sosyalimmmm üzüldüm valla durumuna inşallah işler yetişir arazide neymiş o halde yaaa offff
twinimmm hoşgeldin sende özlendin ama insan arada bi girer selam verir kızz hemen temizliğe girişmişsin bizi düşündüğün yok
otel çok hoştu havuz mavuz yaptınmııı
seneye bol tatilli bi yıl olsun bebişli inşallah
benoşşş hadi bakalımmmm senden umutluyuz beni salla be canım yalnız şuna eminim iğnelerin etkisi devam ediyor bu kasık ağrıları o hormonlardan eminim buna geçen ayki gibi oldu
Sosim kız sizin seneye tatil pek güzel olur haa küçük bir sıpa hemde bezli
İnşAllah canım ama ben kendimden umutlumuyum o muamma
aman olmasın bişi normal düzenine dönsün herşey sende salim kafa ile tüp bebeğe başla canım yoksa sen takarsın kesin kafayı
bu arada ne zaman işten çıkacan anam hiç tarih vermiyon
sosyalimmmm üzüldüm valla durumuna inşallah işler yetişir arazide neymiş o halde yaaa offff
twinimmm hoşgeldin sende özlendin ama insan arada bi girer selam verir kızz hemen temizliğe girişmişsin bizi düşündüğün yok
otel çok hoştu havuz mavuz yaptınmııı
seneye bol tatilli bi yıl olsun bebişli inşallah
benoşşş hadi bakalımmmm senden umutluyuz beni salla be canım yalnız şuna eminim iğnelerin etkisi devam ediyor bu kasık ağrıları o hormonlardan eminim buna geçen ayki gibi oldu
sagol cnm hosbuldumm guzeldı kuzum Ankarada guzel dı valla ama eskısehır otel daha ıyıyydı hakkatensosyalim bencede al canım.. senden ve bebeğinden kıymetli değil işler.. tamam devlet işi anemna anlıyorum ama devlet bizi anlmayor o ne olacak.. afedersin kı..zı yırtıyoruz işler yetişsin bitsin diye daha bi sürü tantana çıkıyor yaranamıyorsun..
boşver olduğu kadar olmadığını kendileri yapsın müdürler çok biliyorlar ya
Twinimmm hoşgeldin canım nasıl geçti Ankara kötüdür de Eskişehirde otelleri gördük iyidir orası
hayırlısı olsun kuzum kafan rahat olur yaaa aman evının hanımı ol artıkbenoşummm kız onda ne var onlara bişey dokunmuyokiii çıkarmış gibi şeyediyolarrrr bende 8-10 ay şeyediyom
sebep olarak bi süre dinlenmeye karar verdim dicem
ohhh twinim sefan olsunnn iyi eğlenmişsin
sosyalimm inşallah kızz benle benoşun kesin çok fazla fotosu olur bebişin
anaam twinim seninki epey kıskanç yaaaa mayoyadamı kızıyo kızzzz
e ne giycen ya
evet twommm çıkıyom hemen tüp bebek düşünüyom beklemekten telef oldum
hayırlısı olsun kuzum kafan rahat olur yaaa aman evının hanımı ol artık
bebıste gorsun artık annesının cabasını bekletmesın gelsınn amaa olmuyo artıkk...beklemeyın bncede kuzum hmn baslayınn ..
evet cnm ızın vermez bnde zaten gıymem de namaz fln kılıyom kuzum
ama bu gıttgmz otelde bayanlar ıcın ozel bı bolum vardı oyle olursa tabı mayo gıycem kız...hasema mı gıyeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?