cnm ınan dusunuyorum ne alıcagm dıye bnde sonra bulamıyorum almıyorum sonra ama bu ay alıyım dıom ona yaa hedıye almayıda sever yanı benımkıayy bende o anı o duyguyu yaşamak için sabırsızlanıyorum bende eşimle paylaşıp nasıl tepki vereceğini en çokta
benoşummmm çok yakında o anı yine yaşıyacaksınnn
hediye olayına hiç takılmıyorum ben alıştım artık
varkende ne alsam diye düşünmek zor oluyo ihtiyacı olsa bişeye tamam
tatile gitceniz yaa şort mort alsan yaa g.gözlüğü yada palet takımı filan
sizin işyerinin orda decalth.. varyaa orda acaip güzel şeyler var tatil için bi sırt çantası ne bilim ikinizinde ihtiyacı olan bişey bakıver derim ben bide sandalette olabilir
bizde yemeğe gidiyoz hep öle durumlarda
bekleyince söleyince yapmaz benimki umursamaz görününcede çok şaşırtır hediye konusunda
twinimm sen bi araştır erteleme imkan varken kullan canım
kardeşin evlimi çocuğu varmı twinimmm
benoş kız yorumu eşinemi okudunama aynı yerde çalışıyonuz normal öle olmanız
hepimize yaşatsın inşAllah canım benim..kuzum Allah bı daha yasatıcak ınss sana bu ay umutluymmm
Cnm Allah dualarımızı kabul etsın aklından gecırmen yeter bnmde hep dualarımdasnz ..kız senin yapışık ikizler dediğini söyledim he valla doğru diyor dedi kaçtı gitti adam
ben yakın gibi görünsemde hiç belli olmaz ki canım.. sizlerinde olsun çok istiyorum.. çok dillendirmek istemiyorum yapılan dualar gizli kalmalıdır ama şunu bilmenizi istiyorum ki ben dualarımda sizleride unutmuyorum..
ben kendim için ne kadar bebek istiyorsam sizler içinde bi okadar çok istiyorum... başkasının bebek sahibi olduğunu duyduğumda belki bi hüzün kaplıyor gibi oluyor ama ne hikmetse burda hiç öle bişi olmuyor galiba dertlerimizi ortak yaptığımızdan bi okadar çok seviyorum.. umut oluyoruz birbirimize rabbim nasip edecek o günleri
ben o dekatlona hiç gitmedim ya kız çok merakta ediyorum öğle arası bi gün gideyim bari ama tatil sonrasına kalır artık tatile bi parmak arası terlik dışında bişi almadım
eşimin güneş gözlüğüne ihtiyacı var aslında normalde de ondan alacaktım olmadı bakayım ya da olmadı şort alırım kurtarırım napıyım ya amann o bana alsın
evet cnm ınss tez zamnda gelıckler ya inan akıl olsa sımdı ılk ay korunmazdım bıle kafa daha rahat oluyo hemen gelırdı belkı ama artık beklıycz ..hepimize yaşatsın inşAllah canım benim..
sizlerin evlilikleri uzun süreli çok bekletmesin hemen gelsin inşAllah..
bu işin içine girince çok daha iyi anladım beklemenin ne olduğunu neler hissettirdiğini benden sonra evlenip doğuran ya da hamile kalan o kadar çok ki eskiden takılmazdım şimdi daha çok dikkatimi çekiyor akıllılar diyorum hemen başlıyorlar, sorunda yok ne güzel çok şanslılar
hepimize yaşatsın inşAllah canım benim..
sizlerin evlilikleri uzun süreli çok bekletmesin hemen gelsin inşAllah..
bu işin içine girince çok daha iyi anladım beklemenin ne olduğunu neler hissettirdiğini benden sonra evlenip doğuran ya da hamile kalan o kadar çok ki eskiden takılmazdım şimdi daha çok dikkatimi çekiyor akıllılar diyorum hemen başlıyorlar, sorunda yok ne güzel çok şanslılar
evet cnm ınss tez zamnda gelıckler ya inan akıl olsa sımdı ılk ay korunmazdım bıle kafa daha rahat oluyo hemen gelırdı belkı ama artık beklıycz ..
bnmde arkdslarım bnden sonra evlendı nerdeyse hepsı hamıle ya da dogurdu ne dıyek Allahın takdiri..
