Ağlayakta gözden mi olak???

Sedosun numarasi yok ki bende fundos bu arada hic yapasim yok ya yarin yaparim artik banyomu

Git yağlı sac terli vücutla sen bilin bendee öle yapıyom bazen sonra akşam olsunda kaçim diye dakka sayıyom :))))
Bana sormustuda senii yazayım demisti burdan belkide yada ins,, bilmiyorumm

Geldim canolarrr

Sosimm bende öğlen yazdım pc de öle gülücükleri yazının en başına atıyo neden bilmiyorum kopy paste yapınca oluyo :)

Ayrıca doğum izninde sanki bi yanlışın var gibi ama bilmiyorum 18 hafta çok uzun devlet toplamını 4 ay olarak veriyo 6 ay olsun diye istiyo ya millet olmuyo bi türlü..
Ücretsin izin alman ne güzel benim o şansım yok gibi

Fındık kız bende dedim nere gitti meğer bizim kız ee gitmiş :)
Bnde izliyorum o diziyi güzel yani

Seda artık niye uğramıyo ki buraya ?

4 ay dedigin 16 hafta oluyor zaten canim son cikan yasaya gore 2 hafta daha eklendi biliyorum 18 hafta oluyor
2 yil ucretsiz izin mecbur alacagim canim ya yoksa bebege bakacak kimsem yok kv uzakta anne desen zaten yok bakici olayi buralarda biraz zor maasimim kesilecek ev kredimizde var ama mecburum canim yaa

Ben çok uzun sevmiyom yaaa omuzda veyahut göğüs hizası :)
Yaa sürükleyiciymis dizii tv izlemiyodum nicedir
Bide simdi reklamı çıktı gültepe fena biseye benziyo
Hicbilmiyorum niye girmiyor

Aman karışıkmış ben en son 2 hafta eklendiğini bişmiyodum iyi olmuş :) 6 aya çıkarsunlar mümkünse :)

Kız mecbur kalınca napcan mecbursun yani zor işler bu işler hayırlısı bakalım zaten bakıcıya verene kadar sen gitme daha iyi bakıcıda en az 1.000 ister :)

Güllerşn savaşı güzelde fundam gültepeyi bilmiyorum.. Desene yeni sezonda gene bi ton dizi olacak

Heyloooo
Kizz ben de yemek yaptim sonra telefon trafigi esim geldi yemek yedik falann

Ben de gullerin savasini izliyodum da bugun benimkinin film izleyesi tuttu

Buarada tahlil sonuclarina baktim sonuclarda sadece tiroid var oyle digerlerini yapmamis olamazlar dimii
Buarada tsh 1.41 cikmiiss

Ayy biz de robin williams filmi izliyoruz bugun sinema kanallarinda onun filmleri var galibaa
Cok uzuldum ölümüne cok da severdimm
What dreams may come isminde bi filmi vardi cocuklugumun filmi

Sosyalim ben de o son cikacak olan yasa tasarisi tasarida kaldi süre uzatilmadi diye biliyorum ama yanlis mi hatirladim acepp

Yeloo hosgeldin tsh iyi cikmis ama digerlerini neden yapmamislar yada yapmislarsa neden sisteme vermemisler anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…