Ağlayakta gözden mi olak???

Son düzenleme:
canım benim sende olmayan watsap var ya ondan akşam konuştuyduk o dakikalarda da funda iş üzerindeymiş bizim her mesaj yollamamız telefonu zırt zırt öttürmüş durmuş kocasıda sinirlenmiş

sosim o durum pc de var evet kopyala yapıştır yapacan yani ben öle yapıyorum kolay oluyor yoksa ikide bir ifadeyi başa atıyor çok saçma oluyor..

bide bizim yemek ikonu ile halay ikonu ekleneydi güzel olacaktı

napak anam çok ara verdikkkk duştan sonra havlu üzerinde olunca erkekler daha bi meraklı oluyo yalnız anladım onu
bide anlık olunca zevkle ne hoş
gün hesabı yok aman bugün olsun yokkk ohhh nasılsa olmuyo sallaaaaa

Yelo naapsinnn iste bildiginiz gibii
Anamm hatlar nasil karismisss

Fundos ikidir lizoya iltifat ediyo meger kizin bekarlik resmiymişş onlar

Sosyal bisey sormus bunlar baska yazmiss.Lizo bisey sormus funda onun cevabini baskasina vermiss
Hayirdirr uykunuzu alamadiniz galiba gecedenn
Sosyalimm allasen şu akilli telefona gec yahuu sen dogum yaptiinda biz sana nasil ulascazzz eşinin yok mu kizz aliver elindeki telefonu

hep funda yelooo ortalığı karıştırdı kaçtı

lizo dan resim bekliyoruz halaa ekleyecek

naptın yolculuk ne zaman belirledin mi canım

lizo onamı bozulmuş yoksaaa
he kkız nerdesin erzuruma gittinmi nettinnnn
kardeşe ne zaman gidyon
akıllı tel al demesi kolayyy bende alamıyorum benm bi n8 im var başıma belaa akıllı değil ama whatsapı var yazması zor ondada

kıızzz nasıl alması kolay değil sana gitte sams... not 3 ya da iph.. 5s al demiyruz :-D ufak çaplıda herşeyin eklenebildiği gayet güzel telefonlar var ama buda mı uymuyor

Kizzlarrr dedim yaaa ankaraya gidecegimiz gun erzuruma gidip ordan da ankaraya ucariz diyee
O da buyuk ihtamalle pazartesi olucakk
Zaten bebek cikisa dogru hizla ilerliyo yetismem lazim
Evet fundos ona bozulmus olabilir ama bilemem

Ayy finda bence insanin hayatini kolaylastiran birsey akilli tell

ee bak gör bu gidişle sen doğuma yetişemiycen Allah korusun.. elinizi hızlı tutun bence

bencede hayatı bayaa bi kolaylaştıyor.. bana eşim memur olmadan önce söz verdiydi memur olursam sana teli alıcam diye adam memurluk sınavını kazandı daha işe başlamadan gitmiş almış iyi de yapmış yani..
şimdi gözüm yükseklerde tablet boyutunda olsa ancak paklar beni

Kizlar foto yuklicem dedim ama cekemedik dışarda guzel bi foto cektircektim. Bu arada biz ev aliyoruz insallah cok guzel bi ev begendik butun ankarayi goruyo manzara superr sanirim cok mutlu oldumki sutum suanda dolupp tasiyo oglusum tikandi artik icemiyo lik lik sesleri duymaniz lazim buna ayri bi mutlu oldum
Fundoss 1 cocuksu dedin 2 bekarlik fotomu yeni dogum yapmis birine benzettin fena bozuldum

aaa hayırlı olsun lizommm nerede gene aynı semtten mi canım.. valla çok sevindim.. bak bebek kısmetiyle gelir dedikleri bu olsa gerek..

kız bende sandım ki elinin altındaki resimlerden koyacan.. tamam pazar günü piknikte çekin koy bakalım.. zaten Annelik yakışmıştır sana ona hiç şüphemiz yok canım

kesinlikle benoşşşşş aldıktan sonra ip.. isterim eşimden çekip atıyom kendime düşün bazen o kadar güzel çekiyo foto düzenleme yapmakta bir numara
bence güzel foto çekmesi en önemli özelliği
lizommmm hepten s.çmışım ama affet beni canımmmm kötü niyetim yoktu kızzz sütün bolmuuu ohhh maşallaaaahhhh
ev işine çook sevindim hayırlı olsun inşalah pürüz çıkmaz alırsınız ulaş bereketi ile geldiiiiiiii

Kizz benoss agzindan yel alsinn İnsallah yetisirim sipa teyzesini uzmezz :)
Fundaya da cok yuklenme naapsin hatunun parasi yok nasil alsinn

Lizim hayirli olsun Allah guzel gunlerde oturmayi nasip etsinn Ankara diyince benim gozler Booyyle oluyoo
Biz de ev bakiyoz yavastann insallah iş de istedigimiz şartlar saglanir da ucariz bian once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…