yok önemlı degıl kuzum ..sağol benoşummmm en kısa zamanda olcak hepimizin içimden öle geçiyo vallaaa
twinim kusura bakma valla sne söleyince hatırladımmm doğru yaaa burdamı yaptırcaktı o gelip
sanki öle hatırlıyorumm
yaptıranları boşver twinim kafa karıştırıyorrr benim gidiceğim merkezede neler yazmışlar bir kaçı diyo çok iyi diye haklılarda galiba memur tanıdık var oda diyo iyi diye sen gir üni sitesinde bak ve git yerinde gör görüş vaktin varken ben olsam bi sn. durmam bak bana işten çıkıyorum sırf gidim gelim diye
adet başlamışken git testleri yaptır derim
ayyy kızlarrr tüp bebek topiğine bakıyorum 2 gündür böle bişey olamazzzz test yapan pozitifi sölüyoooo maşallah 1 negatif yokkkk değerler şahaneeee 10. gün yapıyolar hemde peşpeşe haberler geliyoooo
benoş ne kadar güzel söledin kızzz inan bende öyle oluyorum
git git orası güzel uygunda
güneş gözlüğüde sezon kapanırken acaip ucuz yaa poli.. ray.. bile çok çok uygun 3de 1 fiyatına valla
anam oda yanında olmalı deneyim olup olmadığına
he kızzzz hele o ilk sene kesin olurdu gibime geliyo daha bi istekli daha bi yoğun çalışma oluyo ya
çiçekli şortu mu twinn
benimkinin var iki tane mi ne ama beyimiz evledikten sonra düz alıyor eskiyide giysede yenilerde gözü
kız tüp bebekteki olay çok daha başka ya hazır herşeyi yapıp atıyorlar içine
yok yolda 3-5 gün aldı gitti buldu sevdiler birbirlerini derdi yok
ben zaten tüp bebek yaptıran herkese çok üzülüyorum yanlış anlama sakın fundam.. çok meşakkatli bi iş olduğundan, her türlü insanı yıpratan bişi olduğundan diyorum.. Rabbim o raddeye gelmiş herkesin yardımcısı olsun.. o kadar zor ki.. hele senelerce olmayan insanların ki.
ben bire bir ablamdan yaşadığım için sizleri o kadar iyi anlıyorum ki o kadar zor ki.. tüp yaptıranın hemen tutsun inşAllah..
güneş gözlüğünü zaten kışın alıcan.. benim adamın alacağı gözlük belli kız zorlanmam hepsi yakışıyor sıpamın güzel topalak bi yüzü olduğundan gidiyor karısı gibi uzun suratlı değilki herşey yakışmasın
kuzumkızz twinnn at... olan gözlüğü bilemedim ben aklıma marka gelmedi ya
bekliyorsanız zaten tüp ya da aşılamaya hazır değilsiniz demektir canım.. sen ve eşin kendinizi hazır hissedince zaten direkt gidersiniz zaten ama bencede çok geciktirmeyin zaman geçiyor çünkü.. bi an önce testlerinizi falan yaptırın sonrada baktın olmuyor gidiverin tüpe.. bence aşılama bile yaptırma direkt tüp bebek daha mantıklı
anamm at.. ı ne anladım bende tamam canım güle güle kullanın gözünüzde paralansın
kız bizde alışveriş manyağıyız da biraz durduruyorduk kendimizi, hafta sonu resmen kaybettik bayadır yapmıyorduk
anam bunların bu aklı yokmu kız cok fena lar zaten mantıklı geldı ..valla en iyisi tatil gibisi yok..
bizde karar aldık tatil dönüşü gün boyu biriken ya da en az 1 tl yi kumbara gibi kenara atcaz tatil için alışveriş yapmayaeşimin düşüncesi çok mantıklı geldi günlük 1 lira aylık 30 Tl yıllık 360 TL
kuzum gerızekalı kapatmak ıster gıbı konusuyoduayyyyyyyy ne güldüm benoşşşşşşşsıpam ha
twinimmmm işte o durumlar sıkıyo insanı ne var tebessümlü konuşsan değilmi
ben sabah aradım mesela canım bi saniye he söle canım dedi dedim hsg süresi ne kadar 2 yıla kadar sporun yok dedi
aaa ciddimisiniz dedim rahat ol canım elindeki geçmemişse dedi ohh dedim ne güzel konuluyo kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?