Ağlayakta gözden mi olak???

Kizz ben kiste alişkinim bosverrr tek dert bu benim kistler olmadik zamanda cikiyo ya tedaviyi erteleticek ona bozuluyorum

Fahri deel fundosum ona yetisemedim gece sevale yazdimm :))

Evet şu online olanlar gozukse super olucak gercektenn boyle olmuyo bem de gece kendi kendime yaziyorum bazen

gece hiç kalkmadığım için gelmem benim çok zor. akşam üzeri uykumu alırsam gecede şans eseri kalkarsam ancak o zaman gelirim

size de ben uyumadığın için imreniyorum :)

yaaa buranın pabucu damaaaaa
benoş çalışmalar tam gazz demek şimdi gördüm o yazıyı kızzzz
bizde tık yokkkkkk halbuki bu iğne etkisi devam edermiş hala
çok kalan oluyomuş öle haaa aşılama sonrası ay hay ben benim ağzımaaa

aferin sana fundaaa niye bıraktınız bari zevkine takılaydınız ya

hayırlısı bakalım kuzum ya bizim bu ay sonu ak kara belli olur.. eskisi gibi değilim umutlu belirti falan aramayı da düşünmüyorum bakalım herşeyi oluruna bıraktım rabbim biliyor gününü..

ama sende bırakma her zaman çalışmalara devam

zaten çalışmaya çalışmaya gidiyo heves
hadi hayırlısı sıkı çalıştınızsa oldu bu iş bunca beklemeye kavuşturdunuz

Benoss ben dun bi yazi okudumm forumda duşukten sonraki ay hemen hamile kalanlar bile var hic korunmamişlar haaa
Hatta bitanesi duşukten sonraki ilk adeti baya gecikince gitmiş hamile oldugunu ogrenmiss
Bence şansin yuksek bikere oldu ya yine olucak Allahin izniyle ben senden kisa surede bekliyorum haberii

İnşAllah canlarım benim..

Ben ikinci adetten sonra tutma oranı yüksek olur diye çok istedim ama benim koca inatçı illa doktor 3 adet bekle dedi diye bekledi.. Bı ayda hatta tatile falan gitcez diye sallamaya çalıştıda ben zorladım 3 ay dedim sözünde dır diye

Hayırlısı hakkımızda neyse onu yaşıycaz nasılsa.

Sosimm o rapor et diye çıkıyo kendini ihbar et falan galiba

Yok kuzum göremiycez
Bu hafta sonu gitmem lazımdı ama gidemiyoruz

Yürüyüşmü ne güzel kız akşam yürüyüşlerini severşim ben

Benayim hadi bakalim bekliyoruz artik haberini
Aksamlari iyiyim fundosum genelde sabahlari cok halsiz oluyorum ayy bende ciksam keske yuruyuse ama hic halim yok
Bu arada yelo dugunde dokturuyordur

Yok kız ne nişanı bugun Erzurumdaydim işim vardi geç döndüm yorgunum

Kendini ihbar et miii
Sosyalimmmm
Fundoss gölet mii yuruyuş muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…