Ağlayakta gözden mi olak???

Kizzzz yine sohbet muhabbet ben gelene kadar herkes yatti
Soylediklerinizin hepsine katiliyorum kisaca
Tiplere bakkkk

Kizz ben dee titanic var anamm kac senedir izlemedim bi yeniden izliim dedim de o degisikti bee hic guzell degildi ayricaa.
Kate ne hatundu o filmde beee
eternılsanşaynofdıspotlısmaynd filminde de hatunn superdi bidee Bu film adı da bizde dalga konusu ondan oyle yazdimmm

Kizlarr kardesimde arada az az altindaki pecete ıslanıyor
Ama az diyo oyle
Bu arada persembe gidenzii

Günaydınnn canlarr

Yeloo kız hadi az kaldı az daha dayanırsa yetişiyosun inşAllah..

Lizo kırkı çıkardı gezmelere çıkar tabii ayşe daha cebelleşme döneminde
Kız sosii senin ki var bakalım nasıl olacak
Gerçi senden önve yelonun kardeşinkini görcez

günaydınnnnnn cancağızlarımmmm
evet yaa sosiii minicik ayakkabısıda var küçük erkeğin ne tatlııı
yeloooo hadi yarın oradasın yetiştin kızzzz inşallah 1 gün daha durur teyzesinin miniğiii
benoşş biz şanslıyız haaa tecrübeli hatunlardan öğrencek çok şeyimiz olcak

kızz aklıma ne geldiii harıl harıl hormon testlerini nerde yaptırcamı düşünüyodum yaaa süleymaniye kendi liste veriyo gel yap diye zorla yazmış bide adetin 1-2 veya 3. günü gelip kan verilecek tüm tahliller yapılcak kurumumuzda

Hoşgeldin fında

Kız o kadar dert ettiydin kendine boşunaymış yaa o zaman direkt oraya giderisn işte ne güzel bak kapı açıldı sana

Kız ben diyorum şanslıyız onların tecrübeleri yeter

kız he yaaa bende öle düşünüyorummm içim kıpır kıpırrrr
birde aradım şeye takılmıştım rahim filmi 6 ay mı 2 yılmı geçerli burda iki farklı yorum var çünkü kız direk 2 yıl içind eyapılan geçerli dedi ilgide süperdi
imkanlardan yararlanma zamanııı
bizimkilerede çıtlattımmm çıkma durumunu

şefe söledim oda en güzeli dedi rahatça tedavini ol adam anlıyo hani onlarda yaptırdı yaaa
ama asıl kişiye sölemedim ki sanmam bişey söliceni
inş. ay sonuna çıkmış olurum
birde 2 aşılamadan sonra tüp yapıyolar ya sorun yoksa zamanı değerlendirmem lazım hızlı bişekilde
bu ay içim kıpır kıpırrr

canlarımm ben geldım..
ffundam hadı hayırlısı kuzum işten cık,sonra tedavı sonra gelsın bebıs hakkında hayırlısı kuzum
benosum napınnn
sosyalımmmm yelızımmm aysem lizommm
lizom miniğini gördumm O ne tatlılık oylee Allah sıze bagıslasın

bu arada kırmızılar geldı bu sabah hıc bekletmeden

hoşgeldin twinimmmmm
hadi yaaa geldimiiii tüh yaaa bence geciktirmeden aşılamaya başla sende erteleyip duruyorsun bakkk
canım senin okul durumu ne oldu netleştimi az kaldı açılıyor okullar

hoşgeldin twinimmmmm
hadi yaaa geldimiiii tüh yaaa bence geciktirmeden aşılamaya başla sende erteleyip duruyorsun bakkk
canım senin okul durumu ne oldu netleştimi az kaldı açılıyor okullar
hosbulduk kuzum ınan ertelemek ıstemıyorum ama bu ara cok sıkıştık 2 ay duzelır durum bakalım gelmezse bızım nazlı yaptrcaz artık yoruldum aynı hayal kırıklıgından

cnm bılıosun tayın ıstedım olmadı eylulun ılk haftası yenı atama yapılacakmıs bakalım o da olmazsa ne olur bılmıyorum

hayırlısı olsun be twinim açıkta kalmak gibi bi sorun olmaz değilmi yani okullar açılınca öyle veya böyle bi yerde başlayacaksın değilmi kadrolu değilmisin canım sen zor bee canım bölede

canım durum sıkışıksa haklısın tabi bilmiyordum o kadar etkileyeceğini..
inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan gelir miniğin
orda devlete ait tüp bebek merkezleri yokmu canım sende başlarsan öle yap en azından testleri ordaki imkanlarla yaptır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…