Ağlayakta gözden mi olak???

kuzumm cok hazırlıkszdık gercı bnmkı masaj sauna Allah ne verdıyse hepsıne gıttti
yuzmeyı bıleydım ıyıydı canmm ..
bı dahakıne saklıom kendımı cnm
senınkıde garıbım senn gıbı cadıyla basedememıs yengec ıstee

anammm yelo gelmiş döktürmüş kaçmış
Kız bu kızın bu koca tarafından çektiğini burda kimse çekmiyor ama hakkında da geliyor helal olsun yani..
çok güldürdü beni ya

hayır gelecen gel madem ne oyalıyon ya eltiye ne demeli çok lazımmış gibi küsmüş ya çok üzüldük tühhh

Twinimmm tabiki haşema vari bişi giy komple kapalı olanları ben sevmiyorum açıkcası pijama giymiş gibi oluyorlar ama fundanın dediği gibi tayt üzeri uzun tunikler güzel oluyor ki benim ablamda öle bişi almıştı, ilkin çok utandı ama baktı ki etrafında çok insan var rahatlamıştı

sosim kız bak koymazsan zaten resim küserim.. kendini de koymuyon zaten.. hele twin hiç koymuyor
bi deli benim zaten ha bire resim koyan ama ben seviyorum..
Allah nasip ederde sıpam olursa ben hemencik koyarım da yanlış mı düşünüyorum onu işte kestiremiyorm nazardanda korkarım yani

hiç korkma benoşum bizim bi sıpa var yok böle bi tatlılık kollar ısırmalık gözler boncuk anası doğduğu andan beri her an koyoyu resmen ama maşallah 1 yaşına girdi çok tatlı yaaa
evet kızz bende ilerleyen yaşlarda o dediğimden giyebilirim yani kilo alırsam çok rahat ve şık kapıyo heryerini
twinim evet devlette kızzzz istanbulda süleymaniye doğu mevi varyaa semiha şakir kadın doğum duymuşsundur orası
ama 3 yıl evli olma şartı var diğer istenen şeyler mühim değil

kuzum bakayım oyle bısı bulursam alırım bnmkıde sort gıy dıo
yaa cnmm ins.. ı benımkıne soylemeyı dusunuyomda kendı fotolarımı koymuyom cnmm ..
ama bebıs gelsın bnde koycm kız ıstemedıgnz kadr hmde. 40 ından sonra ama

kuzum zaten 3 yıla gırıcz bızdee ama asılamayı bı denıyek de ya da kendılıgnde gelsın hıc ugrastrmasın yaa

Ben 40cikmadanda koyarim kiz sizin nazariniz degmez hem sizden baska arkadasimda yok zaten

buna koptum yaaaa
oda doğru ya en güzeli seninki zaten

bencede bi an önce almalısın hayır senin gibi teknolojik bi kadın şimdiye kadar neden almamış eksik kalmış ben onu anlamadım

hele bi hepimizin sağlıkla olsun dünyaya gelsinlerde nasılsa bi şekilde görüyoruz bi yerlere eklemek eksik kalsın yani.. bak lizom kocaman etti, ayşe desen yarıladı ne çabuk geçiyor günler

aayy bayılıyorum öle sıpalara, anam bu insta.. bazı karıların bi sıpası var nasıl güzeller maşallah, bi imreniyorum bi imreniyorum sorma

twinn kesinle öle bişi al canım çok rahat edersin kapalı ya kocanda bişi demez rahat rahat tatilini yaparsın zehir olmaz

bencede yaa tabletle olmuyo utanıyo insan
sosi ile ben tel alcaz kesinde ben hamile kalınca yada yıldönümünde eşim şeydebilir
twinimmm dene tabi ama benden sana dost tavsiyesi zaman kaybı gibi geliyo bna
bak geçen ay yaptıranlar burda 25 kişiydik 1 kişi tuttu 24 ü negatif
tüp bebek topiğine gir hepsi hamile
bugün testi 4 kişinin çift çizgi çıktı sırf
benoşumm bende çok imerinoyurm yaaa

benosummm agrılarım var demıstın hala devam edıo mu kzum
bebıs mı kondu acep

ayy inşAllah canım yaa çok isterim ama bilmiyorum ki.. haftaya izne ayrılıyorum ya ayrılmadan bi test patlatabilirim
halaa ara ara devam ediyor canım..

alında artık eşiniz mi alır, siz mi alırsınız, yıldönümü mü olur başka bişi mi bilmem artık
ama alınca internet paketide almayı unutmayın yoksa hiç almayın daha iyi

Cnm dogru diosun okuyorum orayi az oncede okudum kimse de tutmamis ..Rabbimin takdiri artik biz deneriz ama tup bebek icin erken kuzum oyle dusunuyorum ..
Off off dertlendim yine

Kuzum inss valla ne güzel olur topige canlilik gelir
Umutluyum senden bak diyyeyim ..

Twinin dedigi gibi bi ruzgar cikti arkasindan yagmurr ohhh beee serinledik kizlar insallah cok yagar bu yagmurr
Alacagim kizlar tel bu ay alamam ama arabanin bakimi varmis eylule insallah
Burda da bi yagaydi iyiydi her tozz yaa bidr ustune elektrik gitti ..oh biraz serinle sende kuzum kiyamam
Ne marka almayi dusunuosun kuzum

Hadi gözün aydın sosimmm rahatlamışsındır bi müddet iyi de olur senin için

twinmmm inşAllah kız.. ben çok düşünmüyorum, umutlanmıyorum ki hayal kırıklığı yaşamayım diye
tam geçen yıl bu zamanlardı başlamıştık bebek için yine yıl dönümü ve ben gene başladım kızlar su çok içmeye süt içmeye yediklerime dikkat etmeye
bilinçaltıma öle bi yerleşmiş ki istem dışı oluyor bunlar

Insallah orayada yagar orasida simdi cok sicaktir ya s4 yada yine samsungun note lari falan var onlardan alirim herhalde olmusken iyi bir sey olsun
Hmde ne sicak cnm klima da gitti elektrik gidince pisiyorum.

Note 4 cikicak cnm ama.s4 u tavsiye etmiyorum ben cok ısınıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…