Ağlayakta gözden mi olak???

kııııız biz hala başbaşayız yaaaa
dediğin gibi olurmuş bidee ne gülerim haaa şoka girerim vallahi
ben kiste yoruyorum çünkü epey büyük ve çoktu biliyonuz bu ohss kolay bişey değil
ama açıkcası ohss sonrası ay hamile kalanlarıda okumadım değil iğnelerin etkisi devam edermiş yaaa
yumurta gelişimi iyi olabilir yani
valla takmadım benoşum diyorum ya jel mel gerek kalmadı relaks olunca zorlamada olmuyo

bende uyuyakalmışım ya sandalyede

bencede takmamak ama insanoğluyuz takacak mutlaka bişi buluyoruz canım..

senin bat ne zaman bu arada canım

Kiz gunahimi aliyorsunuz sabahtan beri inek tosun giriyorum sisteme belim agridi bi gezeyim dedim ayrica evdeki neti veri girisi yaptigimizda kapatiyoruz gps ten belli olmasin diye 30 agustosa kadar sure verdiler yoksa sorusturma acacaklar bizde gece gunduz veri girmek zorundayiz sisteme ama sizinle sohbet etmeyi cok ozledim keske su isler bir an once bitse

anammm bizim kızın derde başından aşkınmış ya..
inek tosun mu

niye o kadar kısa süre veriyorlar ve niye hemen soruşturma diyorlar.. bunlarda iyice bi zıvanadan çıktı, gözümüzü soruşturma ile korkutuyorlar haa eskiden memurluk bulunmaz bi meslekte şimdi iyice cılkı çıkıyor ha

bende uyuyakalmışım ya sandalyede

bencede takmamak ama insanoğluyuz takacak mutlaka bişi buluyoruz canım..

senin bat ne zaman bu arada canım

dün haberlerde gördüm 2 aşılama 2 tüp denemiş kadın umudu kesmiş evlat ediniyomuş tam hamile olduğunu öğrenmiş şoka girmişlerrrr annem aradı hemen dedim izliyom heee

canım normalde 25-27 arası olması gerek ama yumurtlamam gecikti kesin anlıyorum ben bu hormonlardan oluyormuş etkisinden dolayı geç yumurtlama olduğundan adetimde gecikicek en erken 31 i yada eylüle sarkar

Dana duve buzagida var koyun keci teke yi saymiyorum bile
Benayim bize tablet dagittilar tabletten sisteme veri girisi yapiyoruz iste kalkinma bakani ve bizim bakan 30 agustosa kadar protkol imzaliyorlar bitir bitirebilirsin tabletler kasimda verilmesi gerekirken temmuz sonu geldiayrica sistem surekli hata veriyor sonra ustunebyazi geliyor 30 agustosa kadar bitirmeyenlere sorusturma acacagiz diye ne yapacagimizi sasirdik du bakalim agustos sonu nasil olacak

iyi yapıyosun kuzuuu sağlama al işini
anam evdede huzur yok sevindik evden çalışlıyon diye ama

Yok fundosum yaa evde bosuna calistirirlar mi adami valla anamiz agliyor kimse demesin devlet memurlugu cok guzel is diye o eskidenmis

bende eskiden çok hevesliydim yaaa bu işe şimdi diyorum öle bi fırsat gelse üzülürmüyüm sevinirmiyim
yani ha dedinmi çıkamıyon ara veremiyon el mahkum geri dönecen ben iyiyim böle
bende çıkmak için konuşmaya hazırlanıyom

fundammm senle aynı zamanlarda kız bat benimki muamma ya olsun yine de aynı dönemlere denk geliyor
yumun gecikmesi falan önemli değil.. önemli olan sıpanın gelip gelmeyeceği,
ayrıca ne mucizeler var ya insan okudukça duydukça şaşırıyor o yüzden işte aslında hiç takılmamak lazım.. umudunu kaybettiğinde anda umudun oluyor ne güzel

sosim Allah yardım etsin.. devlet işi işte hiç belli olumuyor ama sizin için tabiki bu durum zor olmuş. hele de sen hamile iken daha bi çekilmez olur.. hayır yetişir mi o da ayrı bi vaka tabi

canlarım napıosunzzz
ben geldım sonunda evımdeyımm anam bı geldım evı b.. göturuo bıde o yorgunlukla temızlık yaptım sımdı bıttı
felaket bı fırtına varr ve hepp toz getrıyo eve cnm cıktı

ankara ve eskısehırden sonra tatıle ıhtıyacımız oldugunu anladık yaa seneye ınss guzel bı tatıl yaparızz..

fundam sosyalım aysem benosum yelızım lızom nasılsınzz napıosunzz...ozledımm sızı

Fundos kesin cikacak misin isten kiz
Benayim daha diyorlar ki araziye cikin ben onun icin rapor almayi dusunuyorum arazi isini nasil yapayim ben bu halde aman Allah buyuk ne olacaksa olsun valla bikkinlik geliyor bazen zaten hva cok sicak

Twin hosgeldin canim tatol herkese sart valla bende insallah seneye kl planlari simdiden yapiyorum
hosbulduk cnmm ..

yapın cnmm mınıgıde alın tatıle cıkın degıklık ıyı gelıo ınsana
sızın ora da boylemı kızz tozz duman ortalık ruzgar çölden getrıo sanırım cok pis hava

Dun gece camur yagmis twinim ama simdi gram esmiyor bu yaz ne sicak gecti buralar ben boyle bi sicak hatirlamiyorum hayatimda
Insallah canim sizde seneye miniginizle cikin diyecegim ama cok kucuk olacagi icin belki cikamazsiniz

sosyalimmmm üzüldüm valla durumuna inşallah işler yetişir arazide neymiş o halde yaaa offff
twinimmm hoşgeldin sende özlendin ama insan arada bi girer selam verir kızz hemen temizliğe girişmişsin bizi düşündüğün yok
otel çok hoştu havuz mavuz yaptınmııı
seneye bol tatilli bi yıl olsun bebişli inşallah

benoşşş hadi bakalımmmm senden umutluyuz beni salla be canım yalnız şuna eminim iğnelerin etkisi devam ediyor bu kasık ağrıları o hormonlardan eminim buna geçen ayki gibi oldu

sosyalim bencede al canım.. senden ve bebeğinden kıymetli değil işler.. tamam devlet işi anemna anlıyorum ama devlet bizi anlmayor o ne olacak.. afedersin kı..zı yırtıyoruz işler yetişsin bitsin diye daha bi sürü tantana çıkıyor yaranamıyorsun..
boşver olduğu kadar olmadığını kendileri yapsın müdürler çok biliyorlar ya

Twinimmm hoşgeldin canım nasıl geçti Ankara kötüdür de Eskişehirde otelleri gördük iyidir orası

sosyalim ne yapayım dur dur zaman geçiyo artık biyerden başlamam lazım..
şimdi adette başlanıyo eee bunuda geçersem bi ay daha yancak
kafam karışıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…