sonra acaba ben hic anlamiyorum o işlerden.Zor olsaydi zaten rapor alirdim yelom ama cok sukur iyiyim calisabildigim yere kadar calisacagim
Ayyy kizlar aklima sedos geldi o ne yapiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?