Ağlayakta gözden mi olak???

İnşAllah canım ama ben kendimden umutlumuyum o muamma
aman olmasın bişi normal düzenine dönsün herşey sende salim kafa ile tüp bebeğe başla canım yoksa sen takarsın kesin kafayı
bu arada ne zaman işten çıkacan anam hiç tarih vermiyon

dün sözde konuşcaktım kaldı bugünde konuşmadım e akşam oldu şimdi pat diye lurmu
ama konuşim dimi yoksa hemen pat diye izin vermezlerdee uzar gider böle
bide şey düşündüm beni çıkarttı şeyetsinlerde işsizlik anladınız herhal

hosbulduk canomm kızma bana
evet yazamadım dun gece dayım bızım aldı saat gec oldu dıye gondermedık eve bızde kaldı yazamadım bugunde sabah uyanır uyanmaz onları ugurladım hmn ıse basladım fırsatım olmadı kız kahvaltıyı bıle 11 30 ta yaptımm
ınss kuzum ınss...,bnm bat yarınn bakalım yıne kırmızılar gelecekmı gelecek gıbı ama..

İnşAllah kız bizde görürüz bezli sıparla tatili

kız bencede konuşacan madem bi an önce konuş ama o dedin kendi çıkartma durumunu yapmayabilirler gerçi sen daha ii bilin anlayışlı iseler yapabilirler
sebep ne diycen bebek mi diycen

Benayim oldugu kadar artik canimizimi alacaklar
Fundosum haklisin canim artik isleri hizlandir hem isten cikinca kafan daha rahat olur
Ayy kizlar seneye tatili cok istiyorum bebisimle birlikte Allah kismet ederse paylasirim resimleri bezli bezli de cok tuhaf olur degil mi tatil

sagol cnm hosbuldumm guzeldı kuzum Ankarada guzel dı valla ama eskısehır otel daha ıyıyydı hakkaten

once baska otelde kalıcaktık esımn arkdsı ayarladı neyse cıktık yukarı oda cok kötu esım dedı bn burda kalmam hmn nete baktı rix..s acılmıs orda hopp taksıyle yenı otelee kız cok guzeldıı bnmkı doyamadı dıokı antalya ya gıdek dedım bı durr

sosyalımm Allah yardımcın olsun valla kuzummm yazın hamılelık zorr yaa

fundosum bu arada havuza gırmedım kızz hem yuzmeyı de bılmıyorum zaten
ama bılsem oraya gıdecegımız ı anıden gelıstı cunku hazırlıkszdm kıyafet mayo bakımndan bıde bnmkı ızın vermez erkeklerın oldugu ortmda gıymeme

ıstenmı cıkıosun cnm senn anam mm cok anı oldu kızzz tüp bbk tedavısı ıcın dımı cnm

benoşummm kız onda ne var onlara bişey dokunmuyokiii çıkarmış gibi şeyediyolarrrr bende 8-10 ay şeyediyom
sebep olarak bi süre dinlenmeye karar verdim dicem
ohhh twinim sefan olsunnn iyi eğlenmişsin
sosyalimm inşallah kızz benle benoşun kesin çok fazla fotosu olur bebişin
anaam twinim seninki epey kıskanç yaaaa mayoyadamı kızıyo kızzzz
e ne giycen ya
evet twommm çıkıyom hemen tüp bebek düşünüyom beklemekten telef oldum

Kizlarrrrr
Sizin bezli bebeklerinizi yerimm
Yaa acip okuyup geri kapatiyorummm
Bu kocamdan ve kocamın ailesinin vurdumduymazliklarindan bana öghh geldi artikk.Hepsini birden boşayasım var
Kirmizi alarm kv geliyomus.mubarek sanki gökten mehdi inecek o da bizim eve gelecek gibi bi benimki ariyo bi kardesi ariyo bi elti ariyo arkadas geleceksen gel yani napim.nihayetinde tabi oglunun gidip onun mubarek götünü arabaya koyup getirmesi gerek..Bi saat gecmis bekliyorum ariyorum daha benimki gitmemis almaya e ozaman sabahin köründe beni niye kaldiriyonuz sülalacek amaciniz neydi yani
Eltim de kac gundur ariyodu kizi cok amcasi gile gitmek istiyomus daa simdi de ariyom gelin diye bi tripler bi havalar.onun boklu cocugu istedigi gun ben disardaydim işim vardi o gun hemen işimi birakip gokten zembille inmiş kizini memnun etmek icin eve gelmem gerekirken gelmeyip musait degilim dedim diye küsmüş hasbam
Ayy cok sinirliyimm şeytan diyo ki ara işim cikti de kapidan dönsünlerr baskiya bak yaa hem benim evime gelecekler hem de nazlarından gecilmiyo gereksizogulları sülalaesi

Kiz bende bol bol cekerim bebeklik 1 sefer oluyor cunku hele benim ki cok merakli resim cekmeye o ceker ben paylasirim

hayırlısı olsun kuzum kafan rahat olur yaaa aman evının hanımı ol artık
bebıste gorsun artık annesının cabasını bekletmesın gelsınn amaa olmuyo artıkk...beklemeyın bncede kuzum hmn baslayınn ..

evet cnm ızın vermez bnde zaten gıymem de namaz fln kılıyom kuzum
ama bu gıttgmz otelde bayanlar ıcın ozel bı bolum vardı oyle olursa tabı mayo gıycem kız... hasema mı gıyeyım

yelommmmm kuzumm
kuzummm ay bızı guldrdun Allahta senı guldursun kuzumm
kızz cok gıcıklarr haaa anam su eltıler de bu kdr uyuz olmak zorundalar herhal
ama senden korkulur gelırlerse sen agızlarınn payını verırsın

giy kız ne varrr benim annemin mayosu çok güzel yaaa tayt üstünd euzun mayo var sıfır kollu ohh ne rahat
benimkide ilkte mayo giycen bikini asla diyodu
şimdi bakıyom hiiç gıkı çıkmıyo zamanla alışıyolar
bazı otellerde bayanlar bölümü olması iyiymiş yaaa rahat eder çoğu insan
ama ben karşıyım genel anlamda

harbi çok iticiler amaaa yaaa yelonun koca tarafııı
Allahım şu kızı inşallah biran evvel kurtar şu şehirden şu insanlardaan

twinim seninde aklında bulunsun tüp bebek raporunda eşlerden birinde sorun olmak zorunda değilmiş tüm tahlillerin normalde olsa çıkıyor rapor.. haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…