kuzumm cok hazırlıkszdık gercı bnmkı masaj sauna Allah ne verdıyse hepsıne gıtttigiy kız ne varrrbenim annemin mayosu çok güzel yaaa tayt üstünd euzun mayo var sıfır kollu ohh ne rahat
benimkide ilkte mayo giycen bikini asla diyodu
şimdi bakıyom hiiç gıkı çıkmıyo zamanla alışıyolar
bazı otellerde bayanlar bölümü olması iyiymiş yaaa rahat eder çoğu insan
ama ben karşıyım genel anlamda
twinim seninde aklında bulunsun tüp bebek raporunda eşlerden birinde sorun olmak zorunda değilmiş tüm tahlillerin normalde olsa çıkıyor rapor.. haberin olsun
kuzum bakayım oyle bısı bulursam alırım bnmkıde sort gıy dıoanammm yelo gelmiş döktürmüş kaçmış
Kız bu kızın bu koca tarafından çektiğini burda kimse çekmiyor ama hakkında da geliyor helal olsun yani..
çok güldürdü beni ya
hayır gelecen gel madem ne oyalıyon ya eltiye ne demeli çok lazımmış gibi küsmüş ya çok üzüldük tühhh
Twinimmm tabiki haşema vari bişi giy komple kapalı olanları ben sevmiyorum açıkcası pijama giymiş gibi oluyorlar ama fundanın dediği gibi tayt üzeri uzun tunikler güzel oluyor ki benim ablamda öle bişi almıştı, ilkin çok utandı ama baktı ki etrafında çok insan var rahatlamıştı
sosim kız bak koymazsan zaten resim küserim.. kendini de koymuyon zaten.. hele twin hiç koymuyor
bi deli benim zaten ha bire resim koyan ama ben seviyorum..
Allah nasip ederde sıpam olursa ben hemencik koyarım da yanlış mı düşünüyorum onu işte kestiremiyorm nazardanda korkarım yani
kuzum zaten 3 yıla gırıcz bızdee ama asılamayı bı denıyek de ya da kendılıgnde gelsın hıc ugrastrmasın yaahiç korkma benoşum bizim bi sıpa var yok böle bi tatlılık kollar ısırmalık gözler boncuk anası doğduğu andan beri her an koyoyu resmen ama maşallah 1 yaşına girdi çok tatlı yaaa
evet kızz bende ilerleyen yaşlarda o dediğimden giyebilirim yani kilo alırsamçok rahat ve şık kapıyo heryerini
twinim evet devlette kızzzz istanbulda süleymaniye doğu mevi varyaa semiha şakir kadın doğum duymuşsundur orası
ama 3 yıl evli olma şartı var diğer istenen şeyler mühim değil
Ben 40cikmadanda koyarim kiz sizin nazariniz degmez hem sizden baska arkadasimda yok zaten
hiç korkma benoşum bizim bi sıpa var yok böle bi tatlılık kollar ısırmalık gözler boncuk anası doğduğu andan beri her an koyoyu resmen ama maşallah 1 yaşına girdi çok tatlı yaaa
evet kızz bende ilerleyen yaşlarda o dediğimden giyebilirim yani kilo alırsamçok rahat ve şık kapıyo heryerini
twinim evet devlette kızzzz istanbulda süleymaniye doğu mevi varyaa semiha şakir kadın doğum duymuşsundur orası
ama 3 yıl evli olma şartı var diğer istenen şeyler mühim değil
benosummm agrılarım var demıstın hala devam edıo mu kzum
bebıs mı kondu acep
bencede yaa tabletle olmuyo utanıyo insan
sosi ile ben tel alcaz kesinde ben hamile kalınca yada yıldönümünde eşim şeydebilir
twinimmm dene tabi ama benden sana dost tavsiyesi zaman kaybı gibi geliyo bna
bak geçen ay yaptıranlar burda 25 kişiydik 1 kişi tuttu 24 ü negatif
tüp bebek topiğine gir hepsi hamile
bugün testi 4 kişinin çift çizgi çıktı sırf
benoşumm bende çok imerinoyurm yaaa
Cnm dogru diosun okuyorum orayi az oncede okudum kimse de tutmamis ..Rabbimin takdiri artik biz deneriz ama tup bebek icin erken kuzum oyle dusunuyorum ..bencede yaa tabletle olmuyo utanıyo insan
sosi ile ben tel alcaz kesinde ben hamile kalınca yada yıldönümünde eşim şeydebilir
twinimmm dene tabi ama benden sana dost tavsiyesi zaman kaybı gibi geliyo bna
bak geçen ay yaptıranlar burda 25 kişiydik 1 kişi tuttu 24 ü negatif
tüp bebek topiğine gir hepsi hamile
bugün testi 4 kişinin çift çizgi çıktı sırf
benoşumm bende çok imerinoyurm yaaa
Kuzum inss valla ne güzel olur topige canlilik gelirayy inşAllah canım yaa çok isterim ama bilmiyorum ki.. haftaya izne ayrılıyorum ya ayrılmadan bi test patlatabilirim
halaa ara ara devam ediyor canım..
alında artık eşiniz mi alır, siz mi alırsınız, yıldönümü mü olur başka bişi mi bilmem artık
ama alınca internet paketide almayı unutmayın yoksa hiç almayın daha iyi
Burda da bi yagaydi iyiydi her tozz yaa bidr ustune elektrik gittiTwinin dedigi gibi bi ruzgar cikti arkasindan yagmurr ohhh beee serinledik kizlar insallah cok yagar bu yagmurr
Alacagim kizlar tel bu ay alamam ama arabanin bakimi varmis eylule insallah
Hmde ne sicak cnm klima da gitti elektrik gidince pisiyorum.Insallah orayada yagar orasida simdi cok sicaktir ya s4 yada yine samsungun note lari falan var onlardan alirim herhalde olmusken iyi bir sey olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?