Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum niyeyse icime oyle doguyo bi ay degilse bile gelecek ay ..
Inss tabi Allahin izniyle ..
Ben hic beslenmeme dikkat etmiyorum valla

Note 4 almam o zaman canim 3 alirim gerci kamerasina bakmam lazim oyle cok ozellikli birsey olmasada olur kamedasi iyi olsun ama s4 ten aslinda herkes cok memnun ama cabuk isiniyor demek

Note 4 almam o zaman canim 3 alirim gerci kamerasina bakmam lazim oyle cok ozellikli birsey olmasada olur kamedasi iyi olsun ama s4 ten aslinda herkes cok memnun ama cabuk isiniyor demek
Esiminn simdi kullandığı note 3 gayet guzel cekio note lar en güzeli internet açısından da daha rahat ..
S4 u de kullandi daha ince kasa oldugu icin cok ugrasinca ısınıyor kuzum

görüşürüz twin kardeş

sosimmm inŞAllah o haberi bende vermek isterim ama kısmet be gülüm biz ne günler geçirdik bi gün mutlaka oda olur inşAllah..

Bence alacaksan büyük ekranlı oldukları için not 3 e bak derim not 4 pahalı olur gerek yok.. s4 ü bende beğeniyorum ama ekran büyüklüğü not olanın daha güzel naçizane fikrim, ayrıca her telefon çok kullanınca ısınıyor diye düşünüyorum.. hele benim tel kafayı bugüne kadar yemediği iyi benim her işim onunla biliyorsunuz..
Hem biz bekleriz ha eylül ha ekim nasılsa doğuma var

Dur o zaman birazdan alisverise cikacagiz avm ye gidersek note 3 e bakayim bencede buyuk ekranli olsun kucuk ekranlilari kullanamam sanirim
Benayim iste herseyde bi hayir var demek ki yoksa seninle ayni zamanda hamis kalmistik her seferinde aklimdasin ama cok dile getirmek istemiyorum uzulursun diye Rabbim bir seyi vermiyorsa daha iyisi olacagi icin bekletiyordur insallah yakin zamanda mucizen gelecek canim

İnşallah canım.. biz seninle herşeylerimiz aynı olur diye çok konuşmuştuk, öle de oldu gerçi ama ben fire verdim ama hiç mühim değil.. çok söyledik ya bakarsın senin oğluş benim kıza göz koyar hiç belli olmaz 40 sefer söyleyince olurmuş ya bizim ki ne 40 lar gördü
şaka bi tarafa dediğin gibi üzülmüyorum artık gerçi korkmuyorum da ama tedirginim nedense yine düşük olur mu diye oda neden ablamın da bi kaç kez oldu düşüğü hele teyzemin bi çok hani ırsi derler ya tek korkum o yoksa aklıma getirmek istemiyorum
önce hayırlısı ben inanıyorum zaten olacağına ama nasıl ne zaman ne şekilde onu rabbim bilir.. yeterki sağlıklı sıhhatli olsun da ben beklerim

kızzz benoşşşşş bak gör telefon alıp gelcek sose kızın aklına girdi alda alll
bende ona bakim kızz ozaman sen alda güzelse bende alim
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar benoşumuz bi test patlatır şurda çift çizgiyi görürüzzzz
çok ara verdik artık bi müjdeli habere coşmamız gerek
ayşemle lizomda hiç gelmez oldu haaa

yeloda şimdi kv hizmet ediyodur kııızzzzzzzzzzzz

anam oda gelip bize patlıyo ama sanmıyom yüzüne sölesin ne stres olmuştur şimdi haaaaa
bide güzel geçiyomuş gelip diyomuş muhabbet ortam çok güzeldi
evin içine s.tılar

Kigiiizzz nasil guldurdunuz beni varyaaa iyi ki varsiniz haaaa

Benimki geldi eve ödü kopuyoo bisey dicem diye annesi de yaninda hemen valla senin de bugun işin vardi hayatim ama falan yapiyo gerzikali

Ben de dedim hayir sabah okadar israrla arayinca kapida kaldiniz falan zannettim ogleden sonra geleceginizi bilsem ben de işlerimi hallederdim dedim

Salak elti de gelmedi disari cikmis da cok
Yorulmus eve geri dönmüş.Kaynanami ariyo.ulenn niye kac gundur arayip duruyodun yaa niye gelmiyonn
Ben de dedim ki eşime onun işine gelmemiştir annenle gelmek mahsus
Kv de niye falan dedi eşim de niye olcak sen yokken gelip yelize sizin konustuklarini anlatiyo dolduruyo da ondan dedi kv de hee bilirim bilirim yapiyo sanki kendisi farkli
Neysee gitti istee ben de uzandim belim cok agriyoo
Haa bide eşimin yaninda sen niye gidiyosun kardesine ne gerek var falan yaptii
Ben de dedim bizim aile ilişkilerimiz burdaki gibi degil senin kızın erzurumdan buraya gelmedi kardeşinin dogumuna ama biz heryerden yetişiriz o benim kardeşim herşeyden onemli dedim
Gereksizogullari sulalesi

Yok kizlar avm ye gidemedik teyzemlere gittik onlar cagirdi baska zamana insallah bide benim hattimin suresi aralik gibi bitiyor bitmeden net olan bi pakete gecemem degil mi
Bu arada benayim benim gonlum senden yana cok rahat yani hamis kaldiginda tamamina erdireceksin bu sefer hic bi olumsuzluk olmayacak bence

Anam bunların topu ayrı bi dert yeliizm yaa çekilmez çile resmen

Sosimm inşAllah canım..
Konuşma msj paketine ek olarak alabilirsin internet paketini sıkıntı olmaz diye düşünüyorum işlerine geliyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